- 23 Mart 2016
- 30.762
- 91.809
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.501
Amin amin diş dertleri hiç bitmiyorBenim ufaklık da yarım saatte bir uyanıyor bi huzursuzluğu var kaç gündür. D işten diye düşünüyorum ama çok yoruyor. Allah sağlık versin onlara.
Aynen canım. Geçen gün beni fena ısırdı. Göğsüm kanadı. Benden katı bi tepki aldığı için şimdi bi daha yeltenmiyo. Diş çılgına çeviriyor yavruları Allah kolaylık versin vallaAmin amin diş dertleri hiç bitmiyorbeni birde çok ısırıyor emerken özellikle diş dönemlerinde hep ısırıyor
Çok teşekkürler canim benimDeniz ve Kum canim seni etiketlemisik ama yazarken atlamisim tebrik ederim gzel kilo vermissin daim olur insallah ne gzel 7 leri grdun bide eksi yolinda devam ediyosun masallah aynen devam
Çokkkk sevindim herkesi tekrar tebrik ediyorum. Demek ki bayram sonrası birçok takım toparlayamamış.
Evet canım bana en çok burası yarıyor. Diğer denememe göre kafam çok rahat. Çünkü diğerinde tüp bebek sayfasına bakıyordum. Hergün birilerinin olumlu olumsuz sonuçları geliyordu. Bende kafamda bin tane şey kuruyordum. Bu arada dün son iğnemi vuruldumAynen ayneeeennnn sen burada takıl canım
Bence menün kötü değil canım. Bugün daha çok içine sineni yaparsın.Menümu yazayım ama beni çok mutlu etmedi bugün
Sabah
2kuru incir
4 gün kurusu
1 avuç fındık
2 ceviz
1 bardak kakaolu süt
Aralar
Bir sürü fındık
3 buzluk karesi kadar kendi çikolatam
Aksam
1.5kepce tarhana
1 tam buğday lavasa 2 tane adana bol salata ve soğanlı
1 bardak ayran
3 parça karpuz
Ara
Sade Türk kahvesi
Sade maden suyu
Şekersiz çay
Spor yok
Su çok az
Evet canım Bulgurluydu dolmalar yazmayı unutmuşumSen de şekersiz yapmıyor muydun cnm biberin içinde bulgur mu vardı yoksa
Geçmiş olsun cnm Allah daha beterlerinden korusun
***5. Takım 574 & 575. Etap***
Cikilatacanavari (81,6/81,3/0,3/%0,18) etaplar birleştiği için yüzdesi 2'ye bölündü
Suzi1704 (74,7/) sabit
karabiber01 (79,8/79,1/0,7/%0,44) etaplar birleştiği için yüzdesi 2'ye bölündü
hayalalemiveben (69,5/70,1/-0,6/-%0,43) etaplar birleştiği için yüzdesi 2'ye bölündü
kardelelen321 (83,8/81,5/2,3/%1,37) etaplar birleştiği için yüzdesi 2'ye bölündü
si_bel (64,5/64,1/0,4/%0,31) etaplar birleştiği için yüzdesi 2'ye bölündü
violin35 (63,7/62,6/1,1/%0,86) etaplar birleştiği için yüzdesi 2'ye bölündü
melampusefe (64,9/65,2/-0,3/-%0,23) etaplar birleştiği için yüzdesi 2'ye bölündü
parkbyull (74,8/75,4/-0,6/-%0,40) etaplar birleştiği için yüzdesi 2'ye bölündü
hedef38beden (73,8/73,4/0,4/%0,09) 570. etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 6'ya bölündü
gonulll (65,5/65,3/0,2/%0,15) yeni üye başlangıç tarihi: 28.05.2018 başlangıç kilosu: 66.4 hedef kilosu: 60. Etaplar birleştiği için yüzdesi 2'ye bölündü.
5. Takım Ortalaması: %0,213
***Denemedeki Üyeler***
Beberilay (70,5/) yeni üye Başlangıç tarihi: 25.05.2018, başlangıç kilosu: 73 hedef kilosu: 60
emnis (69,9/) yeni üye başlangıç tarihi: 28.05.2018 başlangıç kilosu: 72.8 hedef kilosu: 60
rint (58,6/) yeni üye başlangıç tarihi: 28.05.2018 başlangıç kilosu: 60 hedef kilosu: 55
***İzindeki Üyeler***
0zlem (80/)
beyazinci (58,9/58/0,9/%0,76)
azaydidem (73/70,8/2,2/%1,51)
Kızlar bu haftaki ortalamamız pek iç açıcı değil maalesef. Nota alıyoruz. Bayram dönüsü olması sebebiyle cok üzerinde durmuyorum ama ileriki haftalarda ilk 3'e girip notamızı sildirmemiz gerekecek ona göre.
B Beberilay @rint @emnis sizler de bildirim yapsanız keşke, belki listeye eksi ile girerdiniz.
Ben de dedim ki gitti 21 günHerkese günaydınnnnn
Çokkkk sevindim herkesi tekrar tebrik ediyorum. Demek ki bayram sonrası birçok takım toparlayamamış.
Evet canım bana en çok burası yarıyor. Diğer denememe göre kafam çok rahat. Çünkü diğerinde tüp bebek sayfasına bakıyordum. Hergün birilerinin olumlu olumsuz sonuçları geliyordu. Bende kafamda bin tane şey kuruyordum. Bu arada dün son iğnemi vuruldumyankıları bir süre daha devam edecek ama olsun. Zamanla azalacağını bilmek bile mutlu ediyor.
Bence menün kötü değil canım. Bugün daha çok içine sineni yaparsın.
Evet canım Bulgurluydu dolmalar yazmayı unutmuşum
Nota almadık ki cnmNota almamızda benim de etkim büyük. Özür dilerim kızlar. Bayramda kendime hakim oldum ama ramazanın son günleri kötüydü. Bu hafta telafi edeceğim bunu. Hem hastalandım hrm de okulların bitmesiyle de spora daha çok sarılım; -1.5 kilo ile görebilirsiniz beni burada.
ay kuzum ayılamamış daha çiklatımNota almamızda benim de etkim büyük. Özür dilerim kızlar. Bayramda kendime hakim oldum ama ramazanın son günleri kötüydü. Bu hafta telafi edeceğim bunu. Hem hastalandım hrm de okulların bitmesiyle de spora daha çok sarılım; -1.5 kilo ile görebilirsiniz beni burada.
ben istanbulun bi ucundayim tuzlada oturuyorum canim burda yok yagmur ama hava kapndi esimde denize gitmisti arkadaslariyla diyorum bensiz gttin bedduam tuttu hava bozduGünaydınlar ,tünaydınlar yağmurlu bir İstanbudan. Çok fena yağmur yağıyor yaa, gök delindi sanki töbeee.
Ay canım benim aklına gelmem mutlu etti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?