- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #289.441
Ben de bize haber vermeden fasulye detoksuna başladın zannetmiştim.
10 puan, 10 puan, 10 puanmorordek Cikilatacanavari @parkbyull
Şekersiz 10. Gün
Kahvaltı
3 yumurtadan Kaşarlı ve hindi fümeli omlet
Adaçayı
Ara
5 hurma
1 sütlü filtre kahve
Akşam
1 orta boy fırında çupra
3 yk ıspanak kavurma
Yarım kaseden biraz fazla halep köfte
2 ısırık tam buğday lavaş
1 bardak ayran
Gece:
3 hurma
1 maden suyu
Su: 3 lt bitmiştir
Spor:
40 dk yürüyüş
45 dk eliptik
7 dk karın egzersiz
350 ip
Eki Görüntüle 2163472 Eki Görüntüle 2163473
Valla kuzum hadi seninkiler bebe de ben niye sabahın köründe uyandım bilmiyorum. 6 da uyandımGünaydın çoook uykum var yaa(( bu bebeler niye sabahın köründe uyanır
Senin bünye uykusuzluğa alışıyor galiba canım :))) bugünlerin kıymetini bilin yaa uyuyun uyuyun kalkın yine uyuyun :)) zombi gibi geziyorum ortalıktaValla kuzum hadi seninkiler bebe de ben niye sabahın köründe uyandım bilmiyorum. 6 da uyandım
Ay inşallah canımSenin bünye uykusuzluğa alışıyor galiba canım :))) bugünlerin kıymetini bilin yaa uyuyun uyuyun kalkın yine uyuyun :)) zombi gibi geziyorum ortalıkta
Takım bize emanet kuzum sana iyi gezmeler yavrus vakvakinlaGünaydın sevgili takımım
Hafta sonu şehir dışına çıkıyoruz o yüzden takıma giremem
Pazartesi menü puanlarinizla geri döneceğim mesajlarınıza da ancak o gün cevap yazabilecegim. Yokum diye kaçamak yapmayın
İyi gezmeler canımGünaydın sevgili takımım
Pazartesi menü puanlarinizla geri döneceğim mesajlarınıza da ancak o gün cevap yazabilecegim. Yokum diye kaçamak yapmayın
Fancycim o sporlar ne öyleee tansiyonun düşmedi mi git bir çikolatalı pasta ye kendine gel:)) maşallah mŞallahh
Sen yat azıcık daha Suzicim, yaptığın zaman da yatmak isticen, keyfini çıkar.10 puan, 10 puan, 10 puankendimi Barış Manço gibi hissettim. Şu an neredeyse tüm gün yatan biri olarak spora bayıldım canım.
İyi yolculuklar size canımmm.Günaydın sevgili takımım
Bende aynısını düşünüyordum çikilatam. Akşama hem hedef listesi hem de ölçüleri paylaşırım. Yarın da herkes yeni ölçülerini alıp gönderir bana. Ya da isteyen bugün ölçsün.Bebislerim ölçülerimi alınanı 1 ay oldu pazartesiye kadar bildirimlerinizi yapalımfancynancy cim de listeyi paylaşsın bizimle
Evet bu hiç hoş değilAhahaa. Taksit taksit yaptım enmiscim. Bak hedefte gece gece 2 saat bisiklete binmiş, rakiplerin çoğaldı.
Kendin yapmadaTakım bize emanet kuzum sana iyi gezmeler yavrus vakvakinla
Merak etme kaçamak yapan olursa sopayı alırım elime
evet özlem sahalara döner. sen iyi geliyorsun bu takıma erkenden güne baslaman yürüyüş.Günaydın kızlar..
Valla Suzicim heyecandan olabilir. yada allah seni uykusuzluga alistiriyir. gerçi hamilelik genelde uyku yapar ama. senin ters bir insan olma ihtimalin nedirİşin kötü yanı iki fasulye de bitmedi hala
10 puan, 10 puan, 10 puankendimi Barış Manço gibi hissettim. Şu an neredeyse tüm gün yatan biri olarak spora bayıldım canım.
Valla kuzum hadi seninkiler bebe de ben niye sabahın köründe uyandım bilmiyorum. 6 da uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?