Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar merhaba dün düğün vardı giremedim. Gece de oğlan ateşlendi 40,4'ü gördüm ateşölçerde çok korktum gün boyu endişe ile geçti. Bugün pek yemek yiyemedim ateşki bebekler için kh grubu öneriliyor onun artanı yedim öğlen.

Günü aç geçirince akşam bebek görmeye gittik oradaki ikramlarda yedim mecburen.

22.06.2018
Kahvaltı: peynir zeytin avuç içi kadar hamur kızartması 3 4 tek parmak kızarmış patates iki dilin ekmek domates salatalık
Öğlen: yok
Ara: yarım sb yoğurt
Akşam: 2 yk mercimek çorbası 2 çiçek brokoli yarım dilime yakın ekmek 2 minik parça karpuz (düğündeydik oğlan durmayınca yiyemedim gelip geçerken ve sonra karpuz falan işte ancak bu kadar oldu)
Ara: çeyrekten az muz
2 lt su
15 dk yürüyüş

23.06.2018
Kahvaltı :
Peynir zeytin 1 dilim ekmek

Öğlen
2 yk tarhana çorba
2 yk patates haşlama

Ara
1 yk yoğurt

Akşam
1 ev yapımı mini mini poğaça
2 kurupasta
1 küçük kase tavuk salatası (tavuk turşu haşlama havuç)
Yarım ince dilim kıymalı börek( hesapladım bir yufkanın 1/12'si kadar yufka yemiş oldum.)
Akşam 7de yedim en son.

Şekersiz çay
1 maden suyu
1 şekersiz Türk kahvesi
2 lt su
Spor maalesef bugün yok.

morordek Cikilatacanavari
Kötü bir gün oldu. Kesin cezamı çekeyim hemen başlayayım yapmaya

Cherry Mom bana temiz çorap çamaşır getir e mi :)

morordek Cikilatacanavari parkbyull

Şekersiz 4. Gün

Kahvaltı
Filtre kahve sütlü
Muz
(Canım bişi yemek istemedi kızlar)

Öğle
Peynirli maydanozlu omlet (3 yumurtadan)
1,5 dilim tb ekmek

Ara
Bir avuç yer fıstığı
Duble Türk kahvesi
7-8 badem

Akşam
Ev yapımı hamburger
(Köftesini de ben yaptım. Ekmeği tb ve chia lı.)
Actifry da pişirdiğim yağsız 5 soğan halkası
1 bardak ayran

Gece
1,5 Maden suyu
7 tane badem
Bi de bu;
Yazmaya üşendim

Su: 2 lt yi geçtim sonra sayamadım
Spor: 7 dk karın egzersiz.

Ayyy buzdolabını görseniz valla oturup ağlarsınız halime. Eşim sağolsun şekerli yiyecekler stoğu yapmaya karar vermiş gibi yaaaa oofffff neler var neler. Şeker beni çağırııııyooooo ama gitmiyorum ısrarla.
Bilerek yapıyo bak. Caaaanım tavuk suyu çorba yaptım, tavuklu salata yapacaktım adam ben fast food istiyom, hamburger istiyorum diye tutturunca. Taaam dedim dışardan söyleme ben yaparım. En azından diyetime uygun yemiş oldum diye düşünüyorum

Çok geçmiş olsun kuzuna. İnşallah iyi olmuştur.

Sorma ya aynen Bizde de durum öyle eşim dün akşam gitti kuru paste yaş pasta aldı geldi kaynanam sütlaç yaptı kayınpeder dondurma almış kaynanam semizotu na princ koymuş sabah poğaça öf Off nezaman bitecek 21 gün en azından ne zamana kadar dayancam yasak olunca cazibe artıyor. Bittiğinde gidip pizza yiycem. ..

Aaahhh ahhh. Bende saysam burdan sizin eve yol olur abartmıyorum 1 çekmece de çocukların da atıştırmalıklarıyla dolu. Onlara da yedirmemek için bulduğum yere bişi tıkıyorum. Elimi nereye atsam cısss çıkıyo karşıma.
Neyse. Diren 5. Takım! Kaldı 17 gün
Bitince pizza yersen yine usturuplu ye bebeyim çünkü kilolar geri gelmeyi çok seviyorlar malum. Aynı hatalara düşmeyelim.

Geçmiş olsun canm. Oğlun iyidir ınşallah şimdi

Hahaha mektup bile yazarım merak etme :)))

Ediz nasıl oldu şimdi neden yükseldi acaba okadar çok

Günaydın kızlar dün okadar yoruldum ki yazamadım geç yattım 1de spor yapıyordum :)

Sabah
Form Çay

Omlet
Domates salatalık biber
Minnacık bir lokma simit
Çok az peynir
2dlim tam bugday ekmek
7 8tane zeytin
Bir çay kaşığı bal oğlum yemeyince yedim:)

Öğlen birşey yemedim
Cam sil halı sil toz al :)

Akşam
2tane tavuk pirzola
Çok az çubuk makarna
Salata

Su belki 4olmuştur :)
Spor ev işinden dolayı yorgundum çok yapamadım
30dk bisiklet
100mekik
50squat

morordek

Hangi durumlarda nota veriyorlar kaptanım? Yaptırımı ne oluyor
Canım ben cevap yazana kadar fensim cevaplamış. Kısacası takım ortalaması 0.3'ün altında olursa nota alınıyor. En son yaptırımı da takım kaptanına kesiliyor, 4 hafta üst üste sonuç listesi hazırlama cezası

morordek ördekim bebeğim bende 81,5 çıktım sabah.

Bende 78 gelir miyim yaaaa
2.turda da sana atarım bak söz
Beni seçerseniiiiizz
Neden olmasın Ferahım
Aaa, harika.
O zaman haftaya hedef 1.lik diyelim.
İnsallah hedefcim
Hadi dondurmanı 1.liğine saydım ve ceza vermedim :)
Eline sağlık canım :) Yetişmişsin
Buraya geldiğimden beri 4 kg vermişim hedefimi 55 mi yapsam 60a yaklaştım :)))
Daha da yaklaşınca istersen hedefini aşağıya çekebiliriz canım, bence şimdilik dursun. Belki mezun olup burada koruma amaçlı takılmak istersin :)
Ya senin menü yazışların çok karışık oluyor kaçırıyorum ben Neyse 2 günlük verdim puanını :)
Geçmiş olsun canım oğluna, hastalık işin içine girince dengeler şaşıyor doğal olarak amma ve lakin ben de takımın refahı ve huzuru için ceza yazmak durumundayım
50 puan ceza Cikilatacanavari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…