- 23 Mart 2016
- 30.714
- 91.719
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #289.241
Evett evett evett sağol kaptanımHahah işte bu beeee
Emnis sahalara geri döndüüü
Ve ve ve beklenen gün geldi çattı menü ve spor puanlamaları sonucu hafta birincimizfancynancy Kendisini tebrik ediyor, şekersiz günlerine aynen devam etmesini diliyorum
@karabiber01 bak farkında mısın takıma salı günü katılan @candy_candy bile senden çok puan almışKilo veriyorsun diye ses etmiyorum ama menülerin ramazandan beri hep eksik eksik
Yüzde birincisini ve haftalık hedef listesini de bildirimler tamamlanınca açıklayacağım
Eki Görüntüle 2163174
Aynen yaaa zaten artık pek misafir sayılmazlar demi ev ahalisinden oldular :)))Ay sen çok yaşa emi. Göbeğimi tuta tuta gülüyorumisyan bayrağını çekmişsin canım. Bence sen sen yap sporunu
Yaaa di mi motive ediyor insanı
Ay çok hoş bir durummuş bu Şeymacımmm
Şekersize aynen devammm
Çok sevindim evet bende izinliydim zaten ayrıldığım kilonun 2 fark üstündeyim o zaman böyle devam edelim inşallah yer acilirda bizde listeye gireriz
Hoş geldiniz arkadaşlar takımımıza. Sağlıkla bol kilo vermeler diliyorumTamam kaptanim cok tesekkur ederiz
Ayy benim de kol ve göbek kötü hep ya bacaklarım incecik duruyorValla olursa motivasyon olur güzel olur ama en çok göbeğime oynuyorum didemcim.6 aylıkgbi göbeğim var ya, anlamıyorum bütün kilolarım göbekte ve kolda.
Teşekkür ederim cnmTebrikler ederim canım - 1 çok güzel
Tebrik ederim canımGünaydın herkese :)
Kilom 69.5 iyi bir performans olnada da 600 gr eksideyim.
Teşekkürler cnmsüper ötesiiii
gozlerim fal tasi gibi acildi resmenhepinize brawooo kocaman alkisss kilo veren herkesi tebrik ederik kizlarrr
Diren fensimVuuuu süpersin.
Çiklatım 80 bizi sınıyor. Direneceğiz.!
İnşallah canım
İnşallah cnm yaCanlar hatırlarsanız bende 80de baya sürünmüştüm. Bu rakamlar birazda psikolojik rakamlar bence. 70leri görmeyi istemekle alakalı. O yüzden siz böyle devam ettikçe istediği kadar inat etsin kazanan siz olacaksınız
Cikilatacanavari canım inşallah sırayla güzel haberler veririz.
Tebrik ederimVe ve ve beklenen gün geldi çattı menü ve spor puanlamaları sonucu hafta birincimizfancynancy Kendisini tebrik ediyor, şekersiz günlerine aynen devam etmesini diliyorum
@karabiber01 bak farkında mısın takıma salı günü katılan @candy_candy bile senden çok puan almışKilo veriyorsun diye ses etmiyorum ama menülerin ramazandan beri hep eksik eksik
Yüzde birincisini ve haftalık hedef listesini de bildirimler tamamlanınca açıklayacağım
Eki Görüntüle 2163174
Tebrik ederim canım sen bunu fazlasıyla hakettinVe ve ve beklenen gün geldi çattı menü ve spor puanlamaları sonucu hafta birincimizfancynancy Kendisini tebrik ediyor, şekersiz günlerine aynen devam etmesini diliyorum
Eki Görüntüle 2163174
hoşgeldinizMerhaba kizlarben 1.Takim dan sizi takip etmekteyim kizlar izine ayrilmis durumda idim ve takimimiz bugun kapatiliyor acaba ben de size katilabilirmiyim iki arkadas sizin gruba girmek istiyoruz
Kizlar misafirlikteyim kilo bildirimi yapim kaçacam
candy_candy/137.7/132.2/5.5/%3.99
Günaydın kızlarrrr. 80,8Çarşamba 80,2 idim halbuki. 79 ucundan görürüm diyordum ama resmen mücadele ediyor bünyem 80 den ayrılmamak için yine yine yine.
82,5 / 80,8 / 1,7 / %2,06
Kilo bidirim
81.3/80.3/ -1 / %1.23
Günaydın herkese :)
Kilom 69.5 iyi bir performans olnada da 600 gr eksideyim.
Tebrik ederim canim58.1'im halamorordek (
Geçen cuma 58.4 pazartesi 58.5'tim
58.4/58.1/0.3
Hala adet olamadım, ödem suyu çayı da içemiyorum malum sıpa emiyor
Umarım kalmama yeter.60la gelmiştim
Süpermiş kaptanım akşam menümü paylaşıcam ve sporumuda yaparsam harika olur tam gaz başladık bakalım bayramdaki kilolar gitsin artıkBu akşamdan itibaren bekliyoruz menülerini canım
Bu arada ben menüleri ve sporları puanlıyorum
Kaçamaksız menü 200 puan, kaçamaklı menü 100 puan ve üzerine de yaptığınız sporları ilk sayfadaki spor tablosundaki puanlara göre üzerine ekliyorumCuma günü de haftanın takım birincisini açıklıyoruz
Nerelere gidiyormuşsun kuzuu valla bırakmayız :)58.1'im halamorordek (
Geçen cuma 58.4 pazartesi 58.5'tim
58.4/58.1/0.3
Hala adet olamadım, ödem suyu çayı da içemiyorum malum sıpa emiyor
Umarım kalmama yeter.60la gelmiştim
Paylaşım alanını takip et yavrum kaptanı orda arıyorlarhoşgeldinizvay neden kapanıyor takım ben daha oralara saracaktım kaptan olmak için fetih programı yapmıştım morordek
Hosbulduk hepinize teşekkürler tam istediğim takım motivasyon ve bildirim bol süpersinizMasallah canim. Super
Tebrik ederim kizlar
Canim benim baslangic kilom 63.5 idi. Su an 62.6yim. Gecen cuma da 62.6 idim.
Tebrik ederim canim
magickk blonde ambition hosgeldiniz takimimiza
nasıl yani gemide kaptan yok diye mi kapanıyor takımlarıPaylaşım alanını takip et yavrum kaptanı orda arıyorlar
Geçen haftalarda yazmıştı aslında, o zamanlar senin kaptan olma hayallerini bilmiyordum
Ay tişkür ederim canımmm
Ahahaha sabır taşı çatladı sonundaBaşlarım misafirineee onların yüzünden eccük kilo verdim çocuğu uyuttum spor yapıyorumm
Eki Görüntüle 2163175
KesinlikleeeeeeeYaaa di mi motive ediyor insanı
Aynı dertten muzdaribiz bebeğimmmmAyy benim de kol ve göbek kötü hep ya bacaklarım incecik duruyor
Evet çiklatım tebrik ediyorum
Canım pazar günü bir idrar testi patlatayım diyorum. Transfer sonrası 10. Gün olacak. Pozitif çıkarsa hemen kan veririm. Negatif çıkarsa da ne olur ne olmaz diye salı günü yani 12. Gün kan testi veririm. Yani en geç Salı’ya dananın kuyruğu kopacak.Aynı fikirdeyim Suzicim. Sen ne zaman test yaptıracaksın beybi?
Kaçtın canımmm ortim?
Merhabaaaa, kaptanınız gerekenleri yazmış. Listeye hemen giremesenizde bir süre takılıp mezun olan olursa yer açıldığında ördekimiz müsaitlik durumuna göre alır sizi.
Yaa süper üyeler transfer etmişiz meğer sürekli spor yapan üyeler diğerlerini de gaza getiriyor cünkü :)Herkese tekrar merhaba
Kendimden biraz bahsedeyim ben izmir dogumluyum ve vede izmir karsiyaka da yasiyorum meslek olarak gayrimenkul ve yatirim danismanym ama kizim dogdugundan beri aktif zamanli calisma hayatina geri donmedim fakat disardan gayrimenkul sektori ile ilgilenmeye ve ticari isler yapmaya devam ediyrm ozellikle ev alim satim yapiyrm klasik daireleri modern,sik ve daha kullanisli luks daireye cevirip yeni fiyati ile tekrar satisa sunuyoruz bos zamanlafinda esimin ve babaminda destegini alarak bu tarz yatirim ve ticari islerle ugrasiyorumonun disinda dans ve spor asigi biriym ama cocuk sonrasi bazi hobilere tam yer ayrilamiyor tabii normal de ozellikle karakalem tabli ve portre yapiyorum resim de en buyuk hobilerimden yani ve 1 kizim var demistm oda 4 yasinda dogum sonrasi malesef eski formuma donemedim ideal kilom 58 o kilo ile evlendm 3 yil sonra 60 kilo ile hamile kalip 80kilo ile doguma girdm ve bidaha 60-58 olmadm ilk yil dogum sonrasi zumba,latin ve oryantel danslara gidiyordum bazi gunler de fitness yapiyordum 68 e indm ve surekli bisiklet suren biriym ama cocugu birakmak bir sure sonra imkansiz hale gelince danslari ve sporlari biraktm 70lere digru ciktim ve bu yana 68 -70 arasini hala asamadm kizlar ve disarda cocuk sonrasi duzenli spor yapamiycagimi anlayinca gecen yaz eve spor salonu yapmaya karar verdim suan bir spor odam var kosu bandi,kondiayon bisikleti,trambolin,dambillarm ve plates aletlerim var yazdan buyana hepsini yapiyorum ve tam 1 yildir hic sporu birakmadim 1.takima geldigm 75 ile girdim ve yine 69a kadar indm ama ara verince 70-71 arasiym inslh sizle birlikte hedefim olan 59-58 lere varirim hatta suan da da kondisyon bisikleti uzerinden yaziyorum
Evet canım mavcut kaptanları vakit ayıramıyormuş kimse de kaptan olmak istememiş. Şu an takımın kapanmasına karar verildi, üyeler de başka takımlara transfer oluyor işte. Ara ara böyle durumlar olabiliyor, kaptan arayan olursa seni bilgilendireyim :)nasıl yani gemide kaptan yok diye mi kapanıyor takımları
olur valla ama bana oryantasyon vermen lazım unutmaYaa süper üyeler transfer etmişiz meğer sürekli spor yapan üyeler diğerlerini de gaza getiriyor cünkü :)
Cocukla cogu sey kısıtlanıyor maalesef ama sen bu azimle hedefine ulaşacaksın bence :)
Evet canım mavcut kaptanları vakit ayıramıyormuş kimse de kaptan olmak istememiş. Şu an takımın kapanmasına karar verildi, üyeler de başka takımlara transfer oluyor işte. Ara ara böyle durumlar olabiliyor, kaptan arayan olursa seni bilgilendireyim :)
Ayy ne güzel benimde hayalim spor odası valla şuan boş odamda var bisikletim var sadece zamanla seninki gibi bir oda yapmayı planlıyorum :)) öyle bir bünyem varki sporu brakınca obez oluyorum o yüzden hedef kilomda erişip sonrasında ara ara spor yapmaya devam edeceğim inşallah tekrardan hoşgeldinHerkese tekrar merhaba
Kendimden biraz bahsedeyim ben izmir dogumluyum ve vede izmir karsiyaka da yasiyorum meslek olarak gayrimenkul ve yatirim danismanym ama kizim dogdugundan beri aktif zamanli calisma hayatina geri donmedim fakat disardan gayrimenkul sektori ile ilgilenmeye ve ticari isler yapmaya devam ediyrm ozellikle ev alim satim yapiyrm klasik daireleri modern,sik ve daha kullanisli luks daireye cevirip yeni fiyati ile tekrar satisa sunuyoruz bos zamanlafinda esimin ve babaminda destegini alarak bu tarz yatirim ve ticari islerle ugrasiyorumonun disinda dans ve spor asigi biriym ama cocuk sonrasi bazi hobilere tam yer ayrilamiyor tabii normal de ozellikle karakalem tabli ve portre yapiyorum resim de en buyuk hobilerimden yani ve 1 kizim var demistm oda 4 yasinda dogum sonrasi malesef eski formuma donemedim ideal kilom 58 o kilo ile evlendm 3 yil sonra 60 kilo ile hamile kalip 80kilo ile doguma girdm ve bidaha 60-58 olmadm ilk yil dogum sonrasi zumba,latin ve oryantel danslara gidiyordum bazi gunler de fitness yapiyordum 68 e indm ve surekli bisiklet suren biriym ama cocugu birakmak bir sure sonra imkansiz hale gelince danslari ve sporlari biraktm 70lere digru ciktim ve bu yana 68 -70 arasini hala asamadm kizlar ve disarda cocuk sonrasi duzenli spor yapamiycagimi anlayinca gecen yaz eve spor salonu yapmaya karar verdim suan bir spor odam var kosu bandi,kondiayon bisikleti,trambolin,dambillarm ve plates aletlerim var yazdan buyana hepsini yapiyorum ve tam 1 yildir hic sporu birakmadim 1.takima geldigm 75 ile girdim ve yine 69a kadar indm ama ara verince 70-71 arasiym inslh sizle birlikte hedefim olan 59-58 lere varirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?