- 23 Şubat 2011
- 1.897
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #289.141
günaydın balllaaaaaar
morordek vakvakcüğüm yaz kenara geçen hafta 75,4 bu hafta 74,0 giden 1,4
dün ki menümü de geçeyim şöyle
@Cikilatacanavari @fancynancy
sabah:bir avuç yaban mersini (blueberry aşırı faydalıdır 30 tl ye buldum 3 kilo sipariş verdim )
bir dilim ananas
2 dilim fırında kabak böreğimsi mücverimsi ne ise lor kaşar kabak yumurta işte
2 adet yeşil biber
salatalık
domates
şeklersiz çay
öğlen:
zeytinyağlı türlü
2 yemek kaşığı piriç pilavı(valla yan masanın ikramıydı)
akşam:
armutlu yulaflı smoothie
su tam iki litre çok az içtim
spor maraton koşusu
akşam yemeğinin ardına benim oğlan kaşla göz arası bulaşık makinası parlatıcısını tepesine dikiyor ama içmiyor eşimde içti sanıp panik yapıyor bir bağlık koptu evde aklım çıktı saat 18:30 dan 21 e kadar hastanedeydik Allahtan sonuçlar temiz çıktı da rahat nefes alıp eve döndük.
Günaydın sanırım senin Tebrikler ben vazgeçtim 1.4 olmaz ancak 1 kilo daha tartilmadim yeni kalkınca 200 300 fazla oluyor gidip bir ip atlayayimbende bende bakalım bir hafta şekersiz diyen kardişlerim netmiş
bakalım birincilik kupası kimin olcek
bekliyorum sabırsızlıklaGünaydın sanırım senin Tebrikler ben vazgeçtim 1.4 olmaz ancak 1 kilo daha tartilmadim yeni kalkınca 200 300 fazla oluyor gidip bir ip atlayayim
Ya kilo koruma zor gerçekten. Bende zamanında koruyamayan biri olarak seni tebrik ediyorum canımGünaydın hanımlar
Hadi güzel bildirimlerle gelin inşallah
Ben sabahtan hastaneye gidip kan vereceğim rutin kontrollerim. İşim bitince gelirim :)
Bu arada sabah uzun bi aradan sonra tartıldım 59.1 geldim. Kilo almamışım çok mutlu oldum :)
Ay telaşını tahmin edebiliyorum canım. Büyük geçmiş olsun tekrardan. Bak hem yürekleri ağza getir hem de krizi fırsata çevirip parkta oynaah suzi o gaza elim ayağım titrerken nasıl bastım 3-4 dakikada hastaneye nasıl gittim bide diyodum ya gündüz sallanıyorum klima çarpıyo tam kafam dönüyor diye yattığımda oldu,bizim bebe iplemiyor car car car çene yapıyor bir de sökülse dili neler anlatacak ...ona yaradı her şey hastanenin parkında iki saat fink attı
suzicim sen geçen hafta 76 bildirimi yapmadın mı?Güzel kilo verenlerin arasında kaynamadan bende -200 gramcık paylaşımımı yapayım. -200 gram ama hedefime ulaştımkuş kadar hedef koyarsan ulaşırsın tabiki
Harika bi sonuç almışsın canım tebrikler. Oğlunu Allah korumuş içmemiş iyiki. Allah yavrularımızı her türlü kazadan beladan korusungünaydın balllaaaaaar
sabah:bir avuç yaban mersini (blueberry aşırı faydalıdır 30 tl ye buldum 3 kilo sipariş verdim )
bir dilim ananas
2 adet yeşil biber
salatalık
domates
şeklersiz çay
öğlen:
zeytinyağlı türlü
akşam:
armutlu yulaflı smoothie
spor maraton koşusu
akşam yemeğinin ardına benim oğlan kaşla göz arası bulaşık makinası parlatıcısını tepesine dikiyor ama içmiyor eşimde içti sanıp panik yapıyor bir bağlık koptu evde aklım çıktı saat 18:30 dan 21 e kadar hastanedeydik Allahtan sonuçlar temiz çıktı da rahat nefes alıp eve döndük.
Canım geçen hafta sabittim ben. Yani 74.7 idimsuzicim sen geçen hafta 76 bildirimi yapmadın mı?
benim liste hatalı mı ki bir bakın yahu
20.06.2018 29.06.2018
parkbyull 75,4 /74
karabiber01 79,5
suzi1704 76
violin35 63,5 63,5
cikilatacanavari 82,4
kardelen321 83,5
si-bel 64,1
azaydidem 71,7
fancynancy
Canım bu kilo aralığı için harikaaaaaatam 1 kilo benim için süper zor kilo vercegim kilolarEki Görüntüle 2163057 evet ilk kalktigimda 63 300 dü
Tebrikler canımGüzel kilo verenlerin arasında kaynamadan bende -200 gramcık paylaşımımı yapayım. -200 gram ama hedefime ulaştımkuş kadar hedef koyarsan ulaşırsın tabiki
Canım ben geçen hafta 81,5 tum. Bugun 80,9 çıktım.suzicim sen geçen hafta 76 bildirimi yapmadın mı?
benim liste hatalı mı ki bir bakın yahu
20.06.2018 29.06.2018
parkbyull 75,4 /74
karabiber01 79,5
suzi1704 76
violin35 63,5 63,5
cikilatacanavari 82,4
kardelen321 83,5
si-bel 64,1
azaydidem 71,7
fancynancy
Sanırım 1 kilo vermişsin çok güzel tebrikler canımtam 1 kilo benim için süper zor kilo vercegim kilolarEki Görüntüle 2163057 evet ilk kalktigimda 63 300 dü
Canım umutsuzluğa kapılma. Ne güzel başlamışsın spora. Bi anda sonuç almak zaten beklenemez. Ama devam edersen 1-2 haftada sonuçları gördüğünde afallayacaksın. Spora devam et mutlaka bırakma canım. Sonuç çok güzel olacak. Yarım kilo da vermişsin çok güzelGeçen haftaki kilo 65.2
Bu haftaki kilo 64.7
Fark 0.5
Yüzde 0.7
Hedefime ulaşamadım ama elimden gelenin en iyisini yaptım. Sporu hayatıma soktum, kaç gündür onun ağrısını yaşıyorum ama sonuç hüsran. Moralim bozuldu, bu hafta evde olmayacağım .morordek beni bu hafta izne ayırır mısın?
Canım 47yaşındayım tabii abla diyeceksinSağol canım erken olduğunu bildiğim için moral bozmuyorum
Dikkat ediyorum canım. Evdeyim zaten, tatile denk gelmesi çok iyi oldu.
Kolay gelsin çok yoğunsun ablacım. Gerçi abla dedim ama yaşını da bilmiyorumumarım rahatsız olmazsın. Henüz yeni bir haber yok. Bu pazar test yapmayı düşünüyorum. Bakalım ne olacak
Canım bence çok iyi gidiyorsun. Evdeki mücadeleni de takdir ediyorum. Eskiden olsa neler yerdin sibelcim, harikasın. Tartıda da sonucu görünce kimse bırakmak istemeyecek bence
Gecmıs olsun. Bı gözün hep onların üstünde olcak ama olamıyorda.günaydın balllaaaaaar
bir dilim ananas
2 adet yeşil biber
salatalık
domates
şeklersiz çay
öğlen:
zeytinyağlı türlü
akşam:
armutlu yulaflı smoothie
spor maraton koşusu
Tebrikler canım bu bile harika sonuç içinde bulunduğun süreçte (ilaç kullandın vs.).Güzel kilo verenlerin arasında kaynamadan bende -200 gramcık paylaşımımı yapayım. -200 gram ama hedefime ulaştımkuş kadar hedef koyarsan ulaşırsın tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?