Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oooo spora gel.. Maşallah devam böyle
Didemcm sen bir isin verme diyetlerine psikolojik herhalde tutamiyorsun . sen dengeli beslen . Bu sporlarini yap . eminim istediğin kiloya inceksin. çok diyetteyim diyede dillendirme ters tepkiyor sanki. .

Teşekkürler canımmmm.

Tebrik ederimmmm
fancynancy seni de canım aynı grupdayız amaannn bırakmak yok tozu dumana katalım
Mersiiii canım. Tamam beybi, spor candır.

Ay kıyamam. Bizle oyna sen bırak kenarı köşeyi, biz sana kaynana gibi karışır aldırmayız kilo. Ama hormonal durumlar var malum, çokta üstüne gelmeyiz amannnn sen kucağına al da hayırlısıyla kilo veririlir canım benim. Abartmazsan bişicik olmuyor İnan. Ben her iki Doğuma da 10ar kilo alarak girdim ama emzirme işi bitikten sonra geri aldım. Şu anda ilk doğuma girdiğim kiloya yakınım. Aslında doğum sonrası eve döndüğünde otomatik atıyorsun zaten 3-4 ne ise. Bu işin önemli kısmı sonrası. Ay süt veriyorum diye baklava börek yemek yok mesela.

morordek Cikilatacanavari parkbyull

Şekersiz 15. Gün sanırsam.

Kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynir
Çay

Ara
Filtre kahve

Öğle
Etli bezelye 4-5 yk kadar
5 yk Bulgur
2 yk yoğurt
Ayran

Ara
Karpuz-peynir

Akşam
3 yk bezelye (aslında karpuz tıkamıştı, bi de aynı öğünü yemezdim de, övünmek gibi olmasın çok güzel yapmışım )

Gece
1 kase kabuklu yer fıstığı

Su: 3 lt
Spor: 5 dk yüzme, 18 dk karın egzersiz, 30 dk eliptik.

Afiyet olsun elıne sağlık o zaman.

tesekkur ederim canim aynen ole canim cok haklisin ters tepiyo bnde vallahi nese ben kendime ne iyi geliyosa o sekil beslenmeye ve spor yapmaya devam

yatmadan bi iki saat once bitki caylari tuketmeye calis canim eminim ödemine iyi gelicektir

Menü bildirimi ve spor yaparım kaptanım tatilde. Ama tartılamıyorum

6 temmuz 2018

Sabah
Kk kadar kek
Yarım kk peynir
5 zeytin
Çeyreğin yarısı simit
Şekersiz çay

Öğlen
Ayran
1 yk erişte
Yağı alınmış kızartma ve yoğurt tarım porsiyon
1 dilim ekmek

Akşam
1yk bulgur
1 tabak bamya
5 misket köfte
1 lokma ekmek
1 top dondurma

3 lt su
2 soda.

3. Saat yürüyüş yarım saat denizde debelenme
5 dk bölgesel bacak

morordek fancynancy Cikilatacanavari

Menü
Sabah
5yk yulaf kakao ve sütle pişirilmiş
Üzerine küçük muz 4 gün kurusu 1 kuru incir 2 kucuk hurma biraz findik hepsini bitiremedim 3-4gi i ara ögün yaptım kalanını
Ara
Şekersiz çay 1 bardak
Öğle
3-4yk yoğurtlu biber çok yağlı değildi
1 porsiyon türlü
Aksam
Koca bir tabak kiymali patlican
1 bardak yoğurt
Ara
Sade Türk kahvesi
1 kırmızı erik
Su 3 litre
Spor nobet

Teşekkür ederim Canlar. Burayı da tüp bebek sayfasına çevirdim ama sizinle paylaşmadan da yapamıyorum kalp atışını da duyalım diğer gelişimleri mart annelerine yazarım artık
Canım benim çok mutlu oldum senin adına. Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…