Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederim Canlar. Burayı da tüp bebek sayfasına çevirdim ama sizinle paylaşmadan da yapamıyorum kalp atışını da duyalım diğer gelişimleri mart annelerine yazarım artık
Ben kendi adıma konuşuyorum o bebisin herseyini merak ediyorum

Ben kendi adıma konuşuyorum o bebisin herseyini merak ediyorum
Ben de ben de

S Suzi1704 kuzucum eskiler bilir ben Umut'u bu takımda doğurdum nerdeyse her şeyi yazıyordum aile gibi oluyoruz bir süre sonra senin bebiş de 5. takım bebisi olacak inşallah

Kızlar dışarıdaydım eve anca girdim. Bu saate kalmam diyordum normalde. Listeyi de cepten paylaştım inşallah hatam yoktur.

Bu hafta maalesef pek yüksek değil ortalamamız ama neyse ki nota almaktan kıl payı kurtulduk

Mesajları da dışarıda olduğumdan yarım yamalak okudum, bi ara geri dönüp bakayım kaçırdığım bir şey var mı diye

O zaman sürekli birbirimizi sollayalım çiklatım. İnan spor falan yapmak gelmedi içimden sabahtan beri. Zorla azıcık yüzdüm o kadar.
Bu aralar benim de ailevi sorunlarım var kayınpederim benim deli yanımı görmek istiyor gibi geliyor neyse bu yüzden benim de hiçbir şey yapasım gelmiyor

Teşekkür ederim Canlar. Burayı da tüp bebek sayfasına çevirdim ama sizinle paylaşmadan da yapamıyorum kalp atışını da duyalım diğer gelişimleri mart annelerine yazarım artık
Ay aşkolsun bak bir sürü anneyiz burada, her kafadan bir ses çıkarırız. Umut paşamızda 5.takımın bebeği olmuştu inşallah seninki-ler de öyle olur.
Sağol canım benim. Herkesin bünye farklı tabii. Bunu da bir deneyeyim bakalım. Zaten eskiden çok et tüketmezdim eşim seviyor diye protein ağırlıklıydı menüler. Neyse sonuca bakmak lazım.

Ya ben bildiğiniz spor kaçamağı yaptım.
Ağrıyan dizimle 2 saat bisiklete bindim.
Benim kaçamak olayı çok değişti
Ahahahaaaa sen kaçamak olayını yanlış anlamışsın hedefcim.

Bu aralar benim de ailevi sorunlarım var kayınpederim benim deli yanımı görmek istiyor gibi geliyor neyse bu yüzden benim de hiçbir şey yapasım gelmiyor
Şu karı koca işlerine aileler bir karışmasınlar bir zahmet ya. Akşama eliptikle karın çalışırım. Sende yap bişiler canım.

canim sende bendensin dert ortagim benim valla benimde hic bsey gelmiyo icimden zorla yapiorum isde insallah bgun spor yapicam ama sende bseyker yap spor huzur veriyo mutluluk veriyo insana

Şu karı koca işlerine aileler bir karışmasınlar bir zahmet ya. Akşama eliptikle karın çalışırım. Sende yap bişiler canım.

canim sende bendensin dert ortagim benim valla benimde hic bsey gelmiyo icimden zorla yapiorum isde insallah bgun spor yapicam ama sende bseyker yap spor huzur veriyo mutluluk veriyo insana
Bu akşam nobetteyim kızlar o yüzden malesef spor yok
Ya yardım istemiyorum kimseden ayağima bağ olmasınlar yeter

Yani ben gibi
Az kaldı 2 ay sonra hemen geliyorum.
2019 yazina 90 60 90 gireceğim
Şuan 71 kiloyum

Hanımlar sizleri 2 gruba ayırdım
Menü ve sporlarınızı puanlıyorum bildiğiniz gibi. Cuma günü bireysel birinciyi açıkladığım gibi toplamda en çok puanı toplayan takımı da açıklayacağım. O yüzden artık sadece kendinize değil takımınıza karşı da sorumlusunuz. Dağılımı rastgele yaptım. İzinde ve tatilde olanları dahil etmedim. rint seni ekledim cunku tatilde olmana rağmen her gün menü bildirip spor yapmıştın diye. Eğer fırsatın olmayacaksa çıkaralım
0zlem ve candy_candy sizlerin de menüleri bir var bir yok o yüzden takıma karşı sorumluluk almayı kabul edecekseniz ekleyeyim? Şu an eklemedim.
Gruplarınız şöyle

İtirazı olan ya şimdi konuşsun ya da cumaya dek sussun

Haftaya cuma performanslarınıza göre grupları değiştirme hakkı kaptanınızda saklıdır

Eline sağlık kaptanım :)
Bugün mü başlıyoruz puanlamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…