Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkürler tatlım.

Evet ördeğim. Etmezsen daha iyi olur.
Çok da istemiştim ama işte..

Paylaş tabi ki şekerim.
Beraber bekledik sonuçta dimi :)

Ben kendi adıma konuşuyorum o bebisin herseyini merak ediyorum

Ben de ben de

S Suzi1704 kuzucum eskiler bilir ben Umut'u bu takımda doğurdum nerdeyse her şeyi yazıyordum aile gibi oluyoruz bir süre sonra senin bebiş de 5. takım bebisi olacak inşallah

Yaaaa çok mutlu oldum mesajlarınızı okuyunca

Yani ben gibi
Az kaldı 2 ay sonra hemen geliyorum.
2019 yazina 90 60 90 gireceğim
Şuan 71 kiloyum
Maşallah canım başlangıcın kaç bilmiyorum ama kilon iyi duruyor. Benim başlangıcım 74.5 bakalım bitiş kaç olacak gerçi öncelikle sağlıkla doğsun da ben de direk soluğu grupta alacağım

Ayy kaptanım ya beni etiketlediğini görünce haftanın 1.si oldum sandım magickk sen nerden çıktınn :))neyseki aynı grupdaymışız yoookksaaa sana çok güzel tatlı tarifleri göndercektim

İşte buna çok sevindim
Suzicim ben yine bugün diğer gruplarda hafiyelik yaparken gördüm :)))) bakıyım dedim 1 2 kg veren var mı yok hep gram gram. Sonra birini artı gördüm pehhh dedim artı çıkmış birde övünüyor meğer hamileymiş o da kendine 10 kg hedefi koymuş :) ona göre grupta takılıyor bence sende öyle yapabilirsin :)

Ayy kaptanım ya beni etiketlediğini görünce haftanın 1.si oldum sandım magickk sen nerden çıktınn :))neyseki aynı grupdaymışız yoookksaaa sana çok güzel tatlı tarifleri göndercektim
Canım benim bu verdiğim ödem büyük ihtimal çünkü o kadar kaçamak yaptım ki bu hafta acayip sıkı tuttum farklı bir diyet yapıyorum bundan sonra o kiloyu zor veririm yani

İyi ki hamile olduğunu farketmişsin. Benim de aklımda verdiğim kiloyu almak var yani en fazla 11.5 kilo. Ama işte hala bir ton ilaç ve iğne kullanıyorum. Özellikle bu hafta çok şiştiğimi hissettim. O yüzden çok iddialı olamayacağım ama elimden geleni de yapacağım olmadı bende o arkadaş gibi grubun bir kenarında kendi kendime oynayabilirim

haftaya beni de gruplardan birine alırsın değil mi ördekim.

Menüm morordek

Sabah hastanedeydik kahvaltı kaynadı
Orta boy kase müsli yarım yağlı sütle

Öğlen çay kahve...

Akşam
Şehriye çorbası
Kabak yemeği
İki kaşık yoğurt

Spor
Henüz yapmadım oğlumu uyutuyorum
30 dk bisiklet yapacağım fazlası olursa eklerim ama pek sanmıyorum dün gece hiç uyutmadı oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…