Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Moralim çok bozuldu canım yaaaa bilmiyorum inşallah ama çok umutsuz ve mutsuz hissettim şu 70 laneti paçama dolandı tam kurtuldum diyorum gene başa sarıyorum psikolojimi bozdu valla
Moralini bozma canım ödem yapıcı şeyler yemissindir ondan oluyor bak o kadar dikkat ettim ben normalde cuma listedeydim çünkü hafta ici düşmüştüm sonra yine yükseldim vücudumuz çok farklı en ufak şeylerde su tutuyor o yüzden sıkıca sarıl sporuna devam et ve daha hafif beslen verirsin hadi menünü paylaşmaya başla artık böyle keyfini kaçırmak yok sen azimli kadınsın

Sagol canm şöyle bir silkelenip kendime geleyim bir de kahve içip iyice bir kendimi topliyim sonra da güzel vir spor yapiym yanlz bizi farkli gruplara vermisler

Sagol canm şöyle bir silkelenip kendime geleyim bir de kahve içip iyice bir kendimi topliyim sonra da güzel vir spor yapiym yanlz bizi farkli gruplara vermisler
Evet canım ya sorma morordek kaptanım bizi aynı grupta yaparmisin lütfen

Oooo 7 kilo mu maşallah canım bende yürüyüş düşünüyorum özellikle. Şimdilik psikolojik olarak yapamıyorum ama şöyle 2 hafta sonra falan başlarım sıkıntı olmazsa
Cherry Mom hepimize kötü örnek oldu 7 kilo alarak. Ben güzel örneğin mesela 25 kilo aldımm

Cherry Mom hepimize kötü örnek oldu 7 kilo alarak. Ben güzel örneğin mesela 25 kilo aldımm
yok artikkk
Ama bazi bunyelr gercekten ole cok fazla aliyolarmis verebildinmi peki o 25 kiloyu dogumdan sonra nasil gitti merk ettim
Ben ilk kizimda 13 kilo ikincide 11 kilo aldim

ahahahhh guldurdun beni ya

Bende 20 kilo almıştım canım
abbowwwww ne diinnnn sonra verebildinmi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…