- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.581
İzmir’de doğmuş büyümüş biri olarak ba-yı-lı-rımmmm. Eşim sevmezdi, daha doğrusu önyargıları vardı . Şimdi buldu mu affetmiyorYakın sayılırız bende bostancıdayım. Hatta hava güzel olursa yarın tuzlaya gitmeyi düşünüyoruz. Meşhur bi midyeci açmışta. Ahmet galiba adı. Eşim çok gitmek istiyor. İnşallah kazasız belasız atlatırım.
Mazurluk bir durum yok simla. Yanlışlıkla olduğu belliydi bende uyarmak istedimBeni mazur görün küçük bebeğim var :))) aceleyle yazmıştm. İyi geceler başarılar size de
Geçmiş olsun canım. Şimdi iyi mi yavrun?Kızlar merhaba dün düğün vardı giremedim. Gece de oğlan ateşlendi 40,4'ü gördüm ateşölçerde çok korktum gün boyu endişe ile geçti. Bugün pek yemek yiyemedim ateşki bebekler için kh grubu öneriliyor onun artanı yedim öğlen.
Günü aç geçirince akşam bebek görmeye gittik oradaki ikramlarda yedim mecburen.
22.06.2018
Kahvaltı: peynir zeytin avuç içi kadar hamur kızartması 3 4 tek parmak kızarmış patates iki dilin ekmek domates salatalık
Öğlen: yok
Ara: yarım sb yoğurt
Akşam: 2 yk mercimek çorbası 2 çiçek brokoli yarım dilime yakın ekmek 2 minik parça karpuz (düğündeydik oğlan durmayınca yiyemedim gelip geçerken ve sonra karpuz falan işte ancak bu kadar oldu)
Ara: çeyrekten az muz
2 lt su
15 dk yürüyüş
23.06.2018
Kahvaltı :
Peynir zeytin 1 dilim ekmek
Öğlen
2 yk tarhana çorba
2 yk patates haşlama
Ara
1 yk yoğurt
Akşam
1 ev yapımı mini mini poğaça
2 kurupasta
1 küçük kase tavuk salatası (tavuk turşu haşlama havuç)
Yarım ince dilim kıymalı börek( hesapladım bir yufkanın 1/12'si kadar yufka yemiş oldum.)
Akşam 7de yedim en son.
Şekersiz çay
1 maden suyu
1 şekersiz Türk kahvesi
2 lt su
Spor maalesef bugün yok.
morordek Cikilatacanavari
Kötü bir gün oldu. Kesin cezamı çekeyim hemen başlayayım yapmaya
Cherry Mom bana temiz çorap çamaşır getir e mi :)
Ayyyy eşin niye öyle yapıyor ki? Kendisi zayıftır kesinAyyy buzdolabını görseniz valla oturup ağlarsınız halime. Eşim sağolsun şekerli yiyecekler stoğu yapmaya karar vermiş gibi yaaaaoofffff neler var neler. Şeker beni çağırııııyooooo ama gitmiyorum ısrarla.
Bilerek yapıyo bak. Caaaanım tavuk suyu çorba yaptım, tavuklu salata yapacaktım adam ben fast food istiyom, hamburger istiyorum diye tutturunca. Taaam dedim dışardan söyleme ben yaparım. En azından diyetime uygun yemiş oldum diye düşünüyorum
Evet canım ben çıkmışım sen mesaj atmışsın
Gitme bir yere otur evde yap ye bari daha sağlıklı olurSorma ya aynen Bizde de durum öyle eşim dün akşam gitti kuru paste yaş pasta aldı geldi kaynanam sütlaç yaptı kayınpeder dondurma almış kaynanam semizotu na princ koymuş sabah poğaça öf Off nezaman bitecek 21 gün en azından ne zamana kadar dayancam yasak olunca cazibe artıyor. Bittiğinde gidip pizza yiycem. ..
Sen de mi Egelisin Suzicim :) Ben de Aydın'da doğup büyüdüm ama şimdi Ankara'dayım iş gereğiİzmir’de doğmuş büyümüş biri olarak ba-yı-lı-rımmmm. Eşim sevmezdi, daha doğrusu önyargıları vardı . Şimdi buldu mu affetmiyor
Aslen erzurumluyum canım ama ailem 46 yıl önce izmire taşınmış. Bende orda doğup büyüdüm. Yarı egeli sayılırım yaniSen de mi Egelisin Suzicim :) Ben de Aydın'da doğup büyüdüm ama şimdi Ankara'dayım iş gereği
Tmm kaptanım öyle yaparızDaha da yaklaşınca istersen hedefini aşağıya çekebiliriz canım, bence şimdilik dursun. Belki mezun olup burada koruma amaçlı takılmak istersin :)
dgru duzgun grememis denize bende dedim karinin sozunu dnlemezsen bole olur oh olsun dedmAhahaha çok fena olmuşsen misin eşini bırakıp giden yıldırım düşmeden döndüğüne dua etsin
hoc duymadim canim heralde midyeyle cok aram olmadigi icinYakın sayılırız bende bostancıdayım. Hatta hava güzel olursa yarın tuzlaya gitmeyi düşünüyoruz. Meşhur bi midyeci açmışta. Ahmet galiba adı. Eşim çok gitmek istiyor. İnşallah kazasız belasız atlatırım.
Kızlar merhaba dün düğün vardı giremedim. Gece de oğlan ateşlendi 40,4'ü gördüm ateşölçerde çok korktum gün boyu endişe ile geçti. Bugün pek yemek yiyemedim ateşki bebekler için kh grubu öneriliyor onun artanı yedim öğlen.
Günü aç geçirince akşam bebek görmeye gittik oradaki ikramlarda yedim mecburen.
22.06.2018
Kahvaltı: peynir zeytin avuç içi kadar hamur kızartması 3 4 tek parmak kızarmış patates iki dilin ekmek domates salatalık
Öğlen: yok
Ara: yarım sb yoğurt
Akşam: 2 yk mercimek çorbası 2 çiçek brokoli yarım dilime yakın ekmek 2 minik parça karpuz (düğündeydik oğlan durmayınca yiyemedim gelip geçerken ve sonra karpuz falan işte ancak bu kadar oldu)
Ara: çeyrekten az muz
2 lt su
15 dk yürüyüş
23.06.2018
Kahvaltı :
Peynir zeytin 1 dilim ekmek
Öğlen
2 yk tarhana çorba
2 yk patates haşlama
Ara
1 yk yoğurt
Akşam
1 ev yapımı mini mini poğaça
2 kurupasta
1 küçük kase tavuk salatası (tavuk turşu haşlama havuç)
Yarım ince dilim kıymalı börek( hesapladım bir yufkanın 1/12'si kadar yufka yemiş oldum.)
Akşam 7de yedim en son.
Şekersiz çay
1 maden suyu
1 şekersiz Türk kahvesi
2 lt su
Spor maalesef bugün yok.
morordek Cikilatacanavari
Kötü bir gün oldu. Kesin cezamı çekeyim hemen başlayayım yapmaya
Cherry Mom bana temiz çorap çamaşır getir e mi :)
tesekkur ederim kaptanimCanım ben cevap yazana kadar fensim cevaplamış. Kısacası takım ortalaması 0.3'ün altında olursa nota alınıyor. En son yaptırımı da takım kaptanına kesiliyor, 4 hafta üst üste sonuç listesi hazırlama cezası
Beni seçerseniiiiizz
Neden olmasın Ferahım
İnsallah hedefcim
Hadi dondurmanı 1.liğine saydım ve ceza vermedim :)
Eline sağlık canım :) Yetişmişsin
Daha da yaklaşınca istersen hedefini aşağıya çekebiliriz canım, bence şimdilik dursun. Belki mezun olup burada koruma amaçlı takılmak istersin :)
Ya senin menü yazışların çok karışık oluyor kaçırıyorum benNeyse 2 günlük verdim puanını :)
Geçmiş olsun canım oğluna, hastalık işin içine girince dengeler şaşıyor doğal olarak amma ve lakin ben de takımın refahı ve huzuru için ceza yazmak durumundayım
50 puan cezaCikilatacanavari
Eşim ye
Eşim yerken görmeye bile dayanamıyorum ya ben onu
Ayyy buzdolabını görseniz valla oturup ağlarsınız halime. Eşim sağolsun şekerli yiyecekler stoğu yapmaya karar vermiş gibi yaaaaoofffff neler var neler. Şeker beni çağırııııyooooo ama gitmiyorum ısrarla.
Bilerek yapıyo bak. Caaaanım tavuk suyu çorba yaptım, tavuklu salata yapacaktım adam ben fast food istiyom, hamburger istiyorum diye tutturunca. Taaam dedim dışardan söyleme ben yaparım. En azından diyetime uygun yemiş oldum diye düşünüyorum
Aaahhh ahhh. Bende saysam burdan sizin eve yol olurabartmıyorum 1 çekmece de çocukların da atıştırmalıklarıyla dolu. Onlara da yedirmemek için bulduğum yere bişi tıkıyorum. Elimi nereye atsam cısss çıkıyo karşıma.
Neyse. Diren 5. Takım! Kaldı 17 gün
Bitince pizza yersen yine usturuplu ye bebeyim çünkü kilolar geri gelmeyi çok seviyorlar malum. Aynı hatalara düşmeyelim.
Günaydın hanımlar dün misafirlerimiz vardı, bir de hafta sonu olunca pek fırsat bulamadım girmeye
Güzel bir gün olsun. Bana oy vermeyi unutmayın bugün
evetleri verdim sana ördekimmmmmmGünaydın hanımlar dün misafirlerimiz vardı, bir de hafta sonu olunca pek fırsat bulamadım girmeye
Güzel bir gün olsun. Bana oy vermeyi unutmayın bugün
İzmir’de doğmuş büyümüş biri olarak ba-yı-lı-rımmmm. Eşim sevmezdi, daha doğrusu önyargıları vardı . Şimdi buldu mu affetmiyor
Mazurluk bir durum yok simla. Yanlışlıkla olduğu belliydi bende uyarmak istedimbebişini sağlıkla büyüt
Geçmiş olsun canım. Şimdi iyi mi yavrun?
Ayyyy eşin niye öyle yapıyor ki? Kendisi zayıftır kesin
Evet canım ben çıkmışım sen mesaj atmışsınakşam 10 da bir saat yattım. Sonra da uykum kaçtı
neyseki ahmeti atlattık hedefim. hava nane ve rüzgarlı olunca vazgeçti gitmekten. yaşasınEşin baya sana kumpas kuruyor Fancy'im
Oylar verildi. Öpücüklü mühür bastık ördeğim sana
Etraftaki herkes de sana veriyor, şaibe olmazsa sende sonuçlar ama bak haftaya 50 kilo olmazsam ayaklanmaya teşvik ederim herkesi
evetleri verdim sana ördekimmmmmm
Ahahah şimdiden ayaklanma sinyalleriEşim zayıf değil bendden 3-5 kilo fazlası var ama bizim göbekler yarışıyor mübarek
Sabahta 10 da gözümü zor açtım valla. oyumuzu verdik geldik, ülkemiz için hayırlısı olun inşallah. ördekimmorordek vaatlerini unutma bak heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?