Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İzmir’de doğmuş büyümüş biri olarak ba-yı-lı-rımmmm. Eşim sevmezdi, daha doğrusu önyargıları vardı . Şimdi buldu mu affetmiyor
Beni mazur görün küçük bebeğim var :))) aceleyle yazmıştm. İyi geceler başarılar size de
Mazurluk bir durum yok simla. Yanlışlıkla olduğu belliydi bende uyarmak istedimbebişini sağlıkla büyüt
Geçmiş olsun canım. Şimdi iyi mi yavrun?
Ayyyy eşin niye öyle yapıyor ki? Kendisi zayıftır kesin
Oy S Suzi1704 Suzicim de benden bugün. Uyku mu tutmadı kuzum?
Evet canım ben çıkmışım sen mesaj atmışsın akşam 10 da bir saat yattım. Sonra da uykum kaçtı

Gitme bir yere otur evde yap ye bari daha sağlıklı olur

Sen de mi Egelisin Suzicim :) Ben de Aydın'da doğup büyüdüm ama şimdi Ankara'dayım iş gereği
Aslen erzurumluyum canım ama ailem 46 yıl önce izmire taşınmış. Bende orda doğup büyüdüm. Yarı egeli sayılırım yani Denizli de okumuştum üniversiteyi. Hep Aydın’dan geçiyordum. Merkezi pek bilmiyorum ama tatil bölgelerini az çok biliyorum.

Ahahaha çok fena olmuş sen misin eşini bırakıp giden yıldırım düşmeden döndüğüne dua etsin
dgru duzgun grememis denize bende dedim karinin sozunu dnlemezsen bole olur oh olsun dedm

hoc duymadim canim heralde midyeyle cok aram olmadigi icin

tesekkur ederim kaptanim

Eşin baya sana kumpas kuruyor Fancy'im

Aman kızlar dikkat edin..
Kabak detoksu sonrası yaşananları biliyorsunuz bende.

Günaydın hanımlar dün misafirlerimiz vardı, bir de hafta sonu olunca pek fırsat bulamadım girmeye
Güzel bir gün olsun. Bana oy vermeyi unutmayın bugün

Oylar verildi. Öpücüklü mühür bastık ördeğim sana
Etraftaki herkes de sana veriyor, şaibe olmazsa sende sonuçlar ama bak haftaya 50 kilo olmazsam ayaklanmaya teşvik ederim herkesi

Eşim zayıf değil bendden 3-5 kilo fazlası var ama bizim göbekler yarışıyor mübarek
Sabahta 10 da gözümü zor açtım valla. oyumuzu verdik geldik, ülkemiz için hayırlısı olun inşallah. ördekim morordek vaatlerini unutma bak heeee

Oylar verildi. Öpücüklü mühür bastık ördeğim sana
Etraftaki herkes de sana veriyor, şaibe olmazsa sende sonuçlar ama bak haftaya 50 kilo olmazsam ayaklanmaya teşvik ederim herkesi

evetleri verdim sana ördekimmmmmm

Ahahah şimdiden ayaklanma sinyalleri
Bakiciiiz artık once bi secilelim de

Iyi aksamlar arkadaslar. 2 gundur yazamadim hic. Yogundum biraz. Yazmadigim menumlerimi yazayim

Cuma
Sabah
Omlet
Peynir
Zeytin
Salatalik domates

Ogleden sonra
Tavuk sote
2 3 kasik bulgur pilavi
Mercimek salatasi
Yogurt

Aksam
Sutlu cilekli yulaf ezmesi

2 lt su
Spor yok

Cumatesi
Sabah
Omlet
Peynir
Salatalik
Domates

Ogle
Sinitzel
Yogurt

Aksam
Et sote
3 kasik bulgur pilavi
Salata
Yogurt

3 lt su
Spor yok yine morordek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…