- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #290.101
6lara çok az kaldı cnm çok heycanli
Herkese merhaba kilo veren herkesi tebrik ediyorumhastaneden şimdi geldim. 1 tane minicik bir kese göründü.
Maşallah maşallah canım kalp sesi dinleyebildin mi çok başlarda karından değil ama rahimden bakabiliyorlarHerkese merhaba kilo veren herkesi tebrik ediyorumhastaneden şimdi geldim. 1 tane minicik bir kese göründü.
Şuan çok erken bakıldığı için 6.-7. Haftaya kadar varsa 2. Kese oluşabilir diye biliyorum canım. Zaten bu da miniciktiAyy sorma cikilatam. Acayip heyecanlıyım.
Hadi hayırlı olsun Suzancım.
Bu zamandan sonra 2. görünebiliyor mu? Yoksa 1 tane olduğu kesinleşti mi?
Yok canım daha 4+3 teyiz. Zaten ancak keseyi rahimden gördük. Bence kalp atışı için en az 1 hafta 10 gün vardır.Maşallah maşallah canım kalp sesi dinleyebildin mi çok başlarda karından değil ama rahimden bakabiliyorlar
supersin canim tebrik ederimKilom 71.morordek
ayy masallahh hadi gozun aydin insallah kalp atisinida duyarsin saglikla kucagina alirsin bebisini canim hayrli olsunHerkese merhaba kilo veren herkesi tebrik ediyorumhastaneden şimdi geldim. 1 tane minicik bir kese göründü.
Sen böyle anlattıkça benim içim kıpır kıpır oluyor yaHerkese merhaba kilo veren herkesi tebrik ediyorumhastaneden şimdi geldim. 1 tane minicik bir kese göründü.
Benimde bir ara dizimde problem oldu canım bu aralarda hiç spor yapasım yok sıcaktan mıdır nedirSporuma nazar değdi galiba. Dizim fena olmuş. Zor yürüyorum. Sporum yalan oldu.
İnşallah canımsupersin canim tebrik ederimbiz bu hafta yarisalim en iyisi yenilen pehlivan gürese doymaz misali
O degilde geldin gectin beni resmen cok pis kıskandımmmm ve hırslandim
ayy masallahh hadi gozun aydin insallah kalp atisinida duyarsin saglikla kucagina alirsin bebisini canim hayrli olsun
Ay canım benim inşallah en kısa sürede sende hamile kalırsın. Benim içim hala kıpır kıpır değil bakalım kalp atışından sonra artıkSen böyle anlattıkça benim içim kıpır kıpır oluyor ya
71 di ama ozaman adet donemimde falandim 70. 71 arasiydim Martti. benim sorunum paketli gida tatlı hamurisi gece yemeleri çayı sade icememen. çokta spor yapmadım ama metobolizmam iyi. birde emzirme vardı.si_bel canim kac kiloyla basladin diyete merek ettim mezun olma kilolarimiz hemen hemen aynida bu arada tebrik ederim
Şuan çok erken bakıldığı için 6.-7. Haftaya kadar varsa 2. Kese oluşabilir diye biliyorum canım. Zaten bu da miniciktiyani net değil bence.
Yok canım daha 4+3 teyiz. Zaten ancak keseyi rahimden gördük. Bence kalp atışı için en az 1 hafta 10 gün vardır.
supersin canim tebrik ederimbiz bu hafta yarisalim en iyisi yenilen pehlivan gürese doymaz misali
Benimde bir ara dizimde problem oldu canım bu aralarda hiç spor yapasım yok sıcaktan mıdır nedir
supersin ozman bende martin sonunda basladim dyete 78.5 la ama hala 7 lerdeyim insallah hepimize nasip olur mezun olmak71 di ama ozaman adet donemimde falandim 70. 71 arasiydim Martti. benim sorunum paketli gida tatlı hamurisi gece yemeleri çayı sade icememen. çokta spor yapmadım ama metobolizmam iyi. birde emzirme vardı.
tamamdir canim hadi insallah yaaÇok tatlı ya
Bu hafta pek buralarda olamayacağım Didemcim.
Diyete devam ederim ama ne kadar takıma uğrayabilirim hiç bilmiyorum.
Artık beraber görelim 60'ları bence.
Üzülürüm ama ya uzun sürerse.
Kremledim sardım falan, 1-2 güne toparlasa bari.
Sıcaklar etkiliyor ama yaptıkça da açılıyor insan sıcağa da.
Onu da denedim ördekim.Ters psikoloji yap Mertoş'a bak ablan kendi yiyor sen de kendin ye de
Oğlumun genız eti son saftaydı. O yüzden çok zor nefes alıyordu. Çok horlaması vardı kızımda aynı suan.horlama problemi yok hastayken ağız açık uyuma var. Geniz eti alınması sonrası kilo artışı yaşadın mi. bizimki çok çok büyük değil kulak sıvısı duzelmedi geniz akıntısı oldumu kulak tıkanıyor. tüp kendiliğinden düşüyor demişti demek ayrıca alınması gerek. bilmiyordum. gelişim sıkıntısı falan oluyorMuş acaba ondan mı ufak tefek diyorum. kulak duymayana kadar geniz eti olcagini düşünmedimdi.
Sağol canım.gecmis olsun canim
Sağol canım. Esımde varmış oğlum ve kızımda da olunca acaba dedım???Konuyla ilgili hiçbir fikrim yokçok çok geçmiş olsun canım.
O aklımda kabak detoksu gıbı bırseyler yapacagım ama yapamadım tabı.Atak bişey yap cnm 2-3 günlük şok diyet falan
Gözün aydın canım. Çok sevındım senın adını. Haftaya kalp atışınızda duyarsınız ıns.Herkese merhaba kilo veren herkesi tebrik ediyorumhastaneden şimdi geldim. 1 tane minicik bir kese göründü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?