- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #290.141
Ben kendi adıma konuşuyorum o bebisin herseyini merak ediyorumTeşekkür ederim Canlar.Burayı da tüp bebek sayfasına çevirdim ama sizinle paylaşmadan da yapamıyorum kalp atışını da duyalım diğer gelişimleri mart annelerine yazarım artık
O zaman sürekli birbirimizi sollayalım çiklatım. İnan spor falan yapmak gelmedi içimden sabahtan beri. Zorla azıcık yüzdüm o kadar.Bi bakmışsın haftaya beni sollamissin çünkü 2 hafta kadar ben de kipirdamamistim
Bu aralar benim de ailevi sorunlarım var kayınpederim benim deli yanımı görmek istiyor gibi geliyor neyse bu yüzden benim de hiçbir şey yapasım gelmiyorO zaman sürekli birbirimizi sollayalım çiklatım. İnan spor falan yapmak gelmedi içimden sabahtan beri. Zorla azıcık yüzdüm o kadar.
Ay aşkolsun bak bir sürü anneyiz burada, her kafadan bir ses çıkarırız.Teşekkür ederim Canlar.Burayı da tüp bebek sayfasına çevirdim ama sizinle paylaşmadan da yapamıyorum kalp atışını da duyalım diğer gelişimleri mart annelerine yazarım artık
Sağol canım benim.ben 3 gun kesin yapmak istiyorum bakalim suanda gzel gidiyo su 3gunde 70 kiloya insem gerisi kolay gibi geliyo bakalim
ya etler yasak degil aslinda ama biz a kan grubu olanlar sindiremiyomusuz et turevi seyleri sut urunleride cok onerilmiyo mesela daha cok sebze meyve tahılli gıdalar bence sebzd tarziyla beslenirken bugday ekmegi tuketeblirsin ama ben basaramam sanirim bende tam tersi ben protein agirlik dyet yaparsam gzel kilo veriyorum ve doyuyorum ona karar kıldim oyuzden kafami hic karstrmak istemiyorum kafama gore eevm edicem protein agrlikli tabiki bende ole pek bsey yok netten baktm cogunlukla cokda arastrmadmda bildiklerim bunlar isde sen yinede netten arastir canim
Ahahahaaaa sen kaçamak olayını yanlış anlamışsın hedefcim.Ya ben bildiğiniz spor kaçamağı yaptım.
Ağrıyan dizimle 2 saat bisiklete bindim.
Benim kaçamak olayı çok değişti
Şu karı koca işlerine aileler bir karışmasınlar bir zahmet ya. Akşama eliptikle karın çalışırım. Sende yap bişiler canım.Bu aralar benim de ailevi sorunlarım var kayınpederim benim deli yanımı görmek istiyor gibi geliyor neyse bu yüzden benim de hiçbir şey yapasım gelmiyor
canim sende bendensin dert ortagim benimBu aralar benim de ailevi sorunlarım var kayınpederim benim deli yanımı görmek istiyor gibi geliyor neyse bu yüzden benim de hiçbir şey yapasım gelmiyor
Şu karı koca işlerine aileler bir karışmasınlar bir zahmet ya. Akşama eliptikle karın çalışırım. Sende yap bişiler canım.
Bu akşam nobetteyim kızlar o yüzden malesef spor yokcanim sende bendensin dert ortagim benimvalla benimde hic bsey gelmiyo icimden zorla yapiorum isde insallah bgun spor yapicam ama sende bseyker yap spor huzur veriyo mutluluk veriyo insana
Yani ben gibiYoo şu anda hamilelik nedeniyle izne ayrıldığın için istediğin zaman istediğin kilo ile geri dönebilirsin canım. Eski kilona ulaşmana gerek yok tekrar listeye girmek için. Hamilelik ve sağlık özel izinlerden sayılıyor :)
Yaaa kocaman olmuş bileee 31 haftalıkYani ben gibi
Az kaldı 2 ay sonra hemen geliyorum.
2019 yazina 90 60 90 gireceğim
Şuan 71 kiloyum
Vuvvv çok hoşuma gitti şu an ya
Eline sağlık kaptanım :)Hanımlar sizleri 2 gruba ayırdım
Menü ve sporlarınızı puanlıyorum bildiğiniz gibi. Cuma günü bireysel birinciyi açıkladığım gibi toplamda en çok puanı toplayan takımı da açıklayacağım. O yüzden artık sadece kendinize değil takımınıza karşı da sorumlusunuz. Dağılımı rastgele yaptım. İzinde ve tatilde olanları dahil etmedim.rint seni ekledim cunku tatilde olmana rağmen her gün menü bildirip spor yapmıştın diye. Eğer fırsatın olmayacaksa çıkaralım
0zlem ve candy_candy sizlerin de menüleri bir var bir yok o yüzden takıma karşı sorumluluk almayı kabul edecekseniz ekleyeyim? Şu an eklemedim.
Gruplarınız şöyle
Pıtırcıklar
Cikilatacanavari
H hayalalemiveben
violin35
gonulll
azaydidem
@Mirafatos
Pötürcükler
fancynancy
parkbyull
inciitanesi
Cherry Mom
magickk
rint
İtirazı olan ya şimdi konuşsun ya da cumaya dek sussun
Haftaya cuma performanslarınıza göre grupları değiştirme hakkı kaptanınızda saklıdır
İşte buna çok sevindimYoo şu anda hamilelik nedeniyle izne ayrıldığın için istediğin zaman istediğin kilo ile geri dönebilirsin canım. Eski kilona ulaşmana gerek yok tekrar listeye girmek için. Hamilelik ve sağlık özel izinlerden sayılıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?