- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #290.161
Teşekkürler tatlım.
Evet ördeğim. Etmezsen daha iyi olur.
Çok da istemiştim ama işte..
Paylaş tabi ki şekerim.
Beraber bekledik sonuçta dimi :)
Ben kendi adıma konuşuyorum o bebisin herseyini merak ediyorum
Yaaaa çok mutlu oldum mesajlarınızı okuyuncaAy aşkolsun bak bir sürü anneyiz burada, her kafadan bir ses çıkarırız.Umut paşamızda 5.takımın bebeği olmuştu inşallah seninki-ler de öyle olur.
Sağol canım benim.Herkesin bünye farklı tabii. Bunu da bir deneyeyim bakalım. Zaten eskiden çok et tüketmezdim eşim seviyor diye protein ağırlıklıydı menüler. Neyse sonuca bakmak lazım.
Ahahahaaaa sen kaçamak olayını yanlış anlamışsın hedefcim.
Ya kayınvalidelere alışkın milletiz de bu kayınpederlere ne oluyor anlamıyorumBu aralar benim de ailevi sorunlarım var kayınpederim benim deli yanımı görmek istiyor gibi geliyor neyse bu yüzden benim de hiçbir şey yapasım gelmiyor
Maşallah canımYani ben gibi
Az kaldı 2 ay sonra hemen geliyorum.
2019 yazina 90 60 90 gireceğim
Şuan 71 kiloyum
Ayy kaptanım ya beni etiketlediğini görünce haftanın 1.si oldum sandımHanımlar sizleri 2 gruba ayırdım
Menü ve sporlarınızı puanlıyorum bildiğiniz gibi. Cuma günü bireysel birinciyi açıkladığım gibi toplamda en çok puanı toplayan takımı da açıklayacağım. O yüzden artık sadece kendinize değil takımınıza karşı da sorumlusunuz. Dağılımı rastgele yaptım. İzinde ve tatilde olanları dahil etmedim. @rint seni ekledim cunku tatilde olmana rağmen her gün menü bildirip spor yapmıştın diye. Eğer fırsatın olmayacaksa çıkaralım
@0zlem ve @candy_candy sizlerin de menüleri bir var bir yok o yüzden takıma karşı sorumluluk almayı kabul edecekseniz ekleyeyim? Şu an eklemedim.
Gruplarınız şöyle
Pıtırcıklar
@Cikilatacanavari
@hayalalemiveben
@violin35
@gonulll
@azaydidem
blonde ambition
Pötürcükler
fancynancy
@parkbyull
@beyazinci
Cherry Mom
magickk
@rint
İtirazı olan ya şimdi konuşsun ya da cumaya dek sussun
Haftaya cuma performanslarınıza göre grupları değiştirme hakkı kaptanınızda saklıdır
Ayy kaptanım ya beni etiketlediğini görünce haftanın 1.si oldum sandımmagickk sen nerden çıktınn :))neyseki aynı grupdaymışız yoookksaaa sana çok güzel tatlı tarifleri göndercektim
Teşekkürler canım
Suzicim ben yine bugün diğer gruplarda hafiyelik yaparken gördüm :)))) bakıyım dedim 1 2 kg veren var mı yok hep gram gram. Sonra birini artı gördüm pehhh dedim artı çıkmış birde övünüyor meğer hamileymişİşte buna çok sevindim
Canım benim bu verdiğim ödem büyük ihtimal çünkü o kadar kaçamak yaptım ki bu hafta acayip sıkı tuttum farklı bir diyet yapıyorum bundan sonra o kiloyu zor veririm yaniAyy kaptanım ya beni etiketlediğini görünce haftanın 1.si oldum sandımmagickk sen nerden çıktınn :))neyseki aynı grupdaymışız yoookksaaa sana çok güzel tatlı tarifleri göndercektim
Suzicim ben yine bugün diğer gruplarda hafiyelik yaparken gördüm :)))) bakıyım dedim 1 2 kg veren var mı yok hep gram gram. Sonra birini artı gördüm pehhh dedim artı çıkmış birde övünüyor meğer hamileymişo da kendine 10 kg hedefi koymuş :) ona göre grupta takılıyor bence sende öyle yapabilirsin :)
Hanımlar sizleri 2 gruba ayırdım
Menü ve sporlarınızı puanlıyorum bildiğiniz gibi. Cuma günü bireysel birinciyi açıkladığım gibi toplamda en çok puanı toplayan takımı da açıklayacağım. O yüzden artık sadece kendinize değil takımınıza karşı da sorumlusunuz. Dağılımı rastgele yaptım. İzinde ve tatilde olanları dahil etmedim. @rint seni ekledim cunku tatilde olmana rağmen her gün menü bildirip spor yapmıştın diye. Eğer fırsatın olmayacaksa çıkaralım
@0zlem ve @candy_candy sizlerin de menüleri bir var bir yok o yüzden takıma karşı sorumluluk almayı kabul edecekseniz ekleyeyim? Şu an eklemedim.
Gruplarınız şöyle
Pıtırcıklar
@Cikilatacanavari
@hayalalemiveben
@violin35
@gonulll
@azaydidem
blonde ambition
Pötürcükler
fancynancy
@parkbyull
@beyazinci
Cherry Mom
magickk
@rint
İtirazı olan ya şimdi konuşsun ya da cumaya dek sussun
Haftaya cuma performanslarınıza göre grupları değiştirme hakkı kaptanınızda saklıdır
Oo hedefin çok iyi hadi bakalım inşallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?