Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynen Fancy bu saatte birsey yemesen iyiydi bencede sabah artı olmasın .birde bu tahin pekmez şekersizi zedelemez miki.
öf gözümude korkuttun geri almak konusunda kışın belki ama inşallah niyetim 60 altına inip 60 da frene basmak. akşam 7 yi geçirmeden yemeği bitirip haftada 3 gün falan hareketle korurum diye düşünüyorum aman neyse hele bir 60 olamda sonra düşünürüz iyi geceler. .

Nasıl dayaniyosun böyle bişey yememissin,ben açliktan ölürüm heralde

Ya evet, bu sıralarda baya azaldı yediklerim ama sabah rahat yiyorum akşamı hafif tutuyorum. Karpuz olunca birşey aramıyorum zaten.

Bu arada kızlar, bir bilgi paylaşayım. Diyetisyen bir arkadaşım söyledi. Az yemek metabolizma yavaşlatabiliyor ya, önüne geçmek için spor yapılabilirmiş. Aklınızda bulunsun.

Bu saatte yapmayaydın iyiydi Fancy'im.

Biz de enigma filmini izledik şimdi. Çok iyiydi. Bana film seçmek zor geliyor ama eşim çok iyi bu konuda.

günaydın balllaaaaaar

morordek vakvakcüğüm yaz kenara geçen hafta 75,4 bu hafta 74,0 giden 1,4

dün ki menümü de geçeyim şöyle

Cikilatacanavari fancynancy

sabah:bir avuç yaban mersini (blueberry aşırı faydalıdır 30 tl ye buldum 3 kilo sipariş verdim )
bir dilim ananas
2 dilim fırında kabak böreğimsi mücverimsi ne ise lor kaşar kabak yumurta işte
2 adet yeşil biber
salatalık
domates
şeklersiz çay

öğlen:
zeytinyağlı türlü
2 yemek kaşığı piriç pilavı(valla yan masanın ikramıydı)

akşam:
armutlu yulaflı smoothie

su tam iki litre çok az içtim

spor maraton koşusu
akşam yemeğinin ardına benim oğlan kaşla göz arası bulaşık makinası parlatıcısını tepesine dikiyor ama içmiyor eşimde içti sanıp panik yapıyor bir bağlık koptu evde aklım çıktı saat 18:30 dan 21 e kadar hastanedeydik Allahtan sonuçlar temiz çıktı da rahat nefes alıp eve döndük.

Süpper sonuç tebrik ederim emeklerinin karşılığını aldın akşamki maceranızı da dehşetle okudum canım çok geçmiş olsun. İyi ki bir şey olmamış

Süpper sonuç tebrik ederim emeklerinin karşılığını aldın akşamki maceranızı da dehşetle okudum canım çok geçmiş olsun. İyi ki bir şey olmamış
ah suzi o gaza elim ayağım titrerken nasıl bastım 3-4 dakikada hastaneye nasıl gittim bide diyodum ya gündüz sallanıyorum klima çarpıyo tam kafam dönüyor diye yattığımda oldu,bizim bebe iplemiyor car car car çene yapıyor bir de sökülse dili neler anlatacak ...ona yaradı her şey hastanenin parkında iki saat fink attı

Çokkk geçmiş olsun fıstık, ben okurken bile gerilirken sen yaşarken ne yaptın bilemedim. Ayrıca tebrik ederim çok çok çok güzel bir sonuç.

tebrik ederim canim cok gzel gitmis masallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…