Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamlar morordek Cikilatacanavari fancynancy
Dünkü menüm
Sabah:salata peynir üzeri keten tohumu bir dilim ananas beş kiraz beş zeytin ...ekmek yoooooh
Öğlen:yarım piliç çevirme küçük oluyorlar malum
Akşam :midem şişti yemek yiyesim yoktu ananasli smoothie

Şu 3 litre
15 dk pilates

Bu sabah bak morordek bugünde yaziyon
Sabah ananasli zerdecalli smoothie
Öğlenoğlumun kahvaltı etkinliği vardı ben o kahvaltıda ki ne çikolataları reçelleri ne simitleri börekleri yemedim domates salatalık peynir menemen ve açık çayı tükettim bol su ile
Akşampatlıcan yemeğim var ama ben yine smoothie ile geçiştirmek istiyorum midem çok sis çünkü....

Cikilatacanavari
Lan hem incir hem kayısı ham kakaolu süt hem homemade cikiletalar hem karpuz ,şekersiz in de bir raconu var yapma anam yapma gülüm hepsi bir günde olmaaaaaz
Dünü şekersizin depresyonu sayabiliriz bence iyi değildim hiç mantıklı bir menü gibi bana da gelmedi ammmaaaaa nedenini buldum bugün mens oldum

Dünü şekersizin depresyonu sayabiliriz bence iyi değildim hiç mantıklı bir menü gibi bana da gelmedi ammmaaaaa nedenini buldum bugün mens oldum
Bende üçüncü gundeyim ondan ananasli smoothie yıl öğün yapıyorum galiba :))

tebrikler arkadaslar darsi
Canım seni listeye alıyorum ama bildirimlerini bu saate bırakmamalısın ona göre. Haftaya sabahtan bildirim yap lütfen
Tamam morordek cim

Cumartesi menü morordek parkbyull
Kahvaltı 11
1kase menemen
1dilim çavdar karabugday ekmek
Peynir 2zeytin
Yulaf ezmeli peynirli yumurta
Ara karpuz 2 ceviz 1 muz
7de 2yk menemen
1kase cacık
3 dilim hindi fümearasında ince kesilmiş kaşar 2dilim ekmek
9bucuk kiraz yiyorum
Su 2lt oldu
Spor henuz yok bugün temizlik yaptım biraz yoruldum. Inşallah gece yine jessica ablamla buluşuruz.

Dünkü menüm morordek

Kahvaltı
Yağ da 1 yumurta
Domates
1 kk beyaz peynir
1 dilim ekmek

Ara
10 badem
1 kupa yeşilçay

Akşam

2 dilim ekmek
4 dilim sucuk( piknikteydik ve alternatif yoktu)

Ara
4 kayısı
2 kaşık yoğurt

Şu 2.5 litre

Bugünkü menüm
Kahvaltı
2 dilim ekmek
Domates
1 kk beyaz peynir
Yağda 1 yumurta

Ara

4 kaşık yoğurt
2 kuru kayısı

Akşam

Saç tava
2 dilim ekmek

Ara
2 kayısı
6 kiraz

Şu 2 litre

2 gündür baya yoğun gün gecırıuorum.
Dünkü menümü yazayım
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta
Zeytın peynır domates salatalık biber

Akşam
Taze fasulye
Tavuk sote
Salata
Ve 45 dk yürüyüş

Bugün 23 hazıran
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık biber zeytın peynır

Akşam
Yesıl mercımek yemegı
Salata

Spor yok 12 de misafır geldı ve akşam saat 10 da gıttılrr baya kalabalıktık yoruldum :)))

morordek Cikilatacanavari

ben istanbulun bi ucundayim tuzlada oturuyorum canim burda yok yagmur ama hava kapndi esimde denize gitmisti arkadaslariyla diyorum bensiz gttin bedduam tuttu hava bozdu
Ahahaha çok fena olmuş sen misin eşini bırakıp giden yıldırım düşmeden döndüğüne dua etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…