Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oooo pek faal pek aktifmişsin maşallah. Eeee şeyyy, spor odanı kullanabilir miyiz takımca
Aramıza tekrar hoşgeldiniz. Bende 2 çocuk anası şimdilik hala evinin kadını morundayım.
Hayat şu an çok hızlı akıyor bana pek bişi anlamıyorum çünkü hiçbirşeye yetişemiyorum

Ay hadi inşallah güzel haberlerinle gel suzicimnnn.

Tebrikler tatlım

Merhaba izmiri görüpte yazmadan olmaz bende İzmir’de doğdum büyüdüm. Şimdi Kocaeli de yaşıyorum. Yazları geliyorum ama tabiki yaşamak gibi olmuyor. Evinde bir düzen oluşturman çok güzel olmuş. Zaten kilonun bir kısmını vermişsin. Geri kalanı da burda verirsin

tabiiii cok sevinirim hadi herkes spora bana gelsin ne guzel olur zaten burda spora diger sayfalardan daha onem verildigini gorunce cok sevdimbiraz takip ettim de sizi cocuk olunca gercekten cok zor haklisin iste ben tek cocukla bile boyle boyle degisik yontemler bularak anca cozum getiriyorum yani 2 tane olsa hic dusunemedm cok zor cok haklisin

Arkadaşım tam bir spor sevdalisidir takımda en iyi sporu blonde ambition yapardı kilosuna bakmayın ölçülerini görseniz şaşarsınız vücudu çok sıkı dahada güzel yerlere gelecek inşallah

Canm bende ayni idim once bisikletim cardi ve sporu biraktgm an alan biriyim bende sonra tasindim bir tane daha fazla odam olunca basladm hepsiburadadan onu bunu almaya artk omur boyu disardaki salonlara ihtiyacm da kalmadi salona gidemiycem diye bahanede kalmadi kokden cozum inslh en kisa zaman da senin de spor idan olur canm beraber yaparz bisikletin ustundeydim hatta bak simdi iniyorum 45 dakikam doldu

İzmir’de olsam gelirdim ama maalesef İstanbul’da yaşıyorum. Emekli olunca kaçıcaz buralardan inşallhhhhh

İzmir’de olsam gelirdim ama maalesef İstanbul’da yaşıyorum. Emekli olunca kaçıcaz buralardan inşallhhhhh
Evet canm inslh benim de hayalim daha da yazlik kesimler bodrum falan inslh bayiliyorum deniz,doga,yesil,mavi asigiym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…