- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #289.121
Aslinda bu saatte bsey yiyip icmesn daha saglikli olucagina inaniyorumBide kahve içcem kızlar. En amerikanosundan buzlu buzlu. Ben filme kaçar. Öpüyoreeeeee
Nasıl dayaniyosun böyle bişey yememissin,ben açliktan ölürüm heralde
bu aralar bende cok acikiyorum Allahtan spor yapiyorumda yakiyorum yoksa halin perisan onceden bende hedef gibi az yerdim aslinda
morordek Cikilatacanavari parkbyull
Şekersiz 9. Gün
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 büyük dilim füme
3 ince dilim kaşar peynir
5 zeytin
2 üçgen peynir
Yarım dilim tb ekmek
Filtre kahve sütlü
Ara
Sütlü filtre kahve
1 muz
7-8 tane tarçınlı elma cipsi (cips değil heeeee sadece onun gibi doğranmış, kurutulmuş)
Akşamüstü
1 dilim tb ekmeğin üzerine tahin pekmez
(Canım çok tatlı çekince bastırayım dedim)
Maden suyu
Akşam
Izgara et
Yeşil salata
1 bardak ayran
Gece:
Şimdi arrival diye bi film açtım herkes uyurken fırsat bu fırsat. 1 kase patlamış Mısır yapıcimm.
Su: 3,5 lt bitti
Spor: 40 dk eliptik, 12 dk ağırlık çalışma, 9 dk karın egzersiz
Tok halınle-300 de ıse aç halın -1500 herhalde masallah.yarına kalmadı canım eşim yedi yedi bir tartilayim dedi bende çıktım tok halde eksi 300 deyim inşallah yarın birinci olcam
bekle beni jessica geliyorum. ...
Süpper sonuç tebrik ederim emeklerinin karşılığını aldıngünaydın balllaaaaaar
morordek vakvakcüğüm yaz kenara geçen hafta 75,4 bu hafta 74,0 giden 1,4
dün ki menümü de geçeyim şöyle
Cikilatacanavari fancynancy
sabah:bir avuç yaban mersini (blueberry aşırı faydalıdır 30 tl ye buldum 3 kilo sipariş verdim )
bir dilim ananas
2 dilim fırında kabak böreğimsi mücverimsi ne ise lor kaşar kabak yumurta işte
2 adet yeşil biber
salatalık
domates
şeklersiz çay
öğlen:
zeytinyağlı türlü
2 yemek kaşığı piriç pilavı(valla yan masanın ikramıydı)
akşam:
armutlu yulaflı smoothie
su tam iki litre çok az içtim
spor maraton koşusu
akşam yemeğinin ardına benim oğlan kaşla göz arası bulaşık makinası parlatıcısını tepesine dikiyor ama içmiyor eşimde içti sanıp panik yapıyor bir bağlık koptu evde aklım çıktı saat 18:30 dan 21 e kadar hastanedeydik Allahtan sonuçlar temiz çıktı da rahat nefes alıp eve döndük.
ah suzi o gaza elim ayağım titrerken nasıl bastım 3-4 dakikada hastaneye nasıl gittim bide diyodum ya gündüz sallanıyorum klima çarpıyo tam kafam dönüyor diye yattığımda oldu,bizim bebe iplemiyor car car car çene yapıyor bir de sökülse dili neler anlatacak ...ona yaradı her şey hastanenin parkında iki saat fink attıSüpper sonuç tebrik ederim emeklerinin karşılığını aldınakşamki maceranızı da dehşetle okudum canım çok geçmiş olsun. İyi ki bir şey olmamış
Çokkk geçmiş olsun fıstık, ben okurken bile gerilirken sen yaşarken ne yaptın bilemedim. Ayrıca tebrik ederim çok çok çok güzel bir sonuç.günaydın balllaaaaaar
sabah:bir avuç yaban mersini (blueberry aşırı faydalıdır 30 tl ye buldum 3 kilo sipariş verdim )
bir dilim ananas
2 adet yeşil biber
salatalık
domates
şeklersiz çay
öğlen:
zeytinyağlı türlü
akşam:
armutlu yulaflı smoothie
spor maraton koşusu
akşam yemeğinin ardına benim oğlan kaşla göz arası bulaşık makinası parlatıcısını tepesine dikiyor ama içmiyor eşimde içti sanıp panik yapıyor bir bağlık koptu evde aklım çıktı saat 18:30 dan 21 e kadar hastanedeydik Allahtan sonuçlar temiz çıktı da rahat nefes alıp eve döndük.
teşekkür ederim canımÇokkk geçmiş olsun fıstık, ben okurken bile gerilirken sen yaşarken ne yaptın bilemedim. Ayrıca tebrik ederim çok çok çok güzel bir sonuç.
Rahat olun şekerler. Dolunay oldu. 3-5 güne iştahlar daha kolay kontrole alınır.
tebrik ederim canim cok gzel gitmis masallahhhhgünaydın balllaaaaaar
bir dilim ananas
2 adet yeşil biber
salatalık
domates
şeklersiz çay
öğlen:
zeytinyağlı türlü
akşam:
armutlu yulaflı smoothie
spor maraton koşusu
Ben de bu listeyi bekliyorum sanırsızlıkla@karabiber01
S Suzi1704
violin35
Cikilatacanavari
kardelelen321
si_bel
azaydidem
fancynancy
kilo bildirimlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum listeye yazmak için
bende bende bakalım bir hafta şekersiz diyen kardişlerim netmişBen de bu listeyi bekliyorum sanırsızlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?