Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlarr aramızda kalsın 7.takım çok pis spor yapıyor birde spor çizelgesi yapmışlar kendi içlerinde gruplara ayrılmış yarışıyorlar anladığım kadarıyla abboww :))
Evet canım zaten onlar hep 1. oluyorlar o yüzden.
Biz de gruplara ayrılıp yarışsak mı, öyle daha motive edici olur bence morordek
Bence de kura çekerek yapabiliriz
Tabi son söz ordekimin morordek
Bence de yapabiliriz hanımlar. Böyle şeyleri desteklerim tabi ki. Nasıl yapalım 2 gruba mı ayrılalım rastgele? Artık bu hafta geçti ama haftaya için yarışabilirsiniz
Canım sporların süper ama aradaki dondurmaları da görmüyorum sanma :) Kesiyorum puanlarından ona göre
İşte süper bir spor daha
504 puan etti senin menün de, gayet iyi
Sibelcim ceza yazacağım ama yapmıyorsun/yapamıyorsun sanki?
Bu işi nasıl çözeceğiz?
Demeseydin kardelencim
Ne kadar daha oradasın?

Bu arada emzirmek gerçekten benim iştahımı açıyormuş 4 gündür ekmek yemiyorum ve kalkar kalkmaz acıktımmm demiyorum :) bütün gece oğlum emince çok acıkmış ve susamış uyanıyordum
Bunu duymak beni çok sevindirdi, gün gelecek normal insana dönebileceğim demek ki Şu an aynen o durumdayım deli gibi susuyorum ve acıkıyorum, günün her saati

Bunu duymak beni çok sevindirdi, gün gelecek normal insana dönebileceğim demek ki Şu an aynen o durumdayım deli gibi susuyorum ve acıkıyorum, günün her saati
Insan hic gecmicekmis givi saniyo ama öle degil dogan buyur derler grcekten öle kizim suan 11 aylik hangi ara okadr oldu dyorum dgeride 5 yasina grcek bu ay

menude sporda harikaaaa ayakta alkıslıyorum seni

Canım tebrik ederim. Diğer mesajını alıntılanmıştım ama gitmiş.
tesekkur ederik canim insallah bu ay daha iyi olur bakalim

Insan hic gecmicekmis givi saniyo ama öle degil dogan buyur derler grcekten öle kizim suan 11 aylik hangi ara okadr oldu dyorum dgeride 5 yasina grcek bu ay
Haklısın bir yandan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum, bizim oğlan da 14 aylık olacak yakında. Hem çok hızlı geçiyor hem de bazen geçmiyor zaman :)
Öyle böyle büyüyorlar gerçekten

Bu arada herkeslereee günaydınnnnnn bgun baya bi eksiyi görünce sirkelenip kendime geldim tekrar yarina ne olur bilmiyorum ama haftaya cumaya kadar 69 gormek istiyorum ankaraya gidicez oyuzden muzaffer kushanin akdeniz dyetini yapmaya basladim bgun 1 haftada olsa bakalim ne olcak merkla bekliyorum

Ben de öyle ya iştahım çok açık
Ördeğim sen kilo koruma olayını nasıl başarıyorsun? Beslenmen nasıl gün içinde

Haklısın bir yandan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum, bizim oğlan da 14 aylık olacak yakında. Hem çok hızlı geçiyor hem de bazen geçmiyor zaman :)
Öyle böyle büyüyorlar gerçekten
Dimi Bazen yeri geliyo bunlar ne zman byucek dyoruz yeri geliyo ne ara byuduler dyoruzz

Evet rasgele ayırabiliriz kurayla olabilir, yarından itibaren başlarız haftaya daha çok eksi götürürüz böylece inşallah

Sadece zeytinyağlı öı yiyeceksin canım nasıl bir diyet

Sadece zeytinyağlı öı yiyeceksin canım nasıl bir diyet

Yok canim salatlarda zeytin yagi limon var ama 15 gunde 10 kilo dyeti listeyi atarim olmadi hatta atiyorum smdi

SABAH KAHVALTILARI (15 GÜN BOYUNCA AYNI)
1 dilim kepek ekmeği,
kibrit kutusu büyüklüğünde peynir(istediğiniz türden olabilir)
şekersiz çay,kahve
PAZARTESİ:
ÖGLE:
İki tane katı pişmiş yumurta.
Domates, salatalık, (miktar yok istediğiniz kadar.)
AKŞAM:
8adet ızgara köfte(ekmek içi konmadan yapılacak)
Limonlu Salata(arzu ettiğiniz salatayı kullanabilirsiniz,sınır yok.)
SALI:
ÖĞLE:
1 simit
1 bardak ayran
AKŞAM:
Haşlanmış Tavuk (yarım yiyebilirsiniz)
Salata
ÇARŞAMBA
öĞLE:
200 gr. yoğurt(kaymaksız)
1 dilim kepek ekmeği
Salatalık(sınırsız)
AKŞAM:
2 Büyük dilim ızgara et
(Veya bir büyük ızgara balık)
Salata
PERŞEMBE
ÖĞLE:
200 gram haslanmış patatesten yapılmış salata
içine domates, taze soğan, salatalık eklenecek
limon ve hardal da konabilir, yağ yok.
AKŞAM:
6 adet kuzu pirzola
Salata
CUMA
ÖĞLE:
2 yumurta ile yapılmış domatesli menemen
Salata
AKŞAM:
1 büyük tabak haslanmış yağsız makarna,
Yoğurt
CUMARTESİ
ÖĞLE:
haşlanmış 2 tane sosis
Salata
AKŞAM:
3 adet (az pirinçle yapılmış) biber,domates veya kabak dolması
2 kaşık yoğurt
PAZAR
ÖĞLE:
100 GR. beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
salatalık,domates
AKŞAM:
şiş ızgara
Salata

Ama ben bonfile yerine tavuk yiyorum cogunlukla kofte ton baligi o sekilde 1 haftalik yapicam bakalim aslinda dyetin icinde hersey var protein karbonhidrat sebzeler fln var yani yapilablir bi dyet dha oncede yaomstm ancak 1 hafta fln yaptm ama daha fazla surduremiyorum nedense

Ben de öyle ya iştahım çok açık
Ördeğim sen kilo koruma olayını nasıl başarıyorsun? Beslenmen nasıl gün içinde
Canım valla ne sen sor ne ben söyleyeyim... Burda size sopa sallıyorum ama bazen o kadar saçma şeyler yiyorum ki (bu bir itiraftır). Umut ben evde olduğum zaman habire gelip emen bir çocuk, yani sağolsun yediklerimi yakmamı sağlıyor. Aslında yediklerime bakarsan kilo almam gerekir. Tatlı krizim tutabiliyor örneğin, hem de çok sık Kilo almadığımı görünce mutlu oluyorum ama baktım ki biraz beklediğimden fazla almışım, tatlıdan kısıyorum, biraz dikkat edince de hemen gidiyor. Şanslı bi metabolizmaya sahibim galiba :) Eskiden de koruma döneminde böyleydim gerçi, kilo artıya gitmeye başlayınca, hemen dikkat alarmları çalıyor :)
Dimi Bazen yeri geliyo bunlar ne zman byucek dyoruz yeri geliyo ne ara byuduler dyoruzz
Annelik delilik diye boşuna dememişler
Evet rasgele ayırabiliriz kurayla olabilir, yarından itibaren başlarız haftaya daha çok eksi götürürüz böylece inşallah
O zaman ben grupları oluşturup ilan edeyim
Ve bence menü+spor puanları ile yarışın, ben hali hazırda tutuyorum onları. Haftanın sonunda hangi grup daha fazla puan toplamış diye bakarız. Böylelikle herkesin grubuna karşı da sorumluluğu olur sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…