- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #289.221
izne ayrildigimiz kilomuza ulasinca sizin takima girebilirmiyiz acabaMerhaba kizlarben 1.Takim dan sizi takip etmekteyim kizlar izine ayrilmis durumda idim ve takimimiz bugun kapatiliyor acaba ben de size katilabilirmiyim iki arkadas sizin gruba girmek istiyoruz
Canım inan ki çok çok mutlu oldumMerhaba kizlarben 1.Takim dan sizi takip etmekteyim kizlar izine ayrilmis durumda idim ve takimimiz bugun kapatiliyor acaba ben de size katilabilirmiyim iki arkadas sizin gruba girmek istiyoruz
diger arkadasim daCanım inan ki çok çok mutlu oldum
Şu an listemiz 13 kişi ve dışarıda bekleyen üyelerimiz de var. Senin durumuna baktım 2 hafta önce bildirimsiz izne ayrılmışsın hemen listeye almadan bizim takımda yarışmaya devam edebilirsin tabi ki ancak diğer arkadaşın kimdir, direkt listeye transfer olacak biri ise bizim takımın listesi çok dolu olduğu için kabul etmem zor olur :)
Tamam o da izindeymiş sanırım, direkt listeye transfer olacak üye alamam diye demiştim canımdiger arkadasim damagickk kaptanim oda mezuniyet kilosuna cok yaklasmisti ve ikimiz hic ayrilmak istemiyorduk onun icin birlikte alabilirsen cok cok mutlu oluruz arkadasm da hep duzenli bildirim yapan ve grupda aktif olan biri
Çok iyi olur benide alsalar keşkediger arkadasim damagickk kaptanim oda mezuniyet kilosuna cok yaklasmisti ve ikimiz hic ayrilmak istemiyorduk onun icin birlikte alabilirsen cok cok mutlu oluruz arkadasm da hep duzenli bildirim yapan ve grupda aktif olan biri
Çok sevindim evet bende izinliydim zaten ayrıldığım kilonun 2 fark üstündeyim o zaman böyle devam edelim inşallah yer acilirda bizde listeye girerizTamam o da izindeymiş sanırım, direkt listeye transfer olacak üye alamam diye demiştim canım
Malum takım listeleri maksimum 15 kişi olabiliyor, kendi üyelerim varken sizi eklemek haksızlık olurdu o yüzden :) Siz şimdilik liste dışı bizim takımda yarışabilirsiniz tabi ki. Listeye girene kadar da belki yer açılır. Şimdiden hoşgeldiniz diyelim o zaman :)magickk
Yarışma kurallarını biliyorsunuzdur ama bizim takıma aşina olmanız için ilk sayfadaki mesajımı okuyun isterseniz. Sonra da biraz kendinizden bahsedin tanışalım kaynaşalım :)
Tamam kaptanim cok tesekkur ederizTamam o da izindeymiş sanırım, direkt listeye transfer olacak üye alamam diye demiştim canım
Malum takım listeleri maksimum 15 kişi olabiliyor, kendi üyelerim varken sizi eklemek haksızlık olurdu o yüzden :) Siz şimdilik liste dışı bizim takımda yarışabilirsiniz tabi ki. Listeye girene kadar da belki yer açılır. Şimdiden hoşgeldiniz diyelim o zaman :)magickk
Yarışma kurallarını biliyorsunuzdur ama bizim takıma aşina olmanız için ilk sayfadaki mesajımı okuyun isterseniz. Sonra da biraz kendinizden bahsedin tanışalım kaynaşalım :)
Çok sevindim evet bende izinliydim zaten ayrıldığım kilonun 2 fark üstündeyim o zaman böyle devam edelim inşallah yer acilirda bizde listeye gireriz
Hosbulduk canımHoşgeldiniz kızlar
Çok sevindim evet bende izinliydim zaten ayrıldığım kilonun 2 fark üstündeyim o zaman böyle devam edelim inşallah yer acilirda bizde listeye gireriz
Hosbulduk canmHoşgeldiniz kızlar
Tekrardan hoşgeldiniz canımÇok sevindim evet bende izinliydim zaten ayrıldığım kilonun 2 fark üstündeyim o zaman böyle devam edelim inşallah yer acilirda bizde listeye gireriz
Ve ve ve beklenen gün geldi çattı menü ve spor puanlamaları sonucu hafta birincimizfancynancy Kendisini tebrik ediyor, şekersiz günlerine aynen devam etmesini diliyorum
@karabiber01 bak farkında mısın takıma salı günü katılancandy_candy bile senden çok puan almış Kilo veriyorsun diye ses etmiyorum ama menülerin ramazandan beri hep eksik eksik
Yüzde birincisini ve haftalık hedef listesini de bildirimler tamamlanınca açıklayacağım
Eki Görüntüle 2163174
Aynı fikirdeyim Suzicim. Sen ne zaman test yaptıracaksın beybi?Canlar hatırlarsanız bende 80de baya sürünmüştüm. Bu rakamlar birazda psikolojik rakamlar bence. 70leri görmeyi istemekle alakalı. O yüzden siz böyle devam ettikçe istediği kadar inat etsin kazanan siz olacaksınız
@Cikilatacanavari canım inşallah sırayla güzel haberler veririz.
Kaçtın canımmm ortim?Günaydın kızlar...Ben de sabitim!!!
Merhabaaaa, kaptanınız gerekenleri yazmış. Listeye hemen giremesenizde bir süre takılıp mezun olan olursa yer açıldığında ördekimiz müsaitlik durumuna göre alır sizi.Merhaba kizlarben 1.Takim dan sizi takip etmekteyim kizlar izine ayrilmis durumda idim ve takimimiz bugun kapatiliyor acaba ben de size katilabilirmiyim iki arkadas sizin gruba girmek istiyoruz
Süpersin fancycim
Bu akşamdan itibaren bekliyoruz menülerini canımEvet kızlar ben ve arkadaşımblonde ambition 1.takımdan geldik ben izinliydim 60 kiloyla izne ayrılmıştım şu an 62.2 geliyorum toplamda 9 kilo vermiştim inşallah sizinle daha iyi kilolara ulaşacağız bizi kabul ettiğiniz için teşekkürler bu arada diyetisyene başladım hemen menü bildirimine başlayabilirim
Hahah işte bu beeeeBaşlarım misafirineee onların yüzünden eccük kilo verdim çocuğu uyuttum spor yapıyorumm
Eki Görüntüle 2163175
Ay sen çok yaşa emi. Göbeğimi tuta tuta gülüyorumBaşlarım misafirineee onların yüzünden eccük kilo verdim çocuğu uyuttum spor yapıyorumm
Eki Görüntüle 2163175
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?