Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canm benim tesekkur ederim hadi bakalm senin pek fazlanda kalmadi sen de artk bizle bir gene baslarsn sikilasmaya ve spora yine baslarsn canm

Kaptanim cok Sağol haklisinhep aklima gece geliyor oan useniyorum yarin yazarim derken kalıyor yazmak

Hemen yettimmm gari de kapanmasın:)))
hüküm verilmiş sırf sizi kurtarmak için denerdim yoksa ama ben şimdilik burayı bırakmam bırakamam morordek vakvakcığımı terkedemem dimi kızideal kiloya inmeden ne kaptanlığı yakışmaz ki

Cok tesekkur ederm kaptanim insallb bep beraber iyice hirslanp daha guzel ilerliycez bende o dusjncedeym en onemlisi de sporla verilen 5 kilo nun 10kilo vermis gibi gorunuyor olmasi 5 kiloda bazi bolgelerim den 10cm incelme oldu mesala daralma ve sikilasma muthis guzel oluyor direk daha kucuk beden giymeye daha zayif gorunmeye basliyorsunuz bidee uzun vadede spor devam edilirse sarkma,yumusama yda selulitten eser kalmiyor goruntu cok guzel oluyor bide saglik ve zindelik cabasi

Evt istersen sen 1.takima gir konus oyle bir dusuncen varsa yoneticilerle konusabilirsn
işin esprisi canım ben masa başında çalışıyorum hafta içi imkanım var ama hafta sonu yok maalesef.. şimdi hobi olarak sağlıklı beslenme ve kişisel sağlık alanında online eğitimlere başlıyorum işi yavaş yavaş profesyonel hale getirmek istiyorum ve şaka değil insanlara kilo verme konusunda deli dehşet yardımcı olmak istiyorum :)bu sebeple idealim olan 6 kiloyu da verdikten sonra yapabilirim ama şu an ordekciğimin yanında kilomu verip başarı hikayemi yazmalıyım

yazlari çeşme ye seferihisafa filan yada diger sahillerimize misafir ediyoruzdur seni dimi izmir guzel yer yasan daha bilir tabi inslh canm hep beraber hedef kilomuza variriz

Hoşgeldiniz aramiza

Oooo tam benim kalemim semiz otuyla yaparız bunu biz hep

Kaçıncı günündesin cnm kaç günün kaldi
Canim 4 gün yaptım bıraktım bugun birazdan yazıcam sebeplerini falan.. 4 günde 5.5 kilo verdim iyi motivasyon oldu
Bide kahve içcem kızlar. En amerikanosundan buzlu buzlu. Ben filme kaçar. Öpüyoreeeeee

Bı daha Perşembe günü film izlemeyin

çok geçmiş olsun canım
Günaydın herkese :)

Kilom 69.5 iyi bir performans olnada da 600 gr eksideyim.
ama 6lı rakamlara inmiśsin başka bı levele gecmişsin iyi bı performans en azından önemli bir dönemeç

Canim cuma akşami tartildigim kilo 137.7 pazartesi diyete başladım 4 gün yaptım ama bugün bıraktım devam edemedim ama

Tebrik ederim fancynancy mısıra ragmen birinci olmussun

Hoşgeldiniz

İnşallah hedefine ulaşacaksin canim tekrardan hoşgeldiniz teld n yazıyorum ve tepemde bir canavar var resmen
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah

Ya canm bu arada sen müthīş kilo vermissin seni cani gonulden tebrik ediyorum gercekten harika ve paylasilmasi gereken bir dur kesinlikle cok kisiye umut olucak eminim ben bile yeniden gaza geldim valla seni ayrica takip edicem yaptiklarini cok merak ettim

Biraz geç kaldım kusura bakma ördeğim. Fena uyumuşum.
Kilom 71.8
Ooooo sonda gelirim ve kapanışı yaparım diyorsun süpersin canım

yazlari çeşme ye seferihisafa filan yada diger sahillerimize misafir ediyoruz aeni tabi izmir guzel yer yasan daha bilir tabi inslh canm hep beraber hedef kilomuza variriz
Evet yazları oralara uğramadan olmaz ama ailem hala orada yaşıyor. Önceliğim aile ziyareti eee tabi gelmişken denize gitmemek olmaz bu arada ben de aralık doğumluyum, yay burcuyum

Ay ne guzel yay ım diye söylemiyorum yayları pek severim

Hosbulduk ay kardelen cicegine de bayilirim yoksa sende benim gibi kış dogumlumusun ben Aralik dogumluyum yani bu arada yay burcuyum
Kardeleni ben de severim evet ama ben ilkbaharda doğdum canım Nisan doğumluyum. Boğa burcuyum yani. Tam bi doğa aşığıyım hayvanseverim. 2 tane prensesim var. Biri 1 biri 4 yaşında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…