- 23 Mart 2016
- 30.714
- 91.719
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #289.261
Hemen yettimmm gari de kapanmasın:)))nasıl yani gemide kaptan yok diye mi kapanıyor takımları
Oooo pek faal pek aktifmişsin maşallah. Eeee şeyyy, spor odanı kullanabilir miyiz takımcaHerkese tekrar merhaba
Kendimden biraz bahsedeyim ben izmir dogumluyum ve vede izmir karsiyaka da yasiyorum meslek olarak gayrimenkul ve yatirim danismanym ama kizim dogdugundan beri aktif zamanli calisma hayatina geri donmedim fakat disardan gayrimenkul sektori ile ilgilenmeye ve ticari isler yapmaya devam ediyrm ozellikle ev alim satim yapiyrm klasik daireleri modern,sik ve daha kullanisli luks daireye cevirip yeni fiyati ile tekrar satisa sunuyoruz bos zamanlafinda esimin ve babaminda destegini alarak bu tarz yatirim ve ticari islerle ugrasiyorumonun disinda dans ve spor asigi biriym ama cocuk sonrasi bazi hobilere tam yer ayrilamiyor tabii normal de ozellikle karakalem tabli ve portre yapiyorum resim de en buyuk hobilerimden yani ve 1 kizim var demistm oda 4 yasinda dogum sonrasi malesef eski formuma donemedim ideal kilom 58 o kilo ile evlendm 3 yil sonra 60 kilo ile hamile kalip 80kilo ile doguma girdm ve bidaha 60-58 olmadm ilk yil dogum sonrasi zumba,latin ve oryantel danslara gidiyordum bazi gunler de fitness yapiyordum 68 e indm ve surekli bisiklet suren biriym ama cocugu birakmak bir sure sonra imkansiz hale gelince danslari ve sporlari biraktm 70lere digru ciktim ve bu yana 68 -70 arasini hala asamadm kizlar ve disarda cocuk sonrasi duzenli spor yapamiycagimi anlayinca gecen yaz eve spor salonu yapmaya karar verdim suan bir spor odam var kosu bandi,kondiayon bisikleti,trambolin,dambillarm ve plates aletlerim var yazdan buyana hepsini yapiyorum ve tam 1 yildir hic sporu birakmadim 1.takima geldigm 75 ile girdim ve yine 69a kadar indm ama ara verince 70-71 arasiym inslh sizle birlikte hedefim olan 59-58 lere varirim
Ay hadi inşallah güzel haberlerinle gel suzicimnnn.Canım pazar günü bir idrar testi patlatayım diyorum. Transfer sonrası 10. Gün olacak. Pozitif çıkarsa hemen kan veririm. Negatif çıkarsa da ne olur ne olmaz diye salı günü yani 12. Gün kan testi veririm. Yani en geç Salı’ya dananın kuyruğu kopacak.
Tebrikler tatlımVe ve ve beklenen gün geldi çattı menü ve spor puanlamaları sonucu hafta birincimizfancynancy Kendisini tebrik ediyor, şekersiz günlerine aynen devam etmesini diliyorum
@karabiber01 bak farkında mısın takıma salı günü katılan @candy_candy bile senden çok puan almışKilo veriyorsun diye ses etmiyorum ama menülerin ramazandan beri hep eksik eksik
Yüzde birincisini ve haftalık hedef listesini de bildirimler tamamlanınca açıklayacağım
Eki Görüntüle 2163174
İçimizde gizli kaptanlar varmış ayolHemen yettimmm gari de kapanmasın:)))
Merhaba izmiri görüpte yazmadan olmazHerkese tekrar merhaba
Kendimden biraz bahsedeyim ben izmir dogumluyum ve vede izmir karsiyaka da yasiyorum meslek olarak gayrimenkul ve yatirim danismanym ama kizim dogdugundan beri aktif zamanli calisma hayatina geri donmedim fakat disardan gayrimenkul sektori ile ilgilenmeye ve ticari isler yapmaya devam ediyrm ozellikle ev alim satim yapiyrm klasik daireleri modern,sik ve daha kullanisli luks daireye cevirip yeni fiyati ile tekrar satisa sunuyoruz bos zamanlafinda esimin ve babaminda destegini alarak bu tarz yatirim ve ticari islerle ugrasiyorumonun disinda dans ve spor asigi biriym ama cocuk sonrasi bazi hobilere tam yer ayrilamiyor tabii normal de ozellikle karakalem tabli ve portre yapiyorum resim de en buyuk hobilerimden yani ve 1 kizim var demistm oda 4 yasinda dogum sonrasi malesef eski formuma donemedim ideal kilom 58 o kilo ile evlendm 3 yil sonra 60 kilo ile hamile kalip 80kilo ile doguma girdm ve bidaha 60-58 olmadm ilk yil dogum sonrasi zumba,latin ve oryantel danslara gidiyordum bazi gunler de fitness yapiyordum 68 e indm ve surekli bisiklet suren biriym ama cocugu birakmak bir sure sonra imkansiz hale gelince danslari ve sporlari biraktm 70lere digru ciktim ve bu yana 68 -70 arasini hala asamadm kizlar ve disarda cocuk sonrasi duzenli spor yapamiycagimi anlayinca gecen yaz eve spor salonu yapmaya karar verdim suan bir spor odam var kosu bandi,kondiayon bisikleti,trambolin,dambillarm ve plates aletlerim var yazdan buyana hepsini yapiyorum ve tam 1 yildir hic sporu birakmadim 1.takima geldigm 75 ile girdim ve yine 69a kadar indm ama ara verince 70-71 arasiym inslh sizle birlikte hedefim olan 59-58 lere varirim
Oooo pek faal pek aktifmişsin maşallah. Eeee şeyyy, spor odanı kullanabilir miyiz takımca
Aramıza tekrar hoşgeldiniz. Bende 2 çocuk anası şimdilik hala evinin kadını morundayım.
Hayat şu an çok hızlı akıyor bana pek bişi anlamıyorum çünkü hiçbirşeye yetişemiyorum
Hosbulduk canım
Arkadaşım tam bir spor sevdalisidir takımda en iyi sporuYaa süper üyeler transfer etmişiz meğer sürekli spor yapan üyeler diğerlerini de gaza getiriyor cünkü :)
Cocukla cogu sey kısıtlanıyor maalesef ama sen bu azimle hedefine ulaşacaksın bence :)
Evet canım mavcut kaptanları vakit ayıramıyormuş kimse de kaptan olmak istememiş. Şu an takımın kapanmasına karar verildi, üyeler de başka takımlara transfer oluyor işte. Ara ara böyle durumlar olabiliyor, kaptan arayan olursa seni bilgilendireyim :)
Canm bende ayni idim once bisikletim cardi ve sporu biraktgm an alan biriyim bende sonra tasindim bir tane daha fazla odam olunca basladm hepsiburadadan onu bunu almayaAyy ne güzel benimde hayalim spor odası valla şuan boş odamda var bisikletim var sadece zamanla seninki gibi bir oda yapmayı planlıyorum :)) öyle bir bünyem varki sporu brakınca obez oluyorum o yüzden hedef kilomda erişip sonrasında ara ara spor yapmaya devam edeceğim inşallah tekrardan hoşgeldin
Hımm rakip geldi desenizeArkadaşım tam bir spor sevdalisidir takımda en iyi sporublonde ambition yapardı kilosuna bakmayın ölçülerini görseniz şaşarsınız vücudu çok sıkı dahada güzel yerlere gelecek inşallah
Hosbulduk
İzmir’de olsam gelirdimtabiiii cok sevinirim hadi herkes spora bana gelsin ne guzel olur zaten burda spora diger sayfalardan daha onem verildigini gorunce cok sevdim biraz takip ettim de sizi cocuk olunca gercekten cok zor haklisin iste ben tek cocukla bile boyle boyle degisik yontemler bularak anca cozum getiriyorum yani 2 tane olsa hic dusunemedm cok zor cok haklisin
Hımm rakip geldi desenize
Evet canm inslh benim de hayalim daha da yazlik kesimler bodrum falan inslh bayiliyorum deniz,doga,yesil,mavi asigiymİzmir’de olsam gelirdimama maalesef İstanbul’da yaşıyorum. Emekli olunca kaçıcaz buralardan inşallhhhhh
Cumaları bizim buralar şenlikli olurHosbulduk hepinize teşekkürler tam istediğim takım motivasyon ve bildirim bol süpersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?