- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #290.241
Oooo 7 kilo muDemii yeterki bebiş sağlıkla gelsin gerisi boş senin elinde :)bende oldum olası balık etli kilo almaya müsait yapıdayım canım 7 kg aldım hamileliğimde ama haftada 4 kez spor yaptım koşu bandında yürüdüm hep kilodan değil normal doğum hevesindendi :) ama sezeryan oldum yine :))))
Sporu bırakmamaya çalış yürüyüş olur plates olur rabbim güzel rahat hamilelikler versin inşallah
Teşekkürler canım@fancynancy vemagickk kızlar sizi çooookk tebrik ederim devamını dilerim harikasnz veeee kilo veren tüm arkadaşlarm hepinize tebrikler
Ben anladım canım çünkü senin bildirimini alıntı yapamadım bende biliyosun bir ara diğer takımda yine problem olmuştu yeşilde olmuştu o zaman sanırım ne alıntı yapabildi nede biz onu alıntılayabildik böyle oluyo arada senin nasıl durum kilo aynımi@morordek kaptanim sitede sorun yasadm ondan bildirim yapamadm kushra bakmayin ama listeye zaten kesin giremem diye bir iki gun once belirtmistimiyiki listede değildim de sorun almadı siteye msj yazma yapmadi alinti yapaym diye denedim onuda cevap yazamadan yolladm hatta yazma kiaminda sorun oldu bugun anca duzeldi
Evt canm yesilinki gibi oldu benimde ya sinirden öldüm yazamadm 2gün bende bugün düzeldi girisim ama kilo durumum kötü hani en son tartıda tekrar artı çıkmıştm ya hala aynı fazla çıkıyormBen anladım canım çünkü senin bildirimini alıntı yapamadım bende biliyosun bir ara diğer takımda yine problem olmuştu yeşilde olmuştu o zaman sanırım ne alıntı yapabildi nede biz onu alıntılayabildik böyle oluyo arada senin nasıl durum kilo aynımi
Hadi hemen 1dk plank yapalım pötürcüklerPÖTÜRCÜKLERRRRRRR DURMAK YOOKK DEĞİL Mİİİ :))
Eki Görüntüle 2166212
Yapmıştım ama seni mi kıracağım bir daha yaptım okur okumaz :))Hadi hemen 1dk plank yapalım pötürcükler
Canım herkese aynı etki etmiyor malesef sen aynı düzenine devam et bence haftaya kilona düşersinEvt canm yesilinki gibi oldu benimde ya sinirden öldüm yazamadm 2gün bende bugün düzeldi girisim ama kilo durumum kötü hani en son tartıda tekrar artı çıkmıştm ya hala aynı fazla çıkıyormbu patates olayı ters tepti galiba
Moralim çok bozuldu canım yaaaaCanım herkese aynı etki etmiyor malesef sen aynı düzenine devam et bence haftaya kilona düşersin
Pötürcükler pek aktıf gördüm sızı.Yapmıştım ama seni mi kıracağım bir daha yaptım okur okumaz :))
Poturcukler konuşsun bakalım cnm önemli olan sonuç akşama herkeste deli gibi spor olacaktır eminimPötürcükler pek aktıf gördüm sızı.
Bızım pıtırcıklardan ses yok
aynenDün o kadar spor yaptık degılmı:) @morordek
canim moralini boz ama patates dyetinden sonraki menunu okudugumda kesin yarin artı cıkıcak dedm ve gercktende ole oldu neden bliomusun smdi patates dyeti kalorisi dusuk bi dyet ama sen hemn ertesi gunu o kalorinin ustune ckmıstın sanki baya menun baya kabarikti cunku hatrlamiyorum ee noldu hekn su tuttun ve ve fazla aldigin kalori ertesi gun kendini gosterdi oyuzden bu tarz diyetlerden snra bence braz daha hafif gecrmek lazm bi kac gunu geri almak istemiyosak cok basima geldi bende bu sekilde bi sonuc ckarttimMoralim çok bozuldu canım yaaaabilmiyorum inşallah ama çok umutsuz ve mutsuz hissettim şu 70 laneti paçama dolandı tam kurtuldum diyorum gene başa sarıyorum psikolojimi bozdu valla
hatta ben birazdan yuruyuse ckiyorum aksamda bi spor yaparim tamam sabah yaptigim sporu hic solemiyorum aksam grursunuzPoturcukler konuşsun bakalım cnm önemli olan sonuç akşama herkeste deli gibi spor olacaktır eminim
Pehhh pıtır pıtır dökülceksinizPötürcükler pek aktıf gördüm sızı.
Bızım pıtırcıklardan ses yok
300 atlarım:))))))HUHUUUUUU
PITIRCIKLARRRR
KALDIRIN
TOTOLARI
Herkesii 200 ip atlamaya davet ediyorummmm (varmı arttirannn)
Hicde emnisi kıskanmadim kiii
Listede 69.1 im canm şuan 70.6 çkyrmaynen
canim moralini boz ama patates dyetinden sonraki menunu okudugumda kesin yarin artı cıkıcak dedm ve gercktende ole oldu neden bliomusun smdi patates dyeti kalorisi dusuk bi dyet ama sen hemn ertesi gunu o kalorinin ustune ckmıstın sanki baya menun baya kabarikti cunku hatrlamiyorum ee noldu hekn su tuttun ve ve fazla aldigin kalori ertesi gun kendini gosterdi oyuzden bu tarz diyetlerden snra bence braz daha hafif gecrmek lazm bi kac gunu geri almak istemiyosak cok basima geldi bende bu sekilde bi sonuc ckarttim
Bu arada kac kilosun listeye girmen icin kac kilo olman lazm
bizik pıtırcıklar atlar sen hic yorma kendini canım benim300 atlarım:))))))
Sanki biz yapmadıkk akşama kadar uyuduk :))) oğlumla debeleşerek daha yatağımda başladım spora naber :)) hahajhatta ben birazdan yuruyuse ckiyorum aksamda bi spor yaparim tamam sabah yaptigim sporu hic solemiyorum aksam grursunuz
Listede 69.1 im canm şuan 70.6 çkyrm
Sanki biz yapmadıkk akşama kadar uyuduk :))) oğlumla debeleşerek daha yatağımda başladım spora naber :)) hahaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?