- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #289.461
@morordekCikilatacanavari @parkbyull
Su: 3 lt bitmiştir
Spor:
40 dk yürüyüş
45 dk eliptik
7 dk karın egzersiz
350 ip
Eki Görüntüle 2163472 Eki Görüntüle 2163473
Ben bu pazar diyette değilim onun günahını çıkardımKendin yapmada
Yok canım hamileysem ilerleyen zamanlarda uyurum kesin. Şimdi heyecandan olabilirValla Suzicim heyecandan olabilir. yada allah seni uykusuzluga alistiriyir. gerçi hamilelik genelde uyku yapar ama. senin ters bir insan olma ihtimalin nedir
Bendim o ben
Misafirler var diye şımarmıştır. Gittikleri zaman normale döner, maalesef çocuklar rutinin dışına çıkınca böyle cozutuyorlar.Allah'ım o kadar yorgunum ki üstümden tır geçmiş gibi 5.gün başım ağrıyor tek bir bölgede çöreklendi kaldı illetama spor iyi geliyor ya psikolojik olarak beni rahatlatıyor yada kan dolaşımı bilemedim misafirler bir yana oğlum iyice cozuttu hiç uyumuyor 20kere yat kalk yat kalk mala dönüyorum off bdv ye mi yazsam :)))))
Tatlım ligt ta olsa kola şeker içeriyor. Vücut aspartama da aynı muameleyi yapıyor, ketçap, mayonez, makarnanın yanında pane mesela olmamış, unlu tavuk@morordek
dünkü menüm.. artık 13 günlük metabolizma diyetine devam etmediğimi tekrar belirteyim. dün ve bugün yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum sadece.. sanırım ben 5 gün diyetini de yapıcam Mersin'e dönmedenkızmayın bana ama 3-3,5 kilo da onunla verirsem en azından 120 lerle başliyim diyete
29.06.2018 Cuma
Sabah: 1 simit + domates-salatalık-biber + bir haşlanmış yumurta + 50 gr kadar peynir + şekerli çay (2 bardak içtim tek şekerli)
Öğlen: kıymalı taze fasulye + 1 dilim köy ekmeği + 1 kase yogurt
Akşam: Çıtır paneli tavuk göğsü + 2 yk makarna + salata + light kola + birer tatlı kaşığı ketçap-mayonez
Ara: 1 şekersiz türk kahvesi + 1 minnak bayram çikolatası + 1 şeftali
yürüyüş yaptım yaklaşık 1 saat kadar yavaş tempoda (bu aralar az yapıyorum regl zorluyor ama bugün uzun bir yürüyüş ile sahalara dönücem)
Yok canım benim oğlum doğduğundan beri öyleMisafirler var diye şımarmıştır. Gittikleri zaman normale döner, maalesef çocuklar rutinin dışına çıkınca böyle cozutuyorlar.
Hadi ya herkes iyi asılmiş bu hafta. .Inşallah haftaya daga iyi oluruz.hedef38beden Tebrikler canım.
İşin kötü yanı iki fasulye de bitmedi hala
Günaydın sevgili takımım
Hafta sonu şehir dışına çıkıyoruz o yüzden takıma giremem
Pazartesi menü puanlarinizla geri döneceğim mesajlarınıza da ancak o gün cevap yazabilecegim. Yokum diye kaçamak yapmayın
Ahahaa. Taksit taksit yaptım enmiscim. Bak hedefte gece gece 2 saat bisiklete binmiş, rakiplerin çoğaldı.
Evet bu hiç hoş değil:))
Allah'ım o kadar yorgunum ki üstümden tır geçmiş gibi 5.gün başım ağrıyor tek bir bölgede çöreklendi kaldı illetama spor iyi geliyor ya psikolojik olarak beni rahatlatıyor yada kan dolaşımı bilemedim misafirler bir yana oğlum iyice cozuttu hiç uyumuyor 20kere yat kalk yat kalk mala dönüyorum off bdv ye mi yazsam :)))))
@morordek
dünkü menüm.. artık 13 günlük metabolizma diyetine devam etmediğimi tekrar belirteyim. dün ve bugün yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum sadece.. sanırım ben 5 gün diyetini de yapıcam Mersin'e dönmedenkızmayın bana ama 3-3,5 kilo da onunla verirsem en azından 120 lerle başliyim diyete
29.06.2018 Cuma
Sabah: 1 simit + domates-salatalık-biber + bir haşlanmış yumurta + 50 gr kadar peynir + şekerli çay (2 bardak içtim tek şekerli)
Öğlen: kıymalı taze fasulye + 1 dilim köy ekmeği + 1 kase yogurt
Akşam: Çıtır paneli tavuk göğsü + 2 yk makarna + salata + light kola + birer tatlı kaşığı ketçap-mayonez
Ara: 1 şekersiz türk kahvesi + 1 minnak bayram çikolatası + 1 şeftali
yürüyüş yaptım yaklaşık 1 saat kadar yavaş tempoda (bu aralar az yapıyorum regl zorluyor ama bugün uzun bir yürüyüş ile sahalara dönücem)
Kızlar ben motivasyonumu kaybettim sanki tekrar toparlamam lazım spor falan yapmak gelmiyor içimden. su falan icemiyorum. Su çok çok önemliymiş onu anladim. Isteyken önümde sürahi olunca içiyordum. Izinde aklıma gelirse ancak. Izindeyim pazartesi ise başlayacağım. Umarim eskisine dönebilirim tekrar
Sağol canım aynen bildiğin saatleri sayıyorum :)) kafam kalabalığı kaldırmıyor alışmışız sakinliğeemnis allah kolaylık versin canım
neyse misafirler içinde son 1 gün. ...
Candy bu smiley bende merak ettim. çok güzel. ..
Canım aslında kilo da veriyorsun. İlla çok olmasına gerek yok önemli olan kopmamak. İnsanın düzeni bozulunca alışkanlıkları da bozuluyor. İşe dönünce düzelirsin canım. Pazartesiye tekrar motive olacağına inanıyorumKızlar ben motivasyonumu kaybettim sanki tekrar toparlamam lazım spor falan yapmak gelmiyor içimden. su falan icemiyorum. Su çok çok önemliymiş onu anladim. Isteyken önümde sürahi olunca içiyordum. Izinde aklıma gelirse ancak. Izindeyim pazartesi ise başlayacağım. Umarim eskisine dönebilirim tekrar
Kabak detoksu kabusum olmuştu bir ara :)
Kızlarrrr nerdesiniz spor mu yapıyorsunuz yoksa:)
Insallah canım yarından itibaren beslenmeme daha çok dikkat edip daha sık aranızda olucam inşallah.evet özlem sahalara döner. sen iyi geliyorsun bu takıma erkenden güne baslaman yürüyüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?