- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #289.501
Evt cnm bilimsel olarak kanitlanmis bir durum bu spor bir sure sonra bagimlilik yapiyor cunki serotonin salgiliyorsun mutluluk hormonlarini yukselttigi icin duzenli yapmaya baslaynca hic birakmak istemiyor yapmayinca eksiklik hissediyorsunSporumu zor belada olsa yaptim hic kalkasim yoktu yattigim yerden smdide sporu brakasim gelmiyo
5 dakika bantla kol icin pilates
400 ip atlama
20×2 mekik
15×2 bridge
20×2 butt kicks
15×2 squat side kick
60 sn plank
morordek
evet canim sebze meyve agirlikli arada sut urunleri et tuketmemek gerekiyomus a grubunda yaga dnusturyomus sindirim sistemi yavasmis oyuzden kolay hazmedicek seyler tuketmek gerekirmis netten arastr braz istersen canim bi sürede bole dnicem bakalim sonuclari nasl olcakBen de A grubuyum. Sebze meyve agirlikli mi beslenmek gerekmis canim?
beklentiyi fazla tutma canim ama hizli gelen hizli gdermis bence sen 68 bile goreblirsin bakalim insallah istedgin rakama inersinAaaayyy cok sevindim ozamançünki kacamak yaptysan bu benim de iyi bir sonuç görebileceğim anlamına geliyor şu fazla çıktgm 2 kiloyu atp geri 69a donsem yeter ama az daha fazla gitse de 68i ucundan gorsem fena da olmaz hani ama beklentiyi yuksek tutup hayal kirikligina ugramak da istemiyorum ondan odem gitse yeter beklentisi ile yapiyorum
Sporumu zor belada olsa yaptim hic kalkasim yoktu yattigim yerden smdide sporu brakasim gelmiyo
5 dakika bantla kol icin pilates
400 ip atlama
20×2 mekik
15×2 bridge
20×2 butt kicks
15×2 squat side kick
60 sn plank
morordek
gercekten ole ben bi ara yuruyuse takmistim hergun ayni saatte 1 saat yuruyus yapardim yorgunluktn gbersemde yapardim bana huzur verirdi yuruyus ama ikinci oluncaevde ne olursa onu yapiorum ama brakincada tam brakiyo insan oda var malesefEvt cnm bilimsel olarak kanitlanmis bir durum bu spor bir sure sonra bagimlilik yapiyor cunki serotonin salgiliyorsun mutluluk hormonlarini yukselttigi icin duzenli yapmaya baslaynca hic birakmak istemiyor yapmayinca eksiklik hissediyorsun
Evt canm onun icin hic birakmamak lazmgercekten ole ben bi ara yuruyuse takmistim hergun ayni saatte 1 saat yuruyus yapardim yorgunluktn gbersemde yapardim bana huzur verirdi yuruyus ama ikinci oluncaevde ne olursa onu yapiorum ama brakincada tam brakiyo insan oda var malesef
Kolay gelsin canım benim o zaman.Yok canım benim oğlum doğduğundan beri öyle
5. Takımda motivasyon kaybı ikinci bir emre kadar yasaklandı şekerim. Foruma da uğramıyordun, bak herkes arı gibi vızır vızır valla bu sıralar, maşallah diyeyim.Kızlar ben motivasyonumu kaybettim sanki tekrar toparlamam lazım spor falan yapmak gelmiyor içimden. su falan icemiyorum. Su çok çok önemliymiş onu anladim. Isteyken önümde sürahi olunca içiyordum. Izinde aklıma gelirse ancak. Izindeyim pazartesi ise başlayacağım. Umarim eskisine dönebilirim tekrar
Maşallah maşallah. Benim kocayı da ayıramıyorum koltuktan. Bir olacaklar diye korkuyorum.Herkes uyurken ben nasıl öne geçerim diye uğraşıyordum.
Şaka bir yana, gece uyumadan hadi bir hava alalım az yürüyelim dedim.
Eşim de hadi o zaman bisikletle çıkalım dedi. Sözde minik bir tur atıp dönecektik.
Bir baktık 2 saat olmuş.
Ay ben liste yapıcektim dee miii. Pc başına geçip yapim birazdan.fancynancy canım ben cuma hedefimi yine -200 yapayım. Yani 74.3 fazlası giderse mutlu olurum ama şu süreçte pek sanmıyorum.
Hepimiz dökülmüştük.Ay evet hatirliyorum canim. Takim fena olmustu o yuzden.
Canım bizim şok diyetlerden ağzımız fena halde yandı. Ne verdiysek geri aldık. Düzgün ve dengeli beslendiğinde belki 3 günde değil 3 haftada vereceksin ama kalıcı vereceksin. Bir de böyle düşün.Herkese iyi geceler kizlar bugun cok yogunmdum ancak girebildimoncelikle sunu anlatay kizlar size tatil donusu 1-2 kilo fazla ciktigimi soylemistim biliyorsunuz onun icin bende diyete baslamadan once su fazla odemi mi 2-3 gunluk bir detoks yapip ataym dedim basarabilirsem liste kiloma direk donebilirm diye dusundum vee patates yogurt detoksunu yapmaya karar verdim 3gun boyunca sadece patates ve yogurt yenilerek yapiliyor tabiki bol su icilicek ve sekersiz cay,kahve icilebilir sonuc olarak bugun basladm yaptm ama malesef bir iki ufak kacamak da yaptm oldugu kadari ile 3 gun yapmak icin caba sarf edicem insallh basaririm
Canm ben bunu kilo vermek icin degil sadece odem atmak icin yapicam onuda sadece 2 yada 3 gun yapicam okadr zaten sadece vucudum suan ara verdigim 2 haftada bsu tuttu onu atmasini saglikyak yoksa diyete devam ederken ve vucutta su yokken bir kac kilo atmasi zatn imkansiz canm ben 2 gunluk odemimi atip sonrasinda yine kalori kontrolu ve spor ile ilerliycem zatnHepimiz dökülmüştük.
Canım bizim şok diyetlerden ağzımız fena halde yandı. Ne verdiysek geri aldık. Düzgün ve dengeli beslendiğinde belki 3 günde değil 3 haftada vereceksin ama kalıcı vereceksin. Bir de böyle düşün.
Canm bunlarn karsilarina kilolarda yazilsa bir de kilosuna gore inceligini gormus oluruz ki asıl onemli olanda zaten o ama bu sekilde kiloyu bilmeyince kilolarina gore inceler mi kalinlarmi anlasilmiyorEki Görüntüle 2163750
buyurun ölçüleri kızlar.
ölçü listesine girip ölçüleri takip etmek isteyen varsa yine beni etiketleyerek bildirim yapabilirler
Hedef 69canm***5. TAKIM 6 TEMMUZ CUMA HEDEF LİSTESİ ***
Cikilatacanavari ------> 79,5
Suzi1704 ------> 74,3
karabiber01 ------>
hayalalemiveben ------>
kardelelen321 ------> sabit gelmek istiyor
si_bel ------>
violin35 ------>
melampusefe ------>
parkbyull ------>
hedef38beden ------> 70,8
gonulll ------>
emnis ------> 67,7
Beberilay ------>
rint ------>
candy_candy ------>
0zlem ------>
beyazinci ------>
azaydidem ------> 70,8
fancynancy ------> 79
magickk ------>
Mirafatos ------>
Hedef kilolarını beni etiketleyerek bildirin kızlar.
Bizde 3er günlük detoks yapmıştık fatoşcum umarım adını doğru söylüyorumdur muhtemelen kızın miraCanm ben bunu kilo vermek icin degil sadece odem atmak icin yapicam onuda sadece 2 yada 3 gun yapicam okadr zaten sadece vucudum suan ara verdigim 2 haftada bsu tuttu onu atmasini saglikyak yoksa diyete devam ederken ve vucutta su yokken bir kac kilo atmasi zatn imkansiz canm ben 2 gunluk odemimi atip sonrasinda yine kalori kontrolu ve spor ile ilerliycem zatn
O tarihteki kiloları eklerim evet, o eksik olmuş canım.Canm bunlarn karsilarina kilolarda yazilsa bir de kilosuna gore inceligini gormus oluruz ki asıl onemli olanda zaten o ama bu sekilde kiloyu bilmeyince kilolarina gore inceler mi kalinlarmi anlasilmiyor
Bun da okuduklarm icin de geri alan yoktu ama bilmiyorm bozmadan yapabilirsem eger hep beraber sonucu gorucez bakalm ama kilo verme beklengim yok zatn canm liste de 69.1 idim bu iki hafta once kilom du 2 haftada tuttgm odemi atip 69a geri inmek icin bu odemi mi aticak sacdece tabiki odem yapici seyler yenirse vucut gene odem yapar bu da normal zaten bi de şu var acaba bol bol su icmediniz mi vucut susuz kalp tekrar su mu tuttu? Ben bol su iciyorum onun icin vucut gerekli suyu atmamis olucak ve sporda yaptgm icin kas da kaybetmemis olucam geriye yag ve odem kaliyor ki 3 gunde yag zaten ya gitmez yada en fazla 300-500grm gidebilir gerisi tamemen gereksiz yere tutulup sislik yapmaya sebep olan odemim olmus olucak onun icin detoks da kas kaybi yasamamak icin mutlaka sporda eşlik etmeli ve en azindan yogurt gibi protein deiceren bir gida da mutlaka alinmali ki kaslar korunsun ve vucudun ihtiyaci olan suyu da kaybetmemesi icin de mutlaka en az 2lt su icilmeli fazlasi icilirse daha iyiBizde 3er günlük detoks yapmıştık fatoşcum umarım adını doğru söylüyorumdur muhtemelen kızın mira
Ben hurma diyeti yaptım normalde 1 haftaydı, dayanamam diye ben 3 gün yaptım. Sadece yoğurt ve hurma yemiştim. Çok güzel kilo da verdim ama geri geldiler. Çikilatımda da aynısı oldu. Suziyle de kabak detoksu yapmıştık, fıırtttt geri geldiler. Yani evet bir ödem atıyor belki vücut ama yine geri alıyor. Tabii ki karar senin. Vücudunu, bünyeni en iyi tanıyan sensin canım. Ben sadece tecrübe aktardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?