Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cikilatacanavari canim 40 puan cezam vardi burdan kesiver unutmusum seni etiketlemeyi

Ne tatli heyecanlar bunlar. Gecen yil bu zamanlar ben de bu heyecanlari yasiyodum o gunlere gittim
Ay seneye de ben böyle derim umarım

Abartmam herhalde canım kilo almaya çok müsait bir yapı olunca insan bir korkuyor bu arada hamileliklerinde çok az kilo almışsın gerçekten tabi birde sonrası var amannn veririm ya ne olacak altı üstü kilo
Canım benim çok mutlu oldum senin adına. Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin.
Sağol canım amin

Abartmam herhalde canım kilo almaya çok müsait bir yapı olunca insan bir korkuyor bu arada hamileliklerinde çok az kilo almışsın gerçekten tabi birde sonrası var amannn veririm ya ne olacak altı üstü kilo

Demii yeterki bebiş sağlıkla gelsin gerisi boş senin elinde :)bende oldum olası balık etli kilo almaya müsait yapıdayım canım 7 kg aldım hamileliğimde ama haftada 4 kez spor yaptım koşu bandında yürüdüm hep kilodan değil normal doğum hevesindendi :) ama sezeryan oldum yine :))))
Sporu bırakmamaya çalış yürüyüş olur plates olur rabbim güzel rahat hamilelikler versin inşallah

Eline sağlık kaptanım :)
Bugün mü başlıyoruz puanlamaya
Evet canım cumadan öteki cumaya
Yani perşembe son
haftaya beni de gruplardan birine alırsın değil mi ördekim.
Tabi ki canım
Dediğim gibi bu hafta izin durumunda olanları eklemedim ama haftaya normal düzenine dönüp menü yazabileceksen eklerim :)
Ilk sayfaya eklemeye çalışacağım canım günlük olarak
Pazartesi başlarım
Ahahhaaaaa sana itiraz eden taş olur taş. Kız Allah iyliğini versin, bu isimleri nerden buldun. Ben pötürcüklerden fancy
Bence süper oldu, öyle değil mi
Menü bildirimi ve spor yaparım kaptanım tatilde. Ama tartılamıyorum
Tamam canım menü yazdığın sürece grubuna puan sağlarsın
Evet canım aynen
Oh valla 82.8 olsaydı nota alıyorduk.. 81.8 olarak paylaştım zaten ama korkuyordum
Yaa emniscim bu sirineyi fancynancy ile çok seviyoruz(!) degil mi Ferahim?

dünkü sporlarda dahil dimi kaptanim

morordek kaptanim sitede sorun yasadm ondan bildirim yapamadm kushra bakmayin ama listeye zaten kesin giremem diye bir iki gun once belirtmistim iyiki listede değildim de sorun almadı siteye msj yazma yapmadi alinti yapaym diye denedim onuda cevap yazamadan yolladm hatta yazma kiaminda sorun oldu bugun anca duzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…