- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #290.181
Onların da parası çok kıymetli kuzucumYa kayınvalidelere alışkın milletiz de bu kayınpederlere ne oluyor anlamıyorum
Anladım canımOnların da parası çok kıymetli kuzucum
tekrar hayırlı olsun canım 8 den önce duyulmamisti benimkiler. allah sağlıkla kavuştursun inşallah.Şuan çok erken bakıldığı için 6.-7. Haftaya kadar varsa 2. Kese oluşabilir diye biliyorum canım. Zaten bu da miniciktiyani net değil bence.
Yok canım daha 4+3 teyiz. Zaten ancak keseyi rahimden gördük. Bence kalp atışı için en az 1 hafta 10 gün vardır.
Sağol canım benimtekrar hayırlı olsun canım 8 den önce duyulmamisti benimkiler. allah sağlıkla kavuştursun inşallah.
5-2 de kalp atışı bı ıhtımal vjınal duyulabılır. Senı bı dahakı haftaya yine cagırabılır kalp atışı ıcın.Sağol canım benimbeni erken çağırdılar bence ya. Tüp bebek olunca bir bildikleri vardır diye gittim. Şimdi de haftaya perşembe gel dediler. 5+2 olacak. O zamana da kalp atışı duyulmayabilir. Sonra bir daha çağıracaklar galiba
Evet daha sünnette olmadı. öyle diyende çok bakalım nasıl olcak. çok büyük değil dedi hem geniz eti hem kulak için yaz sonrası değerlendirelim dedi. ay çocuk hasta olmasında. .. mız mizlik bitmiyor zaten bir donemdeyim herhalde ben giyincem ben yapcam diye yiyor beni . Inşallah ameliyat falan gerekmez sanada çok geçmiş olsunOğlumun genız eti son saftaydı. O yüzden çok zor nefes alıyordu. Çok horlaması vardı kızımda aynı suan.
Evet tüp kendılıgınden düşüyor ama kulak ıcınden Dr alıyor onu. Gelısımını etkılıyor dıyorlardı ama amelıyat sonrası pek bı fark gormedım. Benım oğlumda ufak tefek. Sunnetden sonra ırılesmeye başladı :)))
Sağol canım benimbeni erken çağırdılar bence ya. Tüp bebek olunca bir bildikleri vardır diye gittim. Şimdi de haftaya perşembe gel dediler. 5+2 olacak. O zamana da kalp atışı duyulmayabilir. Sonra bir daha çağıracaklar galiba
Kaç yaşında oğlun.Evet daha sünnette olmadı. öyle diyende çok bakalım nasıl olcak. çok büyük değil dedi hem geniz eti hem kulak için yaz sonrası değerlendirelim dedi. ay çocuk hasta olmasında. .. mız mizlik bitmiyor zaten bir donemdeyim herhalde ben giyincem ben yapcam diye yiyor beni . Inşallah ameliyat falan gerekmez sanada çok geçmiş olsun
Bana da öyle geliyor canım.5-2 de kalp atışı bı ıhtımal vjınal duyulabılır. Senı bı dahakı haftaya yine cagırabılır kalp atışı ıcın.
Aboovvvv nerdeyse doğurmuşsunYani ben gibi
Az kaldı 2 ay sonra hemen geliyorum.
2019 yazina 90 60 90 gireceğim
Şuan 71 kiloyum
Teşekkürleeeerrrr ördekimmm.
Tebrikler canım.Vuvvv çok hoşuma gitti şu an yaçok teşekkürler
5 buçuk canım ocak 2013 lü. ufak tefek çok hareketli doğru düzgün yemeside yok. 18 kilo 106 108 cm. değerler altında. doğumu 3900 53 cm di ben bebeleri dışarda besleyemiyorum. 3 4 yaşına kadar çok hava kullandı hemen bronşit oluveriyordu. şimdide geniz akıntısı oluyor hemen duyma azalıyor .Kaç yaşında oğlun.
Ahahhaaaaa sana itiraz eden taş olur taş.Hanımlar sizleri 2 gruba ayırdım
Menü ve sporlarınızı puanlıyorum bildiğiniz gibi. Cuma günü bireysel birinciyi açıkladığım gibi toplamda en çok puanı toplayan takımı da açıklayacağım. O yüzden artık sadece kendinize değil takımınıza karşı da sorumlusunuz. Dağılımı rastgele yaptım. İzinde ve tatilde olanları dahil etmedim. @rint seni ekledim cunku tatilde olmana rağmen her gün menü bildirip spor yapmıştın diye. Eğer fırsatın olmayacaksa çıkaralım
@0zlem ve @candy_candy sizlerin de menüleri bir var bir yok o yüzden takıma karşı sorumluluk almayı kabul edecekseniz ekleyeyim? Şu an eklemedim.
Gruplarınız şöyle
Pıtırcıklar
Cikilatacanavari
@hayalalemiveben
violin35
gonulll
azaydidem
@Mirafatos
Pötürcükler
fancynancy
@parkbyull
@beyazinci
Cherry Mom
magickk
@rint
İtirazı olan ya şimdi konuşsun ya da cumaya dek sussun
Haftaya cuma performanslarınıza göre grupları değiştirme hakkı kaptanınızda saklıdır
Yaaaa çok mutlu oldum mesajlarınızı okuyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?