Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oooo 7 kilo mu maşallah canım bende yürüyüş düşünüyorum özellikle. Şimdilik psikolojik olarak yapamıyorum ama şöyle 2 hafta sonra falan başlarım sıkıntı olmazsa

Ben anladım canım çünkü senin bildirimini alıntı yapamadım bende biliyosun bir ara diğer takımda yine problem olmuştu yeşilde olmuştu o zaman sanırım ne alıntı yapabildi nede biz onu alıntılayabildik böyle oluyo arada senin nasıl durum kilo aynımi

Evt canm yesilinki gibi oldu benimde ya sinirden öldüm yazamadm 2gün bende bugün düzeldi girisim ama kilo durumum kötü hani en son tartıda tekrar artı çıkmıştm ya hala aynı fazla çıkıyorm bu patates olayı ters tepti galiba

Canım herkese aynı etki etmiyor malesef sen aynı düzenine devam et bence haftaya kilona düşersin

Canım herkese aynı etki etmiyor malesef sen aynı düzenine devam et bence haftaya kilona düşersin
Moralim çok bozuldu canım yaaaa bilmiyorum inşallah ama çok umutsuz ve mutsuz hissettim şu 70 laneti paçama dolandı tam kurtuldum diyorum gene başa sarıyorum psikolojimi bozdu valla

Dün o kadar spor yaptık degılmı:) @morordek
aynen

Moralim çok bozuldu canım yaaaa bilmiyorum inşallah ama çok umutsuz ve mutsuz hissettim şu 70 laneti paçama dolandı tam kurtuldum diyorum gene başa sarıyorum psikolojimi bozdu valla
canim moralini boz ama patates dyetinden sonraki menunu okudugumda kesin yarin artı cıkıcak dedm ve gercktende ole oldu neden bliomusun smdi patates dyeti kalorisi dusuk bi dyet ama sen hemn ertesi gunu o kalorinin ustune ckmıstın sanki baya menun baya kabarikti cunku hatrlamiyorum ee noldu hekn su tuttun ve ve fazla aldigin kalori ertesi gun kendini gosterdi oyuzden bu tarz diyetlerden snra bence braz daha hafif gecrmek lazm bi kac gunu geri almak istemiyosak cok basima geldi bende bu sekilde bi sonuc ckarttim

Bu arada kac kilosun listeye girmen icin kac kilo olman lazm

Listede 69.1 im canm şuan 70.6 çkyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…