- 31 Ekim 2016
- 4.962
- 11.544
- 158
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.561
Eşim yerken görmeye bile dayanamıyorum ya ben onuUff, çok büyük sınav! Acayip severim.
Koko ve midye dolma ve tava. Oofffff diyorum. Neyse fit olunca artıkBızım buralarda da çok satılıyor ama yemıyorum. Sevemedım nedense.
Kokoreç yerım onu daha çok severım.
Çok geçmiş olsun kuzuna. İnşallah iyi olmuştur.Kızlar merhaba dün düğün vardı giremedim. Gece de oğlan ateşlendi 40,4'ü gördüm ateşölçerde çok korktum gün boyu endişe ile geçti. Bugün pek yemek yiyemedim ateşki bebekler için kh grubu öneriliyor onun artanı yedim öğlen.
Günü aç geçirince akşam bebek görmeye gittik oradaki ikramlarda yedim mecburen.
22.06.2018
Kahvaltı: peynir zeytin avuç içi kadar hamur kızartması 3 4 tek parmak kızarmış patates iki dilin ekmek domates salatalık
Öğlen: yok
Ara: yarım sb yoğurt
Akşam: 2 yk mercimek çorbası 2 çiçek brokoli yarım dilime yakın ekmek 2 minik parça karpuz (düğündeydik oğlan durmayınca yiyemedim gelip geçerken ve sonra karpuz falan işte ancak bu kadar oldu)
Ara: çeyrekten az muz
2 lt su
15 dk yürüyüş
23.06.2018
Kahvaltı :
Peynir zeytin 1 dilim ekmek
Öğlen
2 yk tarhana çorba
2 yk patates haşlama
Ara
1 yk yoğurt
Akşam
1 ev yapımı mini mini poğaça
2 kurupasta
1 küçük kase tavuk salatası (tavuk turşu haşlama havuç)
Yarım ince dilim kıymalı börek( hesapladım bir yufkanın 1/12'si kadar yufka yemiş oldum.)
Akşam 7de yedim en son.
Şekersiz çay
1 maden suyu
1 şekersiz Türk kahvesi
2 lt su
Spor maalesef bugün yok.
morordek Cikilatacanavari
Kötü bir gün oldu. Kesin cezamı çekeyim hemen başlayayım yapmaya
Cherry Mom bana temiz çorap çamaşır getir e mi :)
Sorma ya aynen Bizde de durum öyle eşim dün akşam gitti kuru paste yaş pasta aldı geldi kaynanam sütlaç yaptı kayınpeder dondurma almış kaynanam semizotu na princ koymuş sabah poğaça öf Off nezaman bitecek 21 gün en azından ne zamana kadar dayancam yasak olunca cazibe artıyor. Bittiğinde gidip pizza yiycem. ..Ayyy buzdolabını görseniz valla oturup ağlarsınız halime. Eşim sağolsun şekerli yiyecekler stoğu yapmaya karar vermiş gibi yaaaaoofffff neler var neler. Şeker beni çağırııııyooooo ama gitmiyorum ısrarla.
Bilerek yapıyo bak. Caaaanım tavuk suyu çorba yaptım, tavuklu salata yapacaktım adam ben fast food istiyom, hamburger istiyorum diye tutturunca. Taaam dedim dışardan söyleme ben yaparım. En azından diyetime uygun yemiş oldum diye düşünüyorum
Aaahhh ahhh. Bende saysam burdan sizin eve yol olurSorma ya aynen Bizde de durum öyle eşim dün akşam gitti kuru paste yaş pasta aldı geldi kaynanam sütlaç yaptı kayınpeder dondurma almış kaynanam semizotu na princ koymuş sabah poğaça öf Off nezaman bitecek 21 gün en azından ne zamana kadar dayancam yasak olunca cazibe artıyor. Bittiğinde gidip pizza yiycem. ..
Size de çok geçmiş olsun canım.rint geçmiş olsun canım. Bir bitmedi hastalıklar ya. Benimkide uyandı geniz akintisi tıkandı öksürükten yeni uyudu bende yatar. Iyi geceler. .
Geçmiş olsun canm. Oğlun iyidir ınşallah şimdiKızlar merhaba dün düğün vardı giremedim. Gece de oğlan ateşlendi 40,4'ü gördüm ateşölçerde çok korktum gün boyu endişe ile geçti. Bugün pek yemek yiyemedim ateşki bebekler için kh grubu öneriliyor onun artanı yedim öğlen.
22.06.2018
Kahvaltı: peynir zeytin avuç içi kadar hamur kızartması 3 4 tek parmak kızarmış patates iki dilin ekmek domates salatalık
Akşam: 2 yk mercimek çorbası 2 çiçek brokoli yarım dilime yakın ekmek 2 minik parça karpuz (düğündeydik oğlan durmayınca yiyemedim gelip geçerken ve sonra karpuz falan işte ancak bu kadar oldu)
2 lt su
15 dk yürüyüş
23.06.2018
Kahvaltı :
Öğlen
2 yk tarhana çorba
2 yk patates haşlama
Ara
1 yk yoğurt
Akşam
2 kurupasta
Yarım ince dilim kıymalı börek( hesapladım bir yufkanın 1/12'si kadar yufka yemiş oldum.)
Akşam 7de yedim en son.
Şekersiz çay
1 maden suyu
1 şekersiz Türk kahvesi
2 lt su
Spor maalesef bugün yok.
Kızlar merhaba dün düğün vardı giremedim. Gece de oğlan ateşlendi 40,4'ü gördüm ateşölçerde çok korktum gün boyu endişe ile geçti. Bugün pek yemek yiyemedim ateşki bebekler için kh grubu öneriliyor onun artanı yedim öğlen.
22.06.2018
2 lt su
15 dk yürüyüş
23.06.2018
Kahvaltı :
Öğlen
2 yk tarhana çorba
2 yk patates haşlama
Ara
1 yk yoğurt
Akşam
2 kurupasta
Akşam 7de yedim en son.
Şekersiz çay
1 maden suyu
1 şekersiz Türk kahvesi
2 lt su
Spor maalesef bugün yok.
Günaydın kızlar dün okadar yoruldum ki yazamadım geç yattım 1de spor yapıyordum :)
Sabah
Form Çay
Omlet
Domates salatalık biber
Minnacık bir lokma simit
Çok az peynir
2dlim tam bugday ekmek
7 8tane zeytin
Bir çay kaşığı bal oğlum yemeyince yedim:)
Öğlen birşey yemedim
Cam sil halı sil toz al :)
Akşam
2tane tavuk pirzola
Çok az çubuk makarna
Salata
Su belki 4olmuştur :)
Spor ev işinden dolayı yorgundum çok yapamadım
30dk bisiklet
100mekik
50squat
Canım ben cevap yazana kadar fensim cevaplamış. Kısacası takım ortalaması 0.3'ün altında olursa nota alınıyor. En son yaptırımı da takım kaptanına kesiliyor, 4 hafta üst üste sonuç listesi hazırlama cezasıHangi durumlarda nota veriyorlar kaptanım? Yaptırımı ne oluyor
morordek ördekim bebeğim bende 81,5 çıktım sabah.
Beni seçerseniiiiizzBende 78 gelir miyim yaaaa
2.turda da sana atarım bak söz
İnsallah hedefcimAaa, harika.
O zaman haftaya hedef 1.lik diyelim.
Hadi dondurmanı 1.liğine saydım ve ceza vermedim :)Bgunku menum
Kahvalti
Yarim pogaca
Salatalik domates
2 siyah 3 yesil zeytin
1 karper peynir
Cay
Arada
nescafe
Yarim elma
Oglen 1 de
Et döner
Mevsim salatasi
Arada
50gr dondurma
Aksam
4 kasik salata
2 kasik makarna
4 kiymali sarma
Su 1.5 lt
4 bardk odem attirici cay
Spor yok malesef cok yorgunum
morordek
Eline sağlık canım :) YetişmişsinPERFORMANS UYGULAMASI
Her uygulama turu 8 etaptan oluşur. İlgili 8 etap boyunca:
1) NOTA:
Her etap sonrasında, takım ortalaması %0,30 un altında olan takımlar uyarı notası alarak "Performans Uygulaması" özel başlığında listelenir.
2) SARI KART:
İki kez uyarı notası almış olan takımlar sarı kart alır.
3) NOTA ve SARI KARTLAR NASIL SİLİNİR?
Performans uygulaması ile ilgili olarak ortalama altında kalan takımların aldığı notalar ve sarı kartlar, ilgili takımlar ilk üçe girdiğinde silinir.
4) YAPTIRIM:
İki kez sarı kart alan takıma yaptırım uygulanır:
Takım öncelikle savunmasını sunar, almış olduğu önlemi ve takım içinde uygulayacağı yaptırımı paylaşır. Ceza olarak da takip eden 4 hafta boyunca genel sıralama listesini yapar.
Performans uygulaması sonucunda ceza alan takımın kaptanı, performans dönemi olan son iki aylık sürede takımın başarısız olmasına sebep olan yarışmacıları tespit eder.
Bu yarışmacılardan en kötü durumda olan dört kişiyi seçer.
Takip eden 4 haftalık sonuç listelerini hazırlama cezasını bu kişilere verir.
Eğer yaptırım uygulanacak takım sayısı 2 den fazla ise; uygulama dönemi boyunca takım toplam oranlarına bakılır ve en kötü iki takım seçilir.
Aynı ceza her iki takıma da uygulanır. Genel sıralama listesini ilk ay bir takım, ikinci ay diğer takım üstlenir.
Performans uygulaması sonuçlarına göre; iki tur üst üste aynı takım ceza alamaz.
Daha da yaklaşınca istersen hedefini aşağıya çekebiliriz canım, bence şimdilik dursun. Belki mezun olup burada koruma amaçlı takılmak istersin :)Buraya geldiğimden beri 4 kg vermişimhedefimi 55 mi yapsam 60a yaklaştım :)))
Ya senin menü yazışların çok karışık oluyor kaçırıyorum benSelamlarmorordek Cikilatacanavari fancynancy
Dünkü menüm
Sabah:salata peynir üzeri keten tohumu bir dilim ananas beş kiraz beş zeytin ...ekmek yoooooh
Öğlen:yarım piliç çevirme küçük oluyorlar malum
Akşam :midem şişti yemek yiyesim yoktu ananasli smoothie
Şu 3 litre
15 dk pilates
Bu sabah bakmorordek bugünde yaziyon
Sabah ananasli zerdecalli smoothie
Öğlenoğlumun kahvaltı etkinliği vardı ben o kahvaltıda ki ne çikolataları reçelleri ne simitleri börekleri yemedim domates salatalık peynir menemen ve açık çayı tükettim bol su ile
Akşampatlıcan yemeğim var ama ben yine smoothie ile geçiştirmek istiyorum midem çok sis çünkü....
Geçmiş olsun canım oğluna, hastalık işin içine girince dengeler şaşıyor doğal olarak amma ve lakin ben de takımın refahı ve huzuru için ceza yazmak durumundayımKızlar merhaba dün düğün vardı giremedim. Gece de oğlan ateşlendi 40,4'ü gördüm ateşölçerde çok korktum gün boyu endişe ile geçti. Bugün pek yemek yiyemedim ateşki bebekler için kh grubu öneriliyor onun artanı yedim öğlen.
22.06.2018
2 lt su
15 dk yürüyüş
23.06.2018
Kahvaltı :
Öğlen
2 yk tarhana çorba
2 yk patates haşlama
Ara
1 yk yoğurt
Akşam
2 kurupasta
Akşam 7de yedim en son.
Şekersiz çay
1 maden suyu
1 şekersiz Türk kahvesi
2 lt su
Spor maalesef bugün yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?