Günaydın demeden yazmışım.
Günaydın

kızlar mutlu günler.
Of yine güneş yok benim için.
Evet ördekcim çekirdek cezam.
Belki yumurtalı ekmek için 20 puan gerekir.

Sen ceza yazmışım gibi spor yap madem, yumurtalı ekmekleri görmezden gelmistim cok degil diye ama sekersizi bozar mı onu
parkbyull
söylesin :)
Günaydın kizlar ben de 5. Takimda senelerdir yaarisan ama bazi nedenlerden dolayı dönem donemveda etmek zorunda kalan bir üyesiyim ihtiyaci olmadığını gördüm ama yarisacaksam burda yarışmak istiyorum.. beni bekleme listesine alır mısınız
Suan kaptan kim bilmiyorum en son
morordek
ti
Hoşgeldiiiiin candycimm evet toplight kaptanicem bana devretti kaptanlıgı kafa dinlemek istedi. Simdilik ben idare ediyorum. Eskilerden birilerini görmek cok güzel
Senin durumuna baktım en son 507. etapta bizim takımdan ayrılmıssın
Simdi yeni üye gibi deneme süren olacak biliyorsun, 2 hafta sonraki durumuna göre listeye alabiliriz. Liste de baya kalabalık şu anda bakalım 2 haftaya kadar durum ne olur. Sen yine de listedeymissin gibi diyetine sarıl sımsıkı
İkizler de ne ara büyümüs masallah, 3 cocukla hayat nasıl gidiyor? Ben 1 tanesine yeni alıştım 2'den gözüm korkuyor şu an

Allah sağlıklarını versin yeter ki kuzuların
Kimmm kimmm :)) Didem özlem beyaz inci dışında var mı izinde olan :) ben bu haftayı böyle geçireyimde sonra yine tahtımı bırakmam

:)))
Doğru tahmin edenler olmus asagıdaki mesajlara bi göz at emniscim :)
Kızlar merhaba, wendigo ben
Size bi ses vereyim dedi, eskilerden kimler var bilemedim
Yaa kimler gelmiiiiss taze hamişimiz

Sağlıkla gelsin minnakın wendicim, doktora gittin mi tekrar?
Dunku menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
3 yesil zeytin
Beyaz peynir
Nescafe
Aksam
1 porsiyon Iskender alttaki pidelerin cok azini yedim
1 sise Zero
Cay
Sekersiz turk kahvesi
Ortaya meyveli waffle soledik 4 catal aldim
Su 1.5 lt
Spor 4 saat kiyafet alisverisi baya yoruldum oyuzden aksam spor yapmaya takatim kalmadi
morordek
Baya gezmeli bir gün olmus o yüzden kacamaklarına ceza yazmadım bir de dünkü sporun da zaten çok iyi
Muhtemelen fancy.
Bu hafta şekersiz ve sporlarla çok iyi gidiyor
Eveeeet şu an fensimiz önde gidiyor :)
Bilmem ben miyim ki.

Ay belki listeye bile girerim bu şekersizlikle inşallahhhhh
Hadi bakalım fensicim bu azmini korumanı diliyorum, bu haftayı birinci kapat bence
Hissetmiştir şimdi seslendiğini gelir 5dkya
Yaa hiç hissedememişim 5 saate bile gelemedim

Iyi geceler herkese
Bugun ku menum
Sabah : 2 yumurta, 6 zeytin, az peynir, 4 dilim salam, 2 dilim ekmek , domates ve salatalık
Öğlen: labne peynir sürülmüş 2 dilim ekmek
Ara: 1 dondurma
Aksam : 1 kase mercimek corbasi, yarım tabak bulgur pilavi , yarim kase yogurt
Ara : 1 domates ve salatalik
Su : 1 bucuk lt
Spor : 200 ip
İpleri dondurmaya saydım
Daha güzel menüler bekliyorum hayalcim lütfen kopma takımdan bak sonucları kötü oluyor biliyorsun
Candy gram gram yazmışsın. nerden biliyorsun çok ilginç geldi canım. evet yazarken daha çok belli oluyor kaçamaklar. gram gram yazan yoktu değiş bir hava katın buralara

sahi bizim bir Ezgican05 vardı kâğıtlara yazan. ne oldu ördekcim bilgin varmı .
Birde evlaefe nerelerde.
ister istemez bir bağ oluyor burda.
Ezgican'dan haberim yok canım, işlerimi düzene koyunca gelirim demişti ama gelemedi bilmiyorum son durumu nedir
@evlaefe bi etiket yapalım bakalım ses versin. O da geri geleceğim diyordu, gene yemek yarışmasındadır o kesin