Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İkisi de değil canım. Kitap okuyordum
senin icin en gzel olani yapmissin canim

Valla ben kaçamak falan yapmıyordum sen benim herşeyimsin vardı tv de, çocukların izin verdiği kadar izledik işte. Eliptik yapcam bebeler uyusun da, menümü yazarım hepücünü ekleyip.
bende ikinci sansi izliyodum fox da canim ara ara grdim kikse yoktu ben gidince herkesler gelmis mübarek bende spor yaptim tabiki o arada

Bgunku menum
4 gun kurusu
2 bardak suyla gune basladim

Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Kasar peynir 2 ince dilim
3 zeytin
Nescafe

Arada
Sade soda
1 kase yogurdun icine 1.5 kasik yulaf kepegi koydum 2 tanede gun kurusu dogradim yedim
Sekersiz duble turk kahvesi
1 gun kurusu
2 hurma

Aksam
1 firinda but
Doymadm 10 tane kiraz yedim
1 dlim armut
1 dilim nektari yedim
Yine doymadim
Yarim kutu ton balik yedim
Ancak doydum sanirim

Su 2.5 lt
4 bardak odem attirici cay 1 hafta ara veriyorum artik icmicem

Spor
45 dakika zumba
15×2 bridge hareketi
30 makas hareketi
15×15 Squat side kick hareketi
300 ip atlama

morordek

Menümü suraya ilistirip kacayim fena uykum var morordek
Kahvaltı:1dilim ekmek,1tk krem peynir,8zeytin,1/2salatalik,2yumurta,1/2kk beyaz peynir
Ara:1bardak rezene çayı
Öğle:1porsiyin menemen,1dilim ekmek,1/2kase yoğurt
Ara:2ceviz,3-4tk puding
Aksam:1/2porsiyon haşlama köy tavuğu,3-4kasik pilav,salata,yoğurt
Ara:1avuc fındık .

3.5lt su,1t.kahve,6bardak cay

Spor:300ip atlama
100mekik Cikilatacanavari

bu aralar bende cok acikiyorum Allahtan spor yapiyorumda yakiyorum yoksa halin perisan onceden bende hedef gibi az yerdim aslinda
İyi dayaniyosunuz valla tebriklerBen su bogazimdan çok kisamiyorum bı insanin bu kadar mi istahi açık olur,emziriyorum ve dayanamıyorum,çok su icmesem halim harap olurdu heralde,birde bu gruba katilali spor aliskanligi kazanmaya başladım o süper oluyo iste

ufak mi benim gibi kaçamak seven biri için baya zor çayı sade içemiyordum. çok şükür değiştim ama yinede yasaklar cazip geliyor sanki.
Bu arada sor bak ördekime, kaçamaksız günüm geçmiyordu geçen sene. Ne oldu? Bala döndüm, çünkü kilo verip bırakınca tekrar vereceğinizi ya da bişi olmayacağını sanıyoruz ama oluyo. Bilemiyorum, Benin hatam bu oldu. Geçen sene tatile 72 kiloyla gitmiştiniz ayrılıp. 83 le falan 6 ay sonda listeye döndüm. Küçük kaçamak deyip geçmemek lazım, alışkanlık yapıyor.

Ama emzirdigij icin cok normal canim bence menun gemede gzel sporu daha fazla hayatina sokarsan daha hızli kilo verir ve sklasırsn canim bende senin gibi takima girince spor yaomaya basladim tekrar burasi cok etkili o knuda

morordek Cikilatacanavari parkbyull

Şekersiz 9. Gün

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 büyük dilim füme
3 ince dilim kaşar peynir
5 zeytin
2 üçgen peynir
Yarım dilim tb ekmek
Filtre kahve sütlü

Ara
Sütlü filtre kahve
1 muz
7-8 tane tarçınlı elma cipsi (cips değil heeeee sadece onun gibi doğranmış, kurutulmuş)

Akşamüstü
1 dilim tb ekmeğin üzerine tahin pekmez
(Canım çok tatlı çekince bastırayım dedim)
Maden suyu

Akşam
Izgara et
Yeşil salata
1 bardak ayran

Gece:
Şimdi arrival diye bi film açtım herkes uyurken fırsat bu fırsat. 1 kase patlamış Mısır yapıcimm.

Su: 3,5 lt bitti
Spor: 40 dk eliptik, 12 dk ağırlık çalışma, 9 dk karın egzersiz

Menude sporda super canim bu hafta 1.lige oynuyorsun sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…