Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tatlım normalde asla ve kattaaaa yemem dün evden apar topar çıkınca marketten laktozsuz sütle beraber aldım bitter çikolatalısında 27 gram şeker varken bunda 7,5 gram vardı yoklukta gider diye seçtim

Bugun ben de saf protein yapiyorum. Artidayim simdilik. Spor yapamadim bu hafta pek. O yuzden mi bilmiyorum
ben fena artidayim 2 gundur spor yapiyorum ama bigun yedigime dikkat etsem bigun edemiyorum bsey ckiyo dsarda olunca tutamiyorum kendimi oyuzden 13 temmuza kadr eve misafir almayi misafirlige gitmeyi dusunmuyorum kendimi köseme cekicem

Ay canım çok üzüldüm valla ne zaman gidiyor misafirler. başın içinde geçmis olsun canım

Ya bu misafirler gitmedi mi daha? Ne zaman gidecekleri canım? Kolay gelsin sana

Gitmedilerrrr ( zaten başım o yüzden geçmek bilmiyor bir daha asla böyle bir şeye kalkışmam iki tane ergen çocuk bir tane bende bebek bir tane üni öğrencisi anamm doyuramadım doyuramadım ne kavga gürültüleri bitiyor ne asilikleri ne yemekleri vala canım çıktı. kalkıp sularını bile kendileri almıyorlar ya isyan etcem ama dayanıyorum kırk yılda bir geliyorlar bir daha tövbe gelsinler 1 2 gün kalsınlar pazar gidecekler bir hafta kalmış oluyorlar

Sağolun canlar

Hoşkıran kavurması ne hedefcim? Ya mısır ekmeğini özledim bende bol soğan ve balıkla. Of beee kışa artık.

Fancycim, bir otmuş.
Geçen pazarda çok tatlı bir teyze vardı. Maydanoz aldık, azıcık konuştuk. Önünde bu ottan vardı. Ne olduğunu ve nasıl yapılacağını öğrenip aldım.
Önce otu doğrayıp haşlıyor, sonra da soğan kavurup beraber kavurdum.
Tadı bana hiç hitap etmedi ama mutlaka sağlıklı bir şeydir. Yine de tekrar yapacağımı zannetmiyorum.

Mısır ekmeğini ben de fena seviyorum. Normal ekmeğe göre de daha sağlıklıdır sanırım.

benimki de 6 senelik.. cok seviyorum ben de hiç bozulmadığı için burda yarın annemden tartılıcam haftaya da annemden.. dönünce annemki ile benimki arasında çok fark olmaz inşallah

ah zatem şu çocukların artıklarını yemek bizim düzenimizi bozuyor bence ne diyet listemize uyuyor ne yeme saatlerimize.. ben valla dün oruç gibi kızlara yemek yedirirken prmağımı bile yalamadım peçeteye sürdüm çünkü kendimi biliyorum bi çıkarsam listeden batırıcam ortalığı öyle acımasızım hiç acımıyorum emeğime

Eki Görüntüle 2162662

evet ilk profesyonel eğitim adımımı attım hatta hayırlı mübarek olsun

beslenme eğitimi galiba.. oh ne güzel grupta bir de okullumuz var artık gerçi ben pek sevmiyorum ama diyetisyen kafası

kızlar günaydınlar tünaydınlar iyi akşamlar..

ben geç yazıyorum biraz malum tatildeyim

bugün regl oldum umarım geçenki gibi 10 gün sürmez.. karın ağrısından bi o tarafa bi bu tarafa döne döne aşkı memnu izliyorum gene de ama çıkıp bi 40 dk falan yürüdüm öğleden sonra

ben dün menümü yazamadım galiba pc den kardeşim kovaladı telden yazmış olabilirim belki ama yazayım yine

27.06.2018 Çarşamba

Sabah: 1 kızarmış ekmek + 1 bardak tek şekerli çay
Öğlen: 60 gr salam + 200 gr ıspanak + 2 haşlanmış yumurta + 1 domates
Akşam: domates ve 1 küçük patatesten yapılma (diyetin aslında kerevizle yapılıyor ama bulamadım kereviz) çorba

Spor: 3,5 saat çarşı gezmesi, 1 saati tempolu duraksız yürüyüş
Su: 2-2,5 litrede kaldı

bugün de iyi gidiyor tabi regl şımarıklığı var küçücük akşam menümde görürsünüz

ben standart diyetisyen kafasında değilim çok çılgın yemeklerim var

şu hoşkıranın tarifini yazdın mı ben mi kaçırdım

Yazmıştım ama tekrar yazarım tatlım.
Otları ince ince doğruyorsun.
Suda azıcık haşlayıp süzüyorsun.
Tencerede zeytinyağı ile soğan kavurup üzerine otları ekleyip beraber biraz daha kavuruyorsun. Hazır.

ben fena artidayim 2 gundur spor yapiyorum ama bigun yedigime dikkat etsem bigun edemiyorum bsey ckiyo dsarda olunca tutamiyorum kendimi oyuzden 13 temmuza kadr eve misafir almayi misafirlige gitmeyi dusunmuyorum kendimi köseme cekicem

Haklisin canim isin icine misafir girince isler karisiyo.

Kaçıncı günündesin cnm kaç günün kaldi

Balıkesir de hiçbiryere gitmedim açıkçası önceliğim benim de sarımsaklı suyu biraz daha sıcakmış galiba. Tabii gitmişken başka yerlerine de uğramak isterimay şuraya bir yüzme emojisi ne güzel olurdu bir tek sulu bu vardı

Hahaha ben yine mi perşembe yaptım bir de aaaa millet niye yazmamış diyorum
Bende bizi yarına psikolojik olarak hazırlıyorsun sandım

Çok mu yakının gelenler canım. Bence de bu kadar uzun kalmaları çok yıpratıcı. Az kalmış canım sık dişini

72,4 Didemcim.
Senin 71.7 mi?
Haftaya kapışalım mı programın yoksa?
Benim hedefim 70.5 du malesef hedefime ulasamicam ama bari sabit olsam Bu sabah ki kilom 71.8 di canim bakalim sabaha ne olcak haftaya regl olucam byuk ihtimal ama yinede yarisalim daha cok hırs yaparim belkim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…