- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #290.221
Sağol canımmmmAfiyet olsun elıne sağlık o zaman.
Teşekkürler Kardelencim.Tebrikler
Bgunku menum
Kahvalti
Kk beyaz peynir
2 haslanmis yumurta
1 ince dilim macar salam
Nescafe
Ogle
1yarim haslanmis tavuk gogsu
10 kornison aci biber
1 kornison salatalik
Arada
2 kirmizi erik
Avuc ici kdar cekirdeksiz uzum
( birazcik safproteinin dısına cıktim ama olsun sporla dengelemisimdir insallah)
Aksam
yarim but
1 kase yogurt icine 1.5 kasik yulaf kepegi ve 3 günkurusu koydum
Arada
sekersiz turk kahvesi
2 gün kurusu
Su 2lt
4 bardak odem attirici cay
Spor
30 dakika yuruyus
30 dakika zumba
15 dakika bölgesel egzersiz
300 ip atlama
60 sn plank
morordek
Ay seneye de ben böyle derim umarımNe tatli heyecanlar bunlar. Gecen yil bu zamanlar ben de bu heyecanlari yasiyodum o gunlere gittim
Abartmam herhalde canımTeşekkürler canımmmm.
Mersiiii canım. Tamam beybi, spor candır.
Ay kıyamam.Bizle oyna sen bırak kenarı köşeyi, biz sana kaynana gibi karışır aldırmayız kilo. Ama hormonal durumlar var malum, çokta üstüne gelmeyiz amannnn sen kucağına al da hayırlısıyla kilo veririlir canım benim. Abartmazsan bişicik olmuyor İnan. Ben her iki Doğuma da 10ar kilo alarak girdim ama emzirme işi bitikten sonra geri aldım. Şu anda ilk doğuma girdiğim kiloya yakınım. Aslında doğum sonrası eve döndüğünde otomatik atıyorsun zaten 3-4 ne ise. Bu işin önemli kısmı sonrası. Ay süt veriyorum diye baklava börek yemek yok mesela.
Sağol canım aminCanım benim çok mutlu oldum senin adına. Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin.
Abartmam herhalde canımkilo almaya çok müsait bir yapı olunca insan bir korkuyor bu arada hamileliklerinde çok az kilo almışsın gerçekten tabi birde sonrası var amannn veririm ya ne olacak altı üstü kilo
Evet canım cumadan öteki cumayaEline sağlık kaptanım :)
Bugün mü başlıyoruz puanlamaya
Tabi ki canımhaftaya beni de gruplardan birine alırsın değil mi ördekim.
Ilk sayfaya eklemeye çalışacağım canım günlük olarakBızım günlük menü ve spor puanlarını gorebılcegımız yer YÖK degılmı. Ona göre daha da sporu arttırabiliriz. Ortam Daha fazla kızısır. 1.lik için daha fazla çaba harcıyabılırız. 1. Sayfaya daha önce bakmıştım ama günlük aldığımız puanları goremedım
morordek
Bence süper oldu, öyle değil miAhahhaaaaa sana itiraz eden taş olur taş.Kız Allah iyliğini versin, bu isimleri nerden buldun. Ben pötürcüklerden fancy
Tamam canım menü yazdığın sürece grubuna puan sağlarsınMenü bildirimi ve spor yaparım kaptanım tatilde. Ama tartılamıyorum
Oh valla 82.8 olsaydı nota alıyorduk.. 81.8 olarak paylaştım zaten ama korkuyordumEvet canım aynen
Yaa emniscim bu sirineyiGünaydınnnnn :))
Eki Görüntüle 2166160
dünkü sporlarda dahil dimi kaptanimGünaydın pıtırcıklarım ve pötürcüklerim
Hafta sonu pek girme fırsatım olmuyor menulerinizi pazartesi puanlayacagim
Ilk sayfaya eklemeye çalışacağım her gün iki grup arasındaki rekabet o kızışsın diye
Yaa öyle mi :) Didem çıtırlar deyince çıtır bir günaydın göndereyim dedim hemen moda girdim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?