- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #289.201
amin canımAyyy çok geçmiş olsun. Bizde aynı olayı kolonya ile yaşamıştık. Ama bizimki bildiğin tadına bakmış beğenmeyince içmemiş Allahtan. Sağa dola dökmüş dedim bir koku geliyor. Olay ben ütü yaparken tam arkamda gerçekleşiyor.Eşim o zamanlar sigara içiyordu, sonra da kokmamak için kolanya sürüyordu, sen kolonyanın kapağını tam kapatma. Sehpanın üzerinde de bırak. Allahım var ya adli dosya falan açılacaktı hastanede aklım başımdan gitmişti. Kolonya firmasıyla görüşüldü. Kendi doktoru göz doktoru, o gün düşüp bayılmadım ya daha kimse deviremez beni. Allahtan bizimde kan testlerimiz vs temiz çıktı. İçmemiş yani ama ömrümden ömür gitti. Metil alkol etil alkol mevzusu varmış, gözlere zarar verirmiş falan. Aman ya Rabbim!! İyi ki bilindik bir markaydı hemen cevap verdiler telefonla demişti doktor hiç unutmuyorum. Allah bütün çocuklarımızı korusun.
cördüm oniOlsun kuzum seninde şimdi mazeretlerin var bi de. Çok güzel gidiyorsun aynen devam.
Fancy 82,5 la başlamıştıııııı
Teşekkür ederim canımTeşekkür ederim
Tebrikler canım
Tebrik ederim canım gayet güzel bir sonuçhiç canını sıkma daha yeni başladın spora. Burda önemli olan düzenli devam etmen
Aynen canım bende o tesellideyim. Nerdeyse sıfır hareket. İlaçlardan sonra evde 15/20 dakika yürüyorum o kadar.
Artı olmaktan iyidir canım. Haftaya kafan da rahatlayınca çok daha güzelini verirsin. Hepimiz biliyoruz
Vuuuu süpersin.Kizlar misafirlikteyim kilo bildirimi yapim kaçacam
candy_candy/137.7/132.2/5.5/%3.99
Çiklatım 80 bizi sınıyor. Direneceğiz.!Tebrik ederim cnm çok geçmiş olsun
Tebrik ederim cnm
Heyecanla bekliyorum cnm sonuçları
Çok su içince ödemi kurtariyorsun
Huhuuu süper sonuç cnm tebrik ederim
Benim de öyle kuzum 80-81de kalakaldım
İnşallah canımCanım bozma moralini. Haftaya çok daha güzel sonuç alacağına eminim. Bu hafta verdiğin mücadelenin mükafatını haftaya misliyle alacaksın bence
Aynen canım moral bozmak yok. Haftaya çok güzel sonuçlar alacağına eminimGecen haftaki kilom 70.8
Bu haftaki kilom 71.4 malesef artidayim ama moralimi bozmicam kaldigim yerden devam simdiden bi 200 ip atladim bile
Kılo da gram gram eksılıyorum bu da benı mutsuz edıyor.
Geçen hafta 65.2 bugün 65.1
Farkım çok büyük :))))
morordek
Tam belli degil 78.3 canlarimmmmm ama regl haftam yaklasiyor korkuyorum
Kizlar misafirlikteyim kilo bildirimi yapim kaçacam
Günaydın kızlarrrr. 80,8Çarşamba 80,2 idim halbuki. 79 ucundan görürüm diyordum ama resmen mücadele ediyor bünyem 80 den ayrılmamak için yine yine yine.
82,5 / 80,8 / 1,7 / %2,06
Kilo bidirim
81.3/80.3/ -1 / %1.23
Çok mutlu oldum yaGünaydın herkese :)
Kilom 69.5 iyi bir performans olnada da 600 gr eksideyim.
Oyyy canım size de büyük geçmiş olsun. Kaşla göz arasında dedikleri bu olsa gerekAyyy çok geçmiş olsun. Bizde aynı olayı kolonya ile yaşamıştık. Ama bizimki bildiğin tadına bakmış beğenmeyince içmemiş Allahtan. Sağa dola dökmüş dedim bir koku geliyor. Olay ben ütü yaparken tam arkamda gerçekleşiyor.Eşim o zamanlar sigara içiyordu, sonra da kokmamak için kolanya sürüyordu, sen kolonyanın kapağını tam kapatma. Sehpanın üzerinde de bırak. Allahım var ya adli dosya falan açılacaktı hastanede aklım başımdan gitmişti. Kolonya firmasıyla görüşüldü. Kendi doktoru göz doktoru, o gün düşüp bayılmadım ya daha kimse deviremez beni. Allahtan bizimde kan testlerimiz vs temiz çıktı. İçmemiş yani ama ömrümden ömür gitti. Metil alkol etil alkol mevzusu varmış, gözlere zarar verirmiş falan. Aman ya Rabbim!! İyi ki bilindik bir markaydı hemen cevap verdiler telefonla demişti doktor hiç unutmuyorum. Allah bütün çocuklarımızı korusun.
Hafataya daha güzel sonuçlarla geleceğiz inşallahhh.süper ötesiiii
gozlerim fal tasi gibi acildi resmenhepinize brawooo kocaman alkisss kilo veren herkesi tebrik ederik kizlarrr
Ay sorma sorma. Amin, kimseye göstermesin canım.Amin canım. Sen de büyük korku atlamışsın. Allah bi daha göstermesin
cördüm oni
İşte buuuuGecen haftaki kilom 70.8
Bu haftaki kilom 71.4 malesef artidayim ama moralimi bozmicam kaldigim yerden devam simdiden bi 200 ip atladim bile
Teşekkür ederim canımOlsun kuzum seninde şimdi mazeretlerin var bi de. Çok güzel gidiyorsun aynen devam.
Fancy 82,5 la başlamıştıııııı
Aynen öyle Suzicim ya.Çok mutlu oldum yaherkesi gönülden tebrik ediyorum
Oyyy canım size de büyük geçmiş olsun. Kaşla göz arasında dedikleri bu olsa gerek
Aynen canım moral bozmak yok. Daha önce yaptın yine yaparsınGecen haftaki kilom 70.8
Eline sağlık canım. Şekersiz 21 gün devam edilse demek ki Harika sonuçlar alınacak
Günaydın kızlarrrr. 80,8Çarşamba 80,2 idim halbuki. 79 ucundan görürüm diyordum ama resmen mücadele ediyor bünyem 80 den ayrılmamak için yine yine yine.
Canlar hatırlarsanız bende 80de baya sürünmüştüm. Bu rakamlar birazda psikolojik rakamlar bence. 70leri görmeyi istemekle alakalı. O yüzden siz böyle devam ettikçe istediği kadar inat etsin kazanan siz olacaksınızTebrik ederim cnm çok geçmiş olsun
Tebrik ederim cnm
Heyecanla bekliyorum cnm sonuçları
Çok su içince ödemi kurtariyorsun
Huhuuu süper sonuç cnm tebrik ederim
Benim de öyle kuzum 80-81de kalakaldım
ayy insallahhAynen canım moral bozmak yok. Haftaya çok güzel sonuçlar alacağına eminim
evet canim dgru soluyosun bakalim bi kac gunede regl olucam insallah daha fazla moralim bozulmazAynen canım moral bozmak yok. Daha önce yaptın yine yaparsın
O zaman bu kiloda regl şişliği de vardır. Haftaya regl geçmiş olur ve güzel bir sonuç alırsın canımayy insallahh
evet canim dgru soluyosun bakalim bi kac gunede regl olucam insallah daha fazla moralim bozulmaz
Dondurmaya rağmen iyi eksi gelmişsinIyi geceler
2 günlük menum
Carsamba menum
Sabah : menemen ve 3 dilim ekmek
Öğlen: 1 kase mercimek çorba, 1 kase yogurt , domates ve salatalık
Ara : 1dilim karpuz ve peynir
Aksam: 1 kase pancar corbasi, 1 tabak bulgur pilavi, yarim kase yogurt ve salata, 1 dilim ekmek
Perşembe:
Sabah :
2 yumurta, peynir, 10 zeytin, domates, salatalık 1 kapya biber, 3 dilim ekmek
Öğlen: 1 bucuk kase pancar çorbası, 1 kase yoğurt , 1 dilim ekmek
Aksam : 1 tabak taze fasulye, az yogurtlu kabak, yarim porsiyon peynirli firin makarna
Ara : 1 dondurma ve yarim şeftali
Müthiş vermişsin canım tebrik ederim.günaydın balllaaaaaar
morordek vakvakcüğüm yaz kenara geçen hafta 75,4 bu hafta 74,0 giden 1,4
dün ki menümü de geçeyim şöyle
Cikilatacanavari fancynancy
sabah:bir avuç yaban mersini (blueberry aşırı faydalıdır 30 tl ye buldum 3 kilo sipariş verdim )
bir dilim ananas
2 dilim fırında kabak böreğimsi mücverimsi ne ise lor kaşar kabak yumurta işte
2 adet yeşil biber
salatalık
domates
şeklersiz çay
öğlen:
zeytinyağlı türlü
2 yemek kaşığı piriç pilavı(valla yan masanın ikramıydı)
akşam:
armutlu yulaflı smoothie
su tam iki litre çok az içtim
spor maraton koşusu
akşam yemeğinin ardına benim oğlan kaşla göz arası bulaşık makinası parlatıcısını tepesine dikiyor ama içmiyor eşimde içti sanıp panik yapıyor bir bağlık koptu evde aklım çıktı saat 18:30 dan 21 e kadar hastanedeydik Allahtan sonuçlar temiz çıktı da rahat nefes alıp eve döndük.
tam 1 kilo benim için süper zor kilo vercegim kilolarEki Görüntüle 2163057 evet ilk kalktigimda 63 300 dü
Canım emin misin izne ayrılmak istediğine? Bence güzel gidiyorsun. Bu arada sen hedefini 62'ye çektiğin için mezuniyet hakkın da var ama sen bilirsin.Geçen haftaki kilo 65.2
Bu haftaki kilo 64.7
Fark 0.5
Yüzde 0.7
Hedefime ulaşamadım ama elimden gelenin en iyisini yaptım. Sporu hayatıma soktum, kaç gündür onun ağrısını yaşıyorum ama sonuç hüsran. Moralim bozuldu, bu hafta evde olmayacağım .morordek beni bu hafta izne ayırır mısın?
Geçen hafta 65,3 bildirmişsin canım bak farkın arttıKılo da gram gram eksılıyorum bu da benı mutsuz edıyor.
Geçen hafta 65.2 bugün 65.1
Farkım çok büyük :))))
morordek
Sen de çaktırmadan kilo verenlerdensin karabiberim, menü falan yazmıyorsun ama gidiyor kilolar masallah :)
Geçen haftaki kilon 137.7 degildir herhalde candycimKizlar misafirlikteyim kilo bildirimi yapim kaçacam
Süpersin fancycimGünaydın kızlarrrr. 80,8Çarşamba 80,2 idim halbuki. 79 ucundan görürüm diyordum ama resmen mücadele ediyor bünyem 80 den ayrılmamak için yine yine yine.
Günaydın herkese :)
Kilom 69.5 iyi bir performans olnada da 600 gr eksideyim.
Teşekkür ederim canımmÖrdekim çok özeniyorum sana valla. Maşallah.
Takımda kalacaksın tabi ki, kimseyi kapı dışarı etmiyoruz58.1'im halamorordek (
Geçen cuma 58.4 pazartesi 58.5'tim
58.4/58.1/0.3
Hala adet olamadım, ödem suyu çayı da içemiyorum malum sıpa emiyor
Umarım kalmama yeter.60la gelmiştim
Merhaba kizlarben 1.Takim dan sizi takip etmekteyim kizlar izine ayrilmis durumda idim ve takimimiz bugun kapatiliyor acaba ben de size katilabilirmiyim iki arkadas sizin gruba girmek istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?