Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay çok hoş bir durummuş bu Şeymacımmm
Şekersize aynen devammm

Valla olursa motivasyon olur güzel olur ama en çok göbeğime oynuyorum didemcim. 6 aylıkgbi göbeğim var ya, anlamıyorum bütün kilolarım göbekte ve kolda.
Ayy benim de kol ve göbek kötü hep ya bacaklarım incecik duruyor

Tebrikler ederim canım - 1 çok güzel
Teşekkür ederim cnm
Günaydın herkese :)

Kilom 69.5 iyi bir performans olnada da 600 gr eksideyim.
Tebrik ederim canım
süper ötesiiii

gozlerim fal tasi gibi acildi resmen hepinize brawooo kocaman alkisss kilo veren herkesi tebrik ederik kizlarrr
Teşekkürler cnm
Vuuuu süpersin.

Çiklatım 80 bizi sınıyor. Direneceğiz.!

İnşallah canım
Diren fensim
İnşallah cnm ya

Tebrik ederim fancynancy
Ben kendimi de begendim hiç kaçamak yapmamışım

Tebrik ederim canım sen bunu fazlasıyla hakettin

Merhaba kizlar ben 1.Takim dan sizi takip etmekteyim kizlar izine ayrilmis durumda idim ve takimimiz bugun kapatiliyor acaba ben de size katilabilirmiyim iki arkadas sizin gruba girmek istiyoruz
hoşgeldiniz vay neden kapanıyor takım ben daha oralara saracaktım kaptan olmak için fetih programı yapmıştım morordek

Kizlar misafirlikteyim kilo bildirimi yapim kaçacam

candy_candy/137.7/132.2/5.5/%3.99

Masallah canim. Super
Günaydın kızlarrrr. 80,8 Çarşamba 80,2 idim halbuki. 79 ucundan görürüm diyordum ama resmen mücadele ediyor bünyem 80 den ayrılmamak için yine yine yine.

82,5 / 80,8 / 1,7 / %2,06

Kilo bidirim
81.3/80.3/ -1 / %1.23

Günaydın herkese :)

Kilom 69.5 iyi bir performans olnada da 600 gr eksideyim.

Tebrik ederim kizlar

Canim benim baslangic kilom 63.5 idi. Su an 62.6yim. Gecen cuma da 62.6 idim.
58.1'im hala morordek (
Geçen cuma 58.4 pazartesi 58.5'tim

58.4/58.1/0.3

Hala adet olamadım, ödem suyu çayı da içemiyorum malum sıpa emiyor
Umarım kalmama yeter. 60la gelmiştim
Tebrik ederim canim

magickk blonde ambition hosgeldiniz takimimiza

Süpermiş kaptanım akşam menümü paylaşıcam ve sporumuda yaparsam harika olur tam gaz başladık bakalım bayramdaki kilolar gitsin artık

hoşgeldiniz vay neden kapanıyor takım ben daha oralara saracaktım kaptan olmak için fetih programı yapmıştım morordek
Paylaşım alanını takip et yavrum kaptanı orda arıyorlar
Geçen haftalarda yazmıştı aslında, o zamanlar senin kaptan olma hayallerini bilmiyordum

Masallah canim. Super

Tebrik ederim kizlar

Canim benim baslangic kilom 63.5 idi. Su an 62.6yim. Gecen cuma da 62.6 idim.

Tebrik ederim canim

magickk blonde ambition hosgeldiniz takimimiza
Hosbulduk hepinize teşekkürler tam istediğim takım motivasyon ve bildirim bol süpersiniz

Herkese tekrar merhaba
Kendimden biraz bahsedeyim ben izmir dogumluyum ve vede izmir karsiyaka da yasiyorum meslek olarak gayrimenkul ve yatirim danismanym ama kizim dogdugundan beri aktif zamanli calisma hayatina geri donmedim fakat disardan gayrimenkul sektori ile ilgilenmeye ve ticari isler yapmaya devam ediyrm ozellikle ev alim satim yapiyrm klasik daireleri modern,sik ve daha kullanisli luks daireye cevirip yeni fiyati ile tekrar satisa sunuyoruz bos zamanlafinda esimin ve babaminda destegini alarak bu tarz yatirim ve ticari islerle ugrasiyorum onun disinda dans ve spor asigi biriym ama cocuk sonrasi bazi hobilere tam yer ayrilamiyor tabii normal de ozellikle karakalem tabli ve portre yapiyorum resim de en buyuk hobilerimden yani ve 1 kizim var demistm oda 4 yasinda dogum sonrasi malesef eski formuma donemedim ideal kilom 58 o kilo ile evlendm 3 yil sonra 60 kilo ile hamile kalip 80kilo ile doguma girdm ve bidaha 60-58 olmadm ilk yil dogum sonrasi zumba,latin ve oryantel danslara gidiyordum bazi gunler de fitness yapiyordum 68 e indm ve surekli bisiklet suren biriym ama cocugu birakmak bir sure sonra imkansiz hale gelince danslari ve sporlari biraktm 70lere digru ciktim ve bu yana 68 -70 arasini hala asamadm kizlar ve disarda cocuk sonrasi duzenli spor yapamiycagimi anlayinca gecen yaz eve spor salonu yapmaya karar verdim suan bir spor odam var kosu bandi,kondiayon bisikleti,trambolin,dambillarm ve plates aletlerim var yazdan buyana hepsini yapiyorum ve tam 1 yildir hic sporu birakmadim 1.takima geldigm 75 ile girdim ve yine 69a kadar indm ama ara verince 70-71 arasiym inslh sizle birlikte hedefim olan 59-58 lere varirim

Ay tişkür ederim canımmm

Başlarım misafirineee onların yüzünden eccük kilo verdim çocuğu uyuttum spor yapıyorumm
Eki Görüntüle 2163175
Ahahaha sabır taşı çatladı sonunda

Yaaa di mi motive ediyor insanı
Kesinlikleeeeeee

Ayy benim de kol ve göbek kötü hep ya bacaklarım incecik duruyor
Aynı dertten muzdaribiz bebeğimmmm

Tebrik ederim fancynancy
Ben kendimi de begendim hiç kaçamak yapmamışım
Evet çiklatım tebrik ediyorum

Canım pazar günü bir idrar testi patlatayım diyorum. Transfer sonrası 10. Gün olacak. Pozitif çıkarsa hemen kan veririm. Negatif çıkarsa da ne olur ne olmaz diye salı günü yani 12. Gün kan testi veririm. Yani en geç Salı’ya dananın kuyruğu kopacak.

Yaa süper üyeler transfer etmişiz meğer sürekli spor yapan üyeler diğerlerini de gaza getiriyor cünkü :)
Cocukla cogu sey kısıtlanıyor maalesef ama sen bu azimle hedefine ulaşacaksın bence :)
nasıl yani gemide kaptan yok diye mi kapanıyor takımları
Evet canım mavcut kaptanları vakit ayıramıyormuş kimse de kaptan olmak istememiş. Şu an takımın kapanmasına karar verildi, üyeler de başka takımlara transfer oluyor işte. Ara ara böyle durumlar olabiliyor, kaptan arayan olursa seni bilgilendireyim :)

olur valla ama bana oryantasyon vermen lazım unutma

Ayy ne güzel benimde hayalim spor odası valla şuan boş odamda var bisikletim var sadece zamanla seninki gibi bir oda yapmayı planlıyorum :)) öyle bir bünyem varki sporu brakınca obez oluyorum o yüzden hedef kilomda erişip sonrasında ara ara spor yapmaya devam edeceğim inşallah tekrardan hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…