Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim ufaklık da yarım saatte bir uyanıyor bi huzursuzluğu var kaç gündür. D işten diye düşünüyorum ama çok yoruyor. Allah sağlık versin onlara.
Amin amin diş dertleri hiç bitmiyor beni birde çok ısırıyor emerken özellikle diş dönemlerinde hep ısırıyor

Amin amin diş dertleri hiç bitmiyor beni birde çok ısırıyor emerken özellikle diş dönemlerinde hep ısırıyor
Aynen canım. Geçen gün beni fena ısırdı. Göğsüm kanadı. Benden katı bi tepki aldığı için şimdi bi daha yeltenmiyo. Diş çılgına çeviriyor yavruları Allah kolaylık versin valla

Aferim bize çok şükür kurtulduk şartları agirmis notanın. Allah göstermesin diyelim. Anneler sizede kolayliklar diliyorum çok zor zanaat annelik. Allah suzancimada nasip etsin. Isteyen herkese tabiki. Rabbim sevgisiyle vermese dayanılmaz iş annelik.

Bu arada morordek 20 dakka jessica yaptım. Bu kadını çok tuttum ya.kadın benim hem vucudumu hem sağ sol beynimi çalıştıriyor resmen. El kol ayak ne tarafa belli değil.

morordek Cikilatacanavari parkbyull

Şekersiz 3. Gün

Kahvaltı
1 tost (tb ekmeğinden)
1 haşlanmış yumurta
Çay

Ara
Duble Türk kahvesi
Yarım nektarin

Öğle
5 yk bulgur
1 yk yoğurt
1,5 dilim hindi füme ve peynir

Ara
3 hurma
Maden suyu
Yarım avuç yer fıstığı

Akşam
4 köfte
1 tabak tb makarna
1 bardak ayran

Gece
Maden suyu

Su: 2,5 lt bitti
Spor: 45 dk eliptik, 5 dk karın egzersiz

Herkese günaydınnnnn

Hanımlar bu arada B Beberilay 'ın son dakika bildirimi ile nota almaktan kurtulduk. Diğer takımları da bayram etkilemiş sanırım 3.yuz bu hafta
Çokkkk sevindim herkesi tekrar tebrik ediyorum. Demek ki bayram sonrası birçok takım toparlayamamış.
Aynen ayneeeennnn sen burada takıl canım
Evet canım bana en çok burası yarıyor. Diğer denememe göre kafam çok rahat. Çünkü diğerinde tüp bebek sayfasına bakıyordum. Hergün birilerinin olumlu olumsuz sonuçları geliyordu. Bende kafamda bin tane şey kuruyordum. Bu arada dün son iğnemi vuruldum yankıları bir süre daha devam edecek ama olsun. Zamanla azalacağını bilmek bile mutlu ediyor.
Bence menün kötü değil canım. Bugün daha çok içine sineni yaparsın.
Sen de şekersiz yapmıyor muydun cnm biberin içinde bulgur mu vardı yoksa

Geçmiş olsun cnm Allah daha beterlerinden korusun
Evet canım Bulgurluydu dolmalar yazmayı unutmuşum

Nota almamızda benim de etkim büyük. Özür dilerim kızlar. Bayramda kendime hakim oldum ama ramazanın son günleri kötüydü. Bu hafta telafi edeceğim bunu. Hem hastalandım hrm de okulların bitmesiyle de spora daha çok sarılım; -1.5 kilo ile görebilirsiniz beni burada.

Ben de dedim ki gitti 21 gün
Bulgur canımız ciğerimiz

Nota almadık ki cnm

ay kuzum ayılamamış daha çiklatım 3. olduk şekerim. sen -1,5 la gel 1. olalım bu hafta

Günaydınlar ,tünaydınlar yağmurlu bir İstanbudan. Çok fena yağmur yağıyor yaa, gök delindi sanki töbeee.
ben istanbulun bi ucundayim tuzlada oturuyorum canim burda yok yagmur ama hava kapndi esimde denize gitmisti arkadaslariyla diyorum bensiz gttin bedduam tuttu hava bozdu

Ay canım benim aklına gelmem mutlu etti beni ben pek takip etmiyorum astrolojiyi ama umarım doğru çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…