Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben sonuclari gordukce kilomdan utandim suanda
Gecen hafta 71.4
Bu hafta 72.0
Fark +600

morordek sen beni listeye al kaptanim haftaya cok gzel gelicem sözzzzz
Didemcim alıyorum listeye zaten listenin durumu pek parlak değil. Bundan sonra senden çok iyi sonuçlar bekliyorum ona göre :)

kardelelen321 canım sen bildirim yapacak mısın? Sabit gel en azından ne olur

Saglik olsun canim. Bu hafta asilalim diyet isine. Benim de 62lerden kurtulmam lazim.

Canım ben isvecten sonra biraktim ya diyeti tatildeyim diye vermedim ki aldım hatta

Valla tatilimin son 3 4 gunuydu hep gezdim hiç oturmadim evde hiç diyet uygulamadim ondan da giremedim buraya hiç

bildirimi de yapayım

candy_candy/132.2/134.9/+2.7/+%2.4

Pazar gunu Mersin'e dönüyorum pazartesi sahalardayım o yüzden hiç üzülmüyorum

Bu arada kızlar kendime 80in altına dustugum an profiterol sözüm vardı hemde sınırsız yarın onu yerine getirecem günah çıkartmamı da yaptım artık rahat olabilirim
Marttan beri bekliyorum
Hak ettin tabi ki bu ödülü ciklatım

Didemcim alıyorum listeye zaten listenin durumu pek parlak değil. Bundan sonra senden çok iyi sonuçlar bekliyorum ona göre :)

kardelelen321 canım sen bildirim yapacak mısın? Sabit gel en azından ne olur
tamamdir kaotanim guvenini bosa cikarmicam insallah

Bu arada kızlar kendime 80in altına dustugum an profiterol sözüm vardı hemde sınırsız yarın onu yerine getirecem günah çıkartmamı da yaptım artık rahat olabilirim
Marttan beri bekliyorum
ohh mis afiyet olsun canim hakettin gercekten

Saglik olsun canim. Bu hafta asilalim diyet isine. Benim de 62lerden kurtulmam lazim.
insallah canim bende 7 li rakmlardan kurtulmak istiyorum artik bgun saf protein yapiyorum bakalim nolcak sabaha

Ben de 57,5a ulaşırsam ödülüm vardı bugün öğlen çok kaçamaklı bir menüm var morordek
Artık menü yazmak başlıyorum akşama bugünü de yazarım ama öğleni kaçamak diye geçmek istiyorum ama güzle bir yürüyüşüm var, gideceğim yerlere hiç vasıta kullanmadım:)
Bu arada gruplaşmam yapsak bugün de yarışmaya başlasak çok güzel olur bence çok motive edici olur

Tamamdır hadi bugun sana da ceza yok :)
Gruplaşmayı akşama ayarlayabileceğim canım, şimdi çıkmam gerekiyor. Siz kendi aranızda yapalım derseniz bana her şekilde uyar tabi ki :)

Ekliyorum listeye canım.

Evet ya fazla çıkınca insan sinir oluyor haliyle. Belki ilaçtan dolayı da olmuş olabilir dediğin gibi. Niye içmiyorsun hedefcim?

Dün içtim tatlım da 2 gündür gündüz saatlerinde dışarı çıkıp alamadım. Bitmeden de fark etmemişim biteceğini. Malum, bizim gün geç başlıyor. Azıcık işleri toparlayalım derken eczaneler kapanıyor.

Günaydın canlarrrrr bol eksili bir cuma olsunbu arada ben şimdi hastaneye geldim kese görmeye. Bu yüzden sabah tartılamadım. Size de bana da bol şans

Keyifli zamanlar diliyorum Suzancım.

İlk ben bildireyim
80.3/79.6/ -0.7 / % 0.87

Günaydın kızlar
57,4 bugünkü kilom yüzde hesabı nasıl yapacağımı bilemediğim için yapamadım iki hafta önceki kilom 58, izine ayrıldığım kilom 58,1 morordek

Günaydın herkese
hayırlı cumalar
geçen hafta 63.1
bugün 62.5
fark. 600
yüzde 0.950
Eki Görüntüle 2165579

morordek kilom 60.8 geçen hafta 62.2 idi fark 1.4 listeye giremedim yine

Gunaydinlar.
62.6/62.3/0.3/%0.47 morordek

Dunku menum
Sabah
Haslanmis yumurta
Peynir
Salatalik
Domates

Ogle
Kucuk kase yogurtlu yulaf

Ogleden sonra
Tavuk gogus tavada
Yogurt

Aksam
2 havuc
1 avuc kiraz

3 lt su
Spor yok malesef

Günaydın herkese

Bu haftaki kilom 69.1 kg eksi 400 gr

Ben sonuclari gordukce kilomdan utandim suanda
Gecen hafta 71.4
Bu hafta 72.0
Fark +600

morordek sen beni listeye al kaptanim haftaya cok gzel gelicem sözzzzz

Kızlar günaydın.
Kılom sabıt (( 65.1
Benım dıyetısyene gıtmem şart herhalde takıldım kaldım.
Kusura bakmayın geç oldu. Çok yoğunum.
morordek

Kilo veren, veremeyen, çaba harcayan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.

Tmm senden kacamaksiz menuler bekliyorum pazartesinden sonra ocağa kadar çift haneye dus bakalım ama şok diyet yapma nolur

Hak ettin tabi ki bu ödülü ciklatım
Teşekkür ederim ordekim ama öncesinde sporumu yapicam tabiki de

Tmm senden kacamaksiz menuler bekliyorum pazartesinden sonra ocağa kadar çift haneye dus bakalım ama şok diyet yapma nolur

Teşekkür ederim ordekim ama öncesinde sporumu yapicam tabiki de

Yok canim sok diyet yapmicam Karatay tarzı bı diyet yapicam bı kitap almıştım tahıl beyin yaşam planı diye oradaki diyeti yapicam pazartesi ayrıntılı anlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…