Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla Suzicim heyecandan olabilir. yada allah seni uykusuzluga alistiriyir. gerçi hamilelik genelde uyku yapar ama. senin ters bir insan olma ihtimalin nedir
Yok canım hamileysem ilerleyen zamanlarda uyurum kesin. Şimdi heyecandan olabilir

yakında ben de böyle sporlar yazıcam buraya (bu smileyi değişik smileyler isteyen biri vardı onun için koydum ama kimdi hatırlamıyorum o beni bulsun )

evime varam da bir
Bendim o ben oooo ne kadar da güzeller. Keşke benim olsa bunlar için özel üyelik falan mı lazım canım?

Son düzenleme:
Misafirler var diye şımarmıştır. Gittikleri zaman normale döner, maalesef çocuklar rutinin dışına çıkınca böyle cozutuyorlar.

Tatlım ligt ta olsa kola şeker içeriyor. Vücut aspartama da aynı muameleyi yapıyor, ketçap, mayonez, makarnanın yanında pane mesela olmamış, unlu tavuk
Makarnayla sadece yoğurt yiyebilirdin ya da haşlanmış panesiz. Veya tavuğunla salata. Acil vermek istiyorsun diye yazıyorum şekerim.

yakında ben de böyle sporlar yazıcam buraya (bu smileyi değişik smileyler isteyen biri vardı onun için koydum ama kimdi hatırlamıyorum o beni bulsun )

evime varam da bir
Ooo hadi bakalım, merakla bekliyciizzz o zaman.
Güzelmiş smileyler bende isterem.

Selam herkese

Dunku menumu paylaşıyorum

Sabah : lor peynirli omlet, 2 dilim ekmek ve domates salatalik

Oglen : 1 kase mercimek corbasi ve 1 kase yoğurt

Aksam : 1 tabak patlucan yemegi, kabak biber yoğurtlamasi ( kizartma degil firinda yaptim), 2 dilim ekmek

Âra : 1 avuc fındık ve domates salatalik

Spor : 200 ip

Kızlar ben motivasyonumu kaybettim sanki tekrar toparlamam lazım spor falan yapmak gelmiyor içimden. su falan icemiyorum. Su çok çok önemliymiş onu anladim. Isteyken önümde sürahi olunca içiyordum. Izinde aklıma gelirse ancak. Izindeyim pazartesi ise başlayacağım. Umarim eskisine dönebilirim tekrar

Vuuuu bende tebrik ediyorum hedef38beden canımmm harikasın.

Teşekkürler tatlım.

Hadi ya herkes iyi asılmiş bu hafta. .Inşallah haftaya daga iyi oluruz. hedef38beden Tebrikler canım.

Daha iyilerini haftaya hep beraber yapalım şekerim.
İşin kötü yanı iki fasulye de bitmedi hala

Olsun, yazın gider Suzancım. Zaten çok yenmiyor.

hedef38beden canım senıde tebrık edıyorum

Teşekkürler Gönülcüm.

İyi eğlenceler ördeğim.
Ahahaa. Taksit taksit yaptım enmiscim. Bak hedefte gece gece 2 saat bisiklete binmiş, rakiplerin çoğaldı.

Herkes uyurken ben nasıl öne geçerim diye uğraşıyordum.
Şaka bir yana, gece uyumadan hadi bir hava alalım az yürüyelim dedim.
Eşim de hadi o zaman bisikletle çıkalım dedi. Sözde minik bir tur atıp dönecektik.
Bir baktık 2 saat olmuş.
Evet bu hiç hoş değil :))

Yorgunluk bende de geçen hafta başladı. Hafifledi ama hala her şeyi zoraki yapıyorum. Kendimi bir bıraksam bütün gün yatabilirim ama baş ağrısı ile birleşmesi fenaymış.

Candycim, inşallah kendin için iyi yapıyorsundur.
Genelde detokslar, şok diyetler sonrası vücut kendini kısıyor.
Hazır uzun zamandır diyet yapmıyorsun, metabolizman hızlı. Yazık ediyorsun bence.

Su gerçekten çok önemli ama aslında sen çok güzel spor da yapıyordun. Hazır havalar sıcakken, iştahlar azalmışken bir fırsat bence bu.

Canım aslında kilo da veriyorsun. İlla çok olmasına gerek yok önemli olan kopmamak. İnsanın düzeni bozulunca alışkanlıkları da bozuluyor. İşe dönünce düzelirsin canım. Pazartesiye tekrar motive olacağına inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…