Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cok gecmis olsun canim. Tebrik ederim bu arada. Ben sabitim malesef bu hafta morordek

bende bende bakalım bir hafta şekersiz diyen kardişlerim netmiş

bakalım birincilik kupası kimin olcek
Günaydın sanırım senin Tebrikler ben vazgeçtim 1.4 olmaz ancak 1 kilo daha tartilmadim yeni kalkınca 200 300 fazla oluyor gidip bir ip atlayayim

Ya kilo koruma zor gerçekten. Bende zamanında koruyamayan biri olarak seni tebrik ediyorum canım

Ay telaşını tahmin edebiliyorum canım. Büyük geçmiş olsun tekrardan. Bak hem yürekleri ağza getir hem de krizi fırsata çevirip parkta oynaçocuk işte

Güzel kilo verenlerin arasında kaynamadan bende -200 gramcık paylaşımımı yapayım. -200 gram ama hedefime ulaştım kuş kadar hedef koyarsan ulaşırsın tabiki
suzicim sen geçen hafta 76 bildirimi yapmadın mı?
benim liste hatalı mı ki bir bakın yahu
20.06.2018 29.06.2018
parkbyull 75,4 /74
karabiber01 79,5
suzi1704 76
violin35 63,5 63,5
cikilatacanavari 82,4
kardelen321 83,5
si-bel 64,1
azaydidem 71,7
fancynancy

Harika bi sonuç almışsın canım tebrikler. Oğlunu Allah korumuş içmemiş iyiki. Allah yavrularımızı her türlü kazadan beladan korusun

Canım geçen hafta sabittim ben. Yani 74.7 idim ilk sayfadaki kilolarımıza bakıp karşılaştır listenle istersen.

Canım ben geçen hafta 81,5 tum. Bugun 80,9 çıktım.

Geçen haftaki kilo 65.2
Bu haftaki kilo 64.7
Fark 0.5
Yüzde 0.7

Hedefime ulaşamadım ama elimden gelenin en iyisini yaptım. Sporu hayatıma soktum, kaç gündür onun ağrısını yaşıyorum ama sonuç hüsran. Moralim bozuldu, bu hafta evde olmayacağım . morordek beni bu hafta izne ayırır mısın?

Canım umutsuzluğa kapılma. Ne güzel başlamışsın spora. Bi anda sonuç almak zaten beklenemez. Ama devam edersen 1-2 haftada sonuçları gördüğünde afallayacaksın. Spora devam et mutlaka bırakma canım. Sonuç çok güzel olacak. Yarım kilo da vermişsin çok güzel

Günaydınlar umarım güzel bir cuma olur dün gece 2 de evime girdim bugün dinleneceğim
Canım 47yaşındayım tabii abla diyeceksin
Güzel haberler alırız inşallah

Gecmıs olsun. Bı gözün hep onların üstünde olcak ama olamıyorda.
Kılo da süper vermıssın bravo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…