- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #289.481
Ben 45 dk badminton oynadım hışım çıktı ama iyi geldi daha spor yapasım geldi belki eliptik yaparım birazdan..Kızlarrrr nerdesiniz spor mu yapıyorsunuz yoksa:)
Emnis'imm canım benim... Benimki şu ara yenidoğan gibi düşti memeye. Seninki öyle değilse gwcw beslenmesini kes, inan rahat edeceksin. Evet başta 1 hafta 10 gün zor olacak ama zaten şu an da çok zor.... Gece 11 12 sabah 5 arası 3 uyanma şu an. Bazen 2ye düşüyor. İnan değecek. Günler uzun. Erkenden sabah oluyor. Ben bıraktırdığımda 8de sabah oluyordu. 7.45 alacakaranlıkta sabah oldu diye emziriyordum. 4te kalkıp pencerede beklediğimizi biliyorum. Gece boyu uyanıp uyanıp cama götürrüdğ beni. 11den sabah 8e çok çok zordu. Şimdi tam zamanı.Yok canım benim oğlum doğduğundan beri öyle
Gündüzleri de berbat haldeyiz canım bizim gruba yazdıklarıma bir bak toptan kesicem artık psikolojim pek iyi değil bayıldığım emzirme şimdi eziyet haline geldiEmnis'imm canım benim... Benimki şu ara yenidoğan gibi düşti memeye. Seninki öyle değilse gwcw beslenmesini kes, inan rahat edeceksin. Evet başta 1 hafta 10 gün zor olacak ama zaten şu an da çok zor.... Gece 11 12 sabah 5 arası 3 uyanma şu an. Bazen 2ye düşüyor. İnan değecek. Günler uzun. Erkenden sabah oluyor. Ben bıraktırdığımda 8de sabah oluyordu. 7.45 alacakaranlıkta sabah oldu diye emziriyordum. 4te kalkıp pencerede beklediğimizi biliyorum. Gece boyu uyanıp uyanıp cama götürrüdğ beni. 11den sabah 8e çok çok zordu. Şimdi tam zamanı.
canim bende yapmistim o dyeti 2.5 kilo verdgimi hatrliyorum ama uzun zman oldu yapmiyali dun bende dusunmedim degil onu ama yapmak istemiyorum sok dyetlerden cok skldimHerkese iyi geceler kizlar bugun cok yogunmdum ancak girebildimoncelikle sunu anlatay kizlar size tatil donusu 1-2 kilo fazla ciktigimi soylemistim biliyorsunuz onun icin bende diyete baslamadan once su fazla odemi mi 2-3 gunluk bir detoks yapip ataym dedim basarabilirsem liste kiloma direk donebilirm diye dusundum vee patates yogurt detoksunu yapmaya karar verdim 3gun boyunca sadece patates ve yogurt yenilerek yapiliyor tabiki bol su icilicek ve sekersiz cay,kahve icilebilir sonuc olarak bugun basladm yaptm ama malesef bir iki ufak kacamak da yaptm oldugu kadari ile 3 gun yapmak icin caba sarf edicem insallh basaririm
Evt cnm biraz arastrdm yapanlar hep genel de 2.5 - 3 kilo vermisler ve aralarn da ufak kacak yapanlar da olmus ondan ben de umutluyum inslh devam ederm bozmam ve iyi sonuc alirim cnm sen yaparken hiç kaçamak yaptn mi peki ???canim bende yapmistim o dyeti 2.5 kilo verdgimi hatrliyorum ama uzun zman oldu yapmiyali dun bende dusunmedim degil onu ama yapmak istemiyorum sok dyetlerden cok skldim
evet canim kacamak yapmistim ufak defek senin gibiEvt cnm biraz arastrdm yapanlar hep genel de 2.5 - 3 kilo vermisler ve aralarn da ufak kacak yapanlar da olmus ondan ben de umutluyum inslh devam ederm bozmam ve iyi sonuc alirim cnm sen yaparken hiç kaçamak yaptn mi peki ???
Bgunku menum
A kan grubuna gore beslendim
Kahvalti
15 kiraz
Yarim armut
Yarim nektari
Nescafe
Arada
1 tabak karpuz
Aksam
1 tabak taze fasulye yemegi
1.5 kasik yulaf kepekli 3 kasik yogurt karisimi
Arada 3 catal daha taze fasulye
2 dilim karpuz
2 günkurusu
Su 2lt
1 lt dukan birasi
Spor yapmadim uykum cok var yaparsam yazarim
morordek
Patates haşlama mı sadece?Evt cnm biraz arastrdm yapanlar hep genel de 2.5 - 3 kilo vermisler ve aralarn da ufak kacak yapanlar da olmus ondan ben de umutluyum inslh devam ederm bozmam ve iyi sonuc alirim cnm sen yaparken hiç kaçamak yaptn mi peki ???
Aaaayyy cok sevindim ozamanevet canim kacamak yapmistim ufak defek senin gibi
Evt cnm hadlanmis patates yagsiz tuzsuz olucak ve yogurt ile ama ben tuzsuz yiyemem ondan haslarken cok az himalaya tuzu ekliyorum o zaten odem yapmiyor faydali bir tuz ve kendi mayaladgm ev yogurdu vardi onunla karistirp uzerine de pul biber serptim hem biber lezzet katsn hemde metobolizmayi hizlandrsn diyePatates haşlama mı sadece?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?