- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #289.101
Hadi bakalım kolay gelsin sanada bende isyan bayragini cekicem galiba.Niye yaaaa, ben varım beeeeennnn
Çekmeyin yaa, ufak tefek şeylere takılmamak lazım.Hadi bakalım kolay gelsin sanada bende isyan bayragini cekicem galiba.
ufak mi benim gibi kaçamak seven biri için baya zor çayı sade içemiyordum. çok şükür değiştim ama yinede yasaklar cazip geliyor sanki.Çekmeyin yaa, ufak tefek şeylere takılmamak lazım.
senin icin en gzel olani yapmissin canimİkisi de değil canım. Kitap okuyordum
bende ikinci sansi izliyodum fox da canim ara ara grdim kikse yoktu ben gidince herkesler gelmis mübarek bende spor yaptim tabiki o aradaValla ben kaçamak falan yapmıyordum sen benim herşeyimsin vardı tv de, çocukların izin verdiği kadar izledik işte. Eliptik yapcam bebeler uyusun da, menümü yazarım hepücünü ekleyip.
Nasıl dayaniyosun böyle bişey yememissin,ben açliktan ölürüm heraldeMenümü yazayım
Sabah
2 dilim ekmekten tost
1 tatlı kaşığı fıstığı ezmesi
Akşam
Yoğurtlu semiz otu
Karpuz
1 dilim mısır ekmeği
1 saat eliptik
bu aralar bende cok acikiyorum Allahtan spor yapiyorumda yakiyorum yoksa halin perisan onceden bende hedef gibi az yerdim aslindaNasıl dayaniyosun böyle bişey yememissin,ben açliktan ölürüm heralde
İyi dayaniyosunuz valla tebriklerbu aralar bende cok acikiyorum Allahtan spor yapiyorumda yakiyorum yoksa halin perisan onceden bende hedef gibi az yerdim aslinda
Süper, hadi bakalım.yarına kalmadı canım eşim yedi yedi bir tartilayim dedi bende çıktım tok halde eksi 300 deyim inşallah yarın birinci olcam
bekle beni jessica geliyorum. ...
Ya tabi öyle oluyor ama maksat o engeli aşabilmek zaten. Bildiğin bağımlıyız galiba biz. Kurtulmamız lazım kızlar.ufak mi benim gibi kaçamak seven biri için baya zor çayı sade içemiyordum. çok şükür değiştim ama yinede yasaklar cazip geliyor sanki.
Bu arada sor bak ördekime, kaçamaksız günüm geçmiyordu geçen sene. Ne oldu? Bala döndüm, çünkü kilo verip bırakınca tekrar vereceğinizi ya da bişi olmayacağını sanıyoruz ama oluyo. Bilemiyorum, Benin hatam bu oldu. Geçen sene tatile 72 kiloyla gitmiştiniz ayrılıp. 83 le falan 6 ay sonda listeye döndüm.ufak mi benim gibi kaçamak seven biri için baya zor çayı sade içemiyordum. çok şükür değiştim ama yinede yasaklar cazip geliyor sanki.
Ahahah öyle olur zaten hep. Bende geçe kalıyorum genelde, kendin çal kendin oyna oluyor.senin icin en gzel olani yapmissin canim
bende ikinci sansi izliyodum fox da canim ara ara grdim kikse yoktu ben gidince herkesler gelmis mübarek bende spor yaptim tabiki o arada
Ama emzirdigij icin cok normal canim bence menun gemede gzel sporu daha fazla hayatina sokarsan daha hızli kilo verir ve sklasırsn canim bende senin gibi takima girince spor yaomaya basladim tekrar burasi cok etkili o knudaİyi dayaniyosunuz valla tebriklerBen su bogazimdan çok kisamiyorum bı insanin bu kadar mi istahi açık olur,emziriyorum ve dayanamıyorum,çok su icmesem halim harap olurdu heralde,birde bu gruba katilali spor aliskanligi kazanmaya başladım o süper oluyo iste
hahahahaAhahah öyle olur zaten hep. Bende geçe kalıyorum genelde, kendin çal kendin oyna oluyor.
Menude sporda super canim bu hafta 1.lige oynuyorsun sanirimmorordek Cikilatacanavari parkbyull
Şekersiz 9. Gün
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 büyük dilim füme
3 ince dilim kaşar peynir
5 zeytin
2 üçgen peynir
Yarım dilim tb ekmek
Filtre kahve sütlü
Ara
Sütlü filtre kahve
1 muz
7-8 tane tarçınlı elma cipsi (cips değil heeeee sadece onun gibi doğranmış, kurutulmuş)
Akşamüstü
1 dilim tb ekmeğin üzerine tahin pekmez
(Canım çok tatlı çekince bastırayım dedim)
Maden suyu
Akşam
Izgara et
Yeşil salata
1 bardak ayran
Gece:
Şimdi arrival diye bi film açtım herkes uyurken fırsat bu fırsat. 1 kase patlamış Mısır yapıcimm.
Su: 3,5 lt bitti
Spor: 40 dk eliptik, 12 dk ağırlık çalışma, 9 dk karın egzersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?