Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba kizlar ben 1.Takim dan sizi takip etmekteyim kizlar izine ayrilmis durumda idim ve takimimiz bugun kapatiliyor acaba ben de size katilabilirmiyim iki arkadas sizin gruba girmek istiyoruz
izne ayrildigimiz kilomuza ulasinca sizin takima girebilirmiyiz acaba duzenli spor yapan biri olarak ozellikle bu takima girmeyi cok istedim lutfeeennn morordek

Merhaba kizlar ben 1.Takim dan sizi takip etmekteyim kizlar izine ayrilmis durumda idim ve takimimiz bugun kapatiliyor acaba ben de size katilabilirmiyim iki arkadas sizin gruba girmek istiyoruz
Canım inan ki çok çok mutlu oldum
Şu an listemiz 13 kişi ve dışarıda bekleyen üyelerimiz de var. Senin durumuna baktım 2 hafta önce bildirimsiz izne ayrılmışsın hemen listeye almadan bizim takımda yarışmaya devam edebilirsin tabi ki ancak diğer arkadaşın kimdir, direkt listeye transfer olacak biri ise bizim takımın listesi çok dolu olduğu için kabul etmem zor olur :)

diger arkadasim da magickk kaptanim oda mezuniyet kilosuna cok yaklasmisti ve ikimiz hic ayrilmak istemiyorduk onun icin birlikte alabilirsen cok cok mutlu oluruz arkadasm da hep duzenli bildirim yapan ve grupda aktif olan biri

diger arkadasim da magickk kaptanim oda mezuniyet kilosuna cok yaklasmisti ve ikimiz hic ayrilmak istemiyorduk onun icin birlikte alabilirsen cok cok mutlu oluruz arkadasm da hep duzenli bildirim yapan ve grupda aktif olan biri
Tamam o da izindeymiş sanırım, direkt listeye transfer olacak üye alamam diye demiştim canım
Malum takım listeleri maksimum 15 kişi olabiliyor, kendi üyelerim varken sizi eklemek haksızlık olurdu o yüzden :) Siz şimdilik liste dışı bizim takımda yarışabilirsiniz tabi ki. Listeye girene kadar da belki yer açılır. Şimdiden hoşgeldiniz diyelim o zaman :) magickk

Yarışma kurallarını biliyorsunuzdur ama bizim takıma aşina olmanız için ilk sayfadaki mesajımı okuyun isterseniz. Sonra da biraz kendinizden bahsedin tanışalım kaynaşalım :)

Çok iyi olur benide alsalar keşke ama sanırım takım doluymuş çok üzüldüm

Çok sevindim evet bende izinliydim zaten ayrıldığım kilonun 2 fark üstündeyim o zaman böyle devam edelim inşallah yer acilirda bizde listeye gireriz

Tamam kaptanim cok tesekkur ederiz

Ve ve ve beklenen gün geldi çattı menü ve spor puanlamaları sonucu hafta birincimiz fancynancy Kendisini tebrik ediyor, şekersiz günlerine aynen devam etmesini diliyorum

@karabiber01 bak farkında mısın takıma salı günü katılan candy_candy bile senden çok puan almış Kilo veriyorsun diye ses etmiyorum ama menülerin ramazandan beri hep eksik eksik

Yüzde birincisini ve haftalık hedef listesini de bildirimler tamamlanınca açıklayacağım

5. Takım 576. Etap Menü ve Spor Birincisi

Çok sevindim evet bende izinliydim zaten ayrıldığım kilonun 2 fark üstündeyim o zaman böyle devam edelim inşallah yer acilirda bizde listeye gireriz
Tekrardan hoşgeldiniz canım
Bugün cuma hadi bildirimlerinizi yapın o halde sizi de ekleyelim alt listemize :) blonde ambition

Evet kızlar ben ve arkadaşım blonde ambition 1.takımdan geldik ben izinliydim 60 kiloyla izne ayrılmıştım şu an 62.2 geliyorum toplamda 9 kilo vermiştim inşallah sizinle daha iyi kilolara ulaşacağız bizi kabul ettiğiniz için teşekkürler bu arada diyetisyene başladım hemen menü bildirimine başlayabilirim

fancynancy tebrikler canımmm

Aynı fikirdeyim Suzicim. Sen ne zaman test yaptıracaksın beybi?

Günaydın kızlar... Ben de sabitim!!!
Kaçtın canımmm ortim?

Merhabaaaa, kaptanınız gerekenleri yazmış. Listeye hemen giremesenizde bir süre takılıp mezun olan olursa yer açıldığında ördekimiz müsaitlik durumuna göre alır sizi.

Süpersin fancycim

Bu akşamdan itibaren bekliyoruz menülerini canım
Bu arada ben menüleri ve sporları puanlıyorum
Kaçamaksız menü 200 puan, kaçamaklı menü 100 puan ve üzerine de yaptığınız sporları ilk sayfadaki spor tablosundaki puanlara göre üzerine ekliyorum Cuma günü de haftanın takım birincisini açıklıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…