- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #290.201
oooo spora gel.. Maşallah devam böyleBgunku menum
Kahvalti
Kk beyaz peynir
2 haslanmis yumurta
1 ince dilim macar salam
Nescafe
Ogle
1yarim haslanmis tavuk gogsu
10 kornison aci biber
1 kornison salatalik
Arada
2 kirmizi erik
Avuc ici kdar cekirdeksiz uzum
( birazcik safproteinin dısına cıktim ama olsun sporla dengelemisimdir insallah)
Aksam
yarim but
1 kase yogurt icine 1.5 kasik yulaf kepegi ve 3 günkurusu koydum
Arada
sekersiz turk kahvesi
2 gün kurusu
Su 2lt
4 bardak odem attirici cay
Spor
30 dakika yuruyus
30 dakika zumba
15 dakika bölgesel egzersiz
300 ip atlama
60 sn plank
morordek
Teşekkürler canımmmm.
Mersiiii canım. Tamam beybi, spor candır.
Ay kıyamam.İyi ki hamile olduğunu farketmişsin. Benim de aklımda verdiğim kiloyu almak var yani en fazla 11.5 kilo. Ama işte hala bir ton ilaç ve iğne kullanıyorum. Özellikle bu hafta çok şiştiğimi hissettim. O yüzden çok iddialı olamayacağım ama elimden geleni de yapacağım olmadı bende o arkadaş gibi grubun bir kenarında kendi kendime oynayabilirim
Afiyet olsun elıne sağlık o zaman.morordek Cikilatacanavari parkbyull
Şekersiz 15. Gün sanırsam.
Kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynir
Çay
Ara
Filtre kahve
Öğle
Etli bezelye 4-5 yk kadar
5 yk Bulgur
2 yk yoğurt
Ayran
Ara
Karpuz-peynir
Akşam
3 yk bezelye (aslında karpuz tıkamıştı, bi de aynı öğünü yemezdim de, övünmek gibi olmasın çok güzel yapmışım)
Gece
1 kase kabuklu yer fıstığı
Su: 3 lt
Spor: 5 dk yüzme, 18 dk karın egzersiz, 30 dk eliptik.
İyi gecelerEv ahalisi uyudu bende yatim. Zor duruyorum zaten. İyi geceler kızlar.
tesekkur ederim canimoooo spora gel.. Maşallah devam böyle
Didemcm sen bir isin verme diyetlerine psikolojik herhalde tutamiyorsun . sen dengeli beslen . Bu sporlarini yap . eminim istediğin kiloya inceksin. çok diyetteyim diyede dillendirme ters tepkiyor sanki. .
yatmadan bi iki saat once bitki caylari tuketmeye calis canim eminim ödemine iyi gelicektirBenım problemım ödem.
Sabah kalktığımda parmaklarım şiş hıssedıyorum. Bırde bugün mıdem agrıdı akşam yemegınden sonra karnım 4-5 aylık hamıle gıbı şişti suan daha tamamen ınmıs degıl. Ödemde olunca kılo vermem zorlaşıyor.
Denıyecegım canım sağol.yatmadan bi iki saat once bitki caylari tuketmeye calis canim eminim ödemine iyi gelicektir
Menü bildirimi ve spor yaparım kaptanım tatilde. Ama tartılamıyorumHanımlar sizleri 2 gruba ayırdım
Menü ve sporlarınızı puanlıyorum bildiğiniz gibi. Cuma günü bireysel birinciyi açıkladığım gibi toplamda en çok puanı toplayan takımı da açıklayacağım. O yüzden artık sadece kendinize değil takımınıza karşı da sorumlusunuz. Dağılımı rastgele yaptım. İzinde ve tatilde olanları dahil etmedim.rint seni ekledim cunku tatilde olmana rağmen her gün menü bildirip spor yapmıştın diye. Eğer fırsatın olmayacaksa çıkaralım
@0zlem ve @candy_candy sizlerin de menüleri bir var bir yok o yüzden takıma karşı sorumluluk almayı kabul edecekseniz ekleyeyim? Şu an eklemedim.
Gruplarınız şöyle
Pıtırcıklar
Cikilatacanavari
@hayalalemiveben
@violin35
gonulll
azaydidem
@Mirafatos
Pötürcükler
fancynancy
parkbyull
@beyazinci
Cherry Mom
@magickk
rint
İtirazı olan ya şimdi konuşsun ya da cumaya dek sussun
Haftaya cuma performanslarınıza göre grupları değiştirme hakkı kaptanınızda saklıdır
Evet canım aynenYok hedefcim olmaz
O zaman seni olusturacagim gruplara dahil etmeyeyim şimdilik
Cok sevindim Suzicim sağlıkla gelsin minnak :)
Canım annenin tartısına göre yazdın sonucu değil mi? Yani senin tartına göre sonuç 81.8?
Canım benim çok mutlu oldum senin adına. Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin.Teşekkür ederim Canlar.Burayı da tüp bebek sayfasına çevirdim ama sizinle paylaşmadan da yapamıyorum kalp atışını da duyalım diğer gelişimleri mart annelerine yazarım artık
Tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?