- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #289.061
tatlım normalde asla ve kattaaaa yemem dün evden apar topar çıkınca marketten laktozsuz sütle beraber aldım bitter çikolatalısında 27 gram şeker varken bunda 7,5 gram vardı yoklukta gider diye seçtimÇünkü gruba dahil olmuyorsun gruba dahil olsan düzen oturtursun sana çok kızıyorum eskiden direnerek 72 lere kadar dusmustun şimdi herhangi bir çaba hiç görmüyorum ben hep sana ozenirdim
Su an o kadar aç uyandm ki seni pişirip yiyebilirim pişmiş ördek var gözümde
Benimkini saglam sağlam yorumla
Bu k-flakes içinde şeker yok mu bi de onun 2 kaşığı 1 dilim ekmek oluyor diye hatirliyorum aydinlatirmisin beni bi kuzum ben de alacaktım bu sebeplerden ötürü bıraktım
Örende totom donuyor aşırı soğuk sarımsaklı bana hep daha çekici gelir
Ne yaptın ben anlamadm
Ya benle gruptan biri aynı anda gebis olsak ne güzel oluryapiver kız 3.yu nolcak ki yalnız kalmayayım
Benim fikrimce ayvalik sarımsaklı cnm
ben fena artidayim 2 gundur spor yapiyorum ama bigun yedigime dikkat etsem bigun edemiyorum bsey ckiyo dsarda olunca tutamiyorum kendimi oyuzden 13 temmuza kadr eve misafir almayi misafirlige gitmeyi dusunmuyorum kendimi köseme cekicemBugun ben de saf protein yapiyorum. Artidayim simdilik. Spor yapamadim bu hafta pek. O yuzden mi bilmiyorum
Hahaha ben yine mi perşembe yaptımCanım bugun persembe, yarın tartıl bakalım bir de :)
50 puanını sporundan kestim :)
Ay canım çok üzüldüm valla ne zaman gidiyor misafirler. başın içinde geçmis olsun canım
Ya bu misafirler gitmedi mi daha? Ne zaman gidecekleri canım? Kolay gelsin sana
Ne kadar ayıp etmişler bildirim yapmamakla değil miHahaha ben yine mi perşembe yaptımbir de aaaa millet niye yazmamış diyorum
Hoşkıran kavurması ne hedefcim? Ya mısır ekmeğini özledim bende bol soğan ve balıkla. Of beee kışa artık.
hoşkıran kavurması ne kııı
Candy dönüş otobüsle olma ihtimali var riske giremedim. tartım kırılır ayarı bozulur falan kendisiyle 6 7 senedir beraberizseviyeli birliktelik. bazen çocukların elinde kalcak diye korkuyorum o beni bırakmadı
Estağfurullah sen emziriyon dimi gayet normal metobolizmam iyi calisiyor. ama şu da bir gerçek yedikçe boğaz durmuyor. .. Bu gece kalkmalari benide bozdu 3 4 ısırık muz götürdüm kıza verdim sütle yemedi bana kaldı.
Bu arada şekersiz yapıyormuydun erişte bozar gibi.
ben standart diyetisyen kafasında değilim çok çılgın yemeklerim varbenimki de 6 senelik.. cok seviyorum ben de hiç bozulmadığı içinburda yarın annemden tartılıcam haftaya da annemden.. dönünce annemki ile benimki arasında çok fark olmaz inşallah
ah zatem şu çocukların artıklarını yemek bizim düzenimizi bozuyor bence ne diyet listemize uyuyor ne yeme saatlerimize.. ben valla dün oruç gibi kızlara yemek yedirirken prmağımı bile yalamadım peçeteye sürdümçünkü kendimi biliyorum bi çıkarsam listeden batırıcam ortalığı öyle acımasızım hiç acımıyorum emeğime
beslenme eğitimi galiba.. oh ne güzel grupta bir de okullumuz var artıkgerçi ben pek sevmiyorum ama diyetisyen kafası
Yarın için heyecanlıyım. Sanırım hedefim tutacak.
Kurabiye için ördekten izin kopardım. Şimdi hedefim için kendimi yırtıyorum
ben standart diyetisyen kafasında değilim çok çılgın yemeklerim var
şu hoşkıranın tarifiniyazdın mı ben mi kaçırdım
ben fena artidayim 2 gundur spor yapiyorum ama bigun yedigime dikkat etsem bigun edemiyorum bsey ckiyo dsarda olunca tutamiyorum kendimi oyuzden 13 temmuza kadr eve misafir almayi misafirlige gitmeyi dusunmuyorum kendimi köseme cekicem
Kaçıncı günündesin cnm kaç günün kaldibenimki de 6 senelik.. cok seviyorum ben de hiç bozulmadığı içinburda yarın annemden tartılıcam haftaya da annemden.. dönünce annemki ile benimki arasında çok fark olmaz inşallah
ah zatem şu çocukların artıklarını yemek bizim düzenimizi bozuyor bence ne diyet listemize uyuyor ne yeme saatlerimize.. ben valla dün oruç gibi kızlara yemek yedirirken prmağımı bile yalamadım peçeteye sürdümçünkü kendimi biliyorum bi çıkarsam listeden batırıcam ortalığı öyle acımasızım hiç acımıyorum emeğime
beslenme eğitimi galiba.. oh ne güzel grupta bir de okullumuz var artıkgerçi ben pek sevmiyorum ama diyetisyen kafası
Balıkesir de hiçbiryere gitmedim açıkçası önceliğim benim de sarımsaklıÇünkü gruba dahil olmuyorsun gruba dahil olsan düzen oturtursun sana çok kızıyorum eskiden direnerek 72 lere kadar dusmustun şimdi herhangi bir çaba hiç görmüyorum ben hep sana ozenirdim
Su an o kadar aç uyandm ki seni pişirip yiyebilirim pişmiş ördek var gözümde
Benimkini saglam sağlam yorumla
Bu k-flakes içinde şeker yok mu bi de onun 2 kaşığı 1 dilim ekmek oluyor diye hatirliyorum aydinlatirmisin beni bi kuzum ben de alacaktım bu sebeplerden ötürü bıraktım
Örende totom donuyor aşırı soğuk sarımsaklı bana hep daha çekici gelir
Ne yaptın ben anlamadm
Ya benle gruptan biri aynı anda gebis olsak ne güzel oluryapiver kız 3.yu nolcak ki yalnız kalmayayım
Benim fikrimce ayvalik sarımsaklı cnm
Hahaha ben yine mi perşembe yaptımbir de aaaa millet niye yazmamış diyorum
Çok mu yakının gelenler canım. Bence de bu kadar uzun kalmaları çok yıpratıcı. Az kalmış canım sık dişiniGitmedilerrrr( zaten başım o yüzden geçmek bilmiyor bir daha asla böyle bir şeye kalkışmam iki tane ergen çocuk bir tane bende bebek bir tane üni öğrencisi anamm doyuramadım doyuramadım ne kavga gürültüleri bitiyor ne asilikleri ne yemekleri vala canım çıktı. kalkıp sularını bile kendileri almıyorlar ya isyan etcem ama dayanıyorum kırk yılda bir geliyorlar bir daha tövbe gelsinler 1 2 gün kalsınlar pazar gidecekler bir hafta kalmış oluyorlar
Sağolun canlar
hedefin kacti canim yakaladin beni bakYarın için heyecanlıyım. Sanırım hedefim tutacak.
Kurabiye için ördekten izin kopardım. Şimdi hedefim için kendimi yırtıyorum
aynen ole canim misafir olunca olmuyoHaklisin canim isin icine misafir girince isler karisiyo.
hedefin kacti canim yakaladin beni bak
aynen ole canim misafir olunca olmuyo
Benim hedefim 70.5 du malesef hedefime ulasamicam ama bari sabit olsam Bu sabah ki kilom 71.8 di canim bakalim sabaha ne olcak haftaya regl olucam byuk ihtimal ama yinede yarisalim daha cok hırs yaparim belkim72,4 Didemcim.
Senin 71.7 mi?
Haftaya kapışalım mı programın yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?