- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #290.441
Bence sen yapma canım, göbek sana yakışıyorben bir pıtırcık olarak bu hareketleri bgunden itibaren seninle beraber yapablirim canim
valla bu hafta birinciligi kimseye brakmayi dusunmuyorum cınımm
Haydiii hanimlarrr pazartesii bildirimleri nerdeee yahuuu takimdan 4 5 kisi bildirim yaptik gerisi yok ortalikta ommazzz boleee
Pıtırcıklarr bgun hepinizden yuklu bir spor bekliyorum sülemedi demayınnn bu hafta birinci bizizzzzz
Yuppi fark açılıyor :))))morordek benşm cuma puanlamamda bir sıkıntı mı var acaba 15bin adım yürüyüşüm vardı 150puan o ediyor zaten bir de menüm vardı kaçamaklı ama 100puan da o
Cuma günü menün de kaçamaklıydı? Tatlılar yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam? O yüzden 100+150-50(ceza olarak kestim)=200morordek benşm cuma puanlamamda bir sıkıntı mı var acaba 15bin adım yürüyüşüm vardı 150puan o ediyor zaten bir de menüm vardı kaçamaklı ama 100puan da o
Ben kahvaltidan sonra hatirladim tartilmayi. Zaten pazartesileri pek bildirim yapamiyorum.qHaydiii hanimlarrr pazartesii bildirimleri nerdeee yahuuu takimdan 4 5 kisi bildirim yaptik gerisi yok ortalikta ommazzz boleee
Pıtırcıklarr bgun hepinizden yuklu bir spor bekliyorum sülemedi demayınnn bu hafta birinci bizizzzzz
Evet kotu oldu katilim olmamasi
Çok rahat düşersin bence :)Dünkü menüm
Kahvaltı 2 yumurtalı omlet 7 zeytin 2 ceviz
Ara 2 çilek
Akşam 8 yemek kaşığı nohut salata 4 kaşık yoğurt
Su 2 lt
Spor 60 dk yürüyüşmorordek
Ben bu cuma 60.5 ayrıldığım kiloya düşersem mezun olmak istiyorum 58 hedefinden vazgeçtim çünkü şu aralar çok yoğun olacağım
Inşallah canım bende dusecegimi umut ediyorum bugün nedense fazla çıktım dün yolculuk yaptım sanırım ödem oldu onu atarsam super olurÇok rahat düşersin bence :)
hemen yazayım ördekciğim...Günaydın hanımlar
Dün yoğun bi gün olduğu için giremedim. Hafta sonları pek vakit bulamıyorum.. Neyse güzel kapışmalar devam ediyor süper olmuş tebrik ediyorum hepinizi :)
İlk mesaja herkesin puanlarını ve grup puanlarını ekliyorum. Günlük güncelleme yaparım.
@Mirafatos H hayalalemiveben 3 gündür hiç menünüz yok, sizi gruplara atadım biliyorsunuz ve şu an kendinizden öte grubunuza karşı da sorumlusunuz. Maşallah siz hiç menü yazmamanıza rağmen diğer grup arkadaşlarınız almış başını gitmiş diğer grupla kafa kafayalar şu anda
parkbyull sen de hiç yazmamışsın ama yazacağım demişsin, ona göre ekleyeceğim puanlarını
candy_candy senin de cumadan itibaren menülerini görebilirsem bir gruba eklerim.
Günaydın hanımlar
Dün yoğun bi gün olduğu için giremedim. Hafta sonları pek vakit bulamıyorum.. Neyse güzel kapışmalar devam ediyor süper olmuş tebrik ediyorum hepinizi :)
İlk mesaja herkesin puanlarını ve grup puanlarını ekliyorum. Günlük güncelleme yaparım.
@Mirafatos H hayalalemiveben 3 gündür hiç menünüz yok, sizi gruplara atadım biliyorsunuz ve şu an kendinizden öte grubunuza karşı da sorumlusunuz. Maşallah siz hiç menü yazmamanıza rağmen diğer grup arkadaşlarınız almış başını gitmiş diğer grupla kafa kafayalar şu anda
parkbyull sen de hiç yazmamışsın ama yazacağım demişsin, ona göre ekleyeceğim puanlarını
candy_candy senin de cumadan itibaren menülerini görebilirsem bir gruba eklerim.
Wuuuuu süpersin:)hemen yazayım ördekciğim...
cuma kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1/2 avokado
5 zeytin
bir kibrit kutusu peynir
akşam:
az mercimek çorbası
3-4 fırın köfte
su 3 litre
cumartesi kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 zeytinyağına kırılmış yumurta
az peynir
salatalık
domates
AKŞAM
1 zeytinyağlı enginar kalbi
tavuk tava
su 4 litre
spor:yürüyüş hızlı ve yük ile 4 saat diyeyim.
pazar kahvaltı:
2+1 rafadan yumurta (misafirin çocukları yemeyince onlar da bana kaldı onlara tekrar yumurta haşladım)
şekersiz çay
salatalık
acuka (acılı cevizli salça)
avokado
akşam 5 adet fırın köfte başka bir şey yemedim
su 2 litre
spor:kardiyo 30 dk
09/07/2018 pazartesi tam da şu an
kahvaltı:smoothie
(bir avuç karadur,bir avuç yulaf,bir bardak kefir,1/2 muz)
öğlen : tavuk dünyasından tavuk ekmeksiz ama makarnasını yedim
akşam:evde mercimek çorbası bulgur pilavı ve zeytinyağlı taze fasulye var azar azar tabak yaparım..)
su bugün 2,5 litre olur daha başlamadım..
spor:15 dakika eliptik 100 mekik 50 saniye plank olacak nasipse)
morordek ciğim selamlar
fancynancy Cikilatacanavari
aaa ayip ettin sana daha cok yakisiyo canimBence sen yapma canım, göbek sana yakışıyor
ayy cok gzel olur ama diyetteyim cınim almimmmHımm tmm tatlım hadi sen git bir dondurma ye hava çok sıcak
erken sevinme canim cumaya daha cok varrYuppi fark açılıyor :))))
Tamam magickcim cuma listeye girersen mezun edelim seniDünkü menüm
Kahvaltı 2 yumurtalı omlet 7 zeytin 2 ceviz
Ara 2 çilek
Akşam 8 yemek kaşığı nohut salata 4 kaşık yoğurt
Su 2 lt
Spor 60 dk yürüyüşmorordek
Ben bu cuma 60.5 ayrıldığım kiloya düşersem mezun olmak istiyorum 58 hedefinden vazgeçtim çünkü şu aralar çok yoğun olacağım
Oh süper gelsin puanlarhemen yazayım ördekciğim...
cuma kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1/2 avokado
5 zeytin
bir kibrit kutusu peynir
akşam:
az mercimek çorbası
3-4 fırın köfte
su 3 litre
cumartesi kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 zeytinyağına kırılmış yumurta
az peynir
salatalık
domates
AKŞAM
1 zeytinyağlı enginar kalbi
tavuk tava
su 4 litre
spor:yürüyüş hızlı ve yük ile 4 saat diyeyim.
pazar kahvaltı:
2+1 rafadan yumurta (misafirin çocukları yemeyince onlar da bana kaldı onlara tekrar yumurta haşladım)
şekersiz çay
salatalık
acuka (acılı cevizli salça)
avokado
akşam 5 adet fırın köfte başka bir şey yemedim
su 2 litre
spor:kardiyo 30 dk
09/07/2018 pazartesi tam da şu an
kahvaltı:smoothie
(bir avuç karadur,bir avuç yulaf,bir bardak kefir,1/2 muz)
öğlen : tavuk dünyasından tavuk ekmeksiz ama makarnasını yedim
akşam:evde mercimek çorbası bulgur pilavı ve zeytinyağlı taze fasulye var azar azar tabak yaparım..)
su bugün 2,5 litre olur daha başlamadım..
spor:15 dakika eliptik 100 mekik 50 saniye plank olacak nasipse)
morordek ciğim selamlar
fancynancy Cikilatacanavari
Seni pıtırcıklara ekliyorum o halde, zaten orada 2 kişiden ses yokhatırladığım kadarıyla bildiriyorum
Cuma
Kahvaltı
2 dilim köy ekmeği
1 tk tereyağ
peynir
şekerli çay
Öğlen
Ayvalık Tostu
Ayran
Akşam
Karnıyarık
Pirinç Pilavı
Cacık
Semizotu Salatası
Ara:
Limonata çekirdek
Spor: 3 saat kadar düşük tempoda yürüyüş
Su 2-2,5 lt
Cumartesi
Kahvaltı
1 simit
2 dilim ekmek
domates-salatalık-biber
peynir
8-10 adet zeytin
2 dilim salam
şekerli çay
1 bardak meyve suyu
Ara
sade Türk kahvesi
çikolata (4 kare sütlü)
Ara
Meyveli soda
Akşam
Fırında sebzeli tavuk
yoğurt
l.kola
Gece
Kokoreç
Spor: yarım saat yürüyüş
Su: 2-2,5 lt
Pazar
Kahvaltı
2 dilim kızarmış köy ekmeği
1 yk tereyağ
peynir
şekerli çay
Öğlen:
Köfte ekmek
ayran
Akşam:
mercimek çorbası
kıymalı makarna
semizotu salatası
spor: yok (yoldaydım bütün gün)
suyu da tamamladığımı sanmıyorum çünkü yolda içmeye korkuyorum
Tamam canım cuma 200yerine 100puan versin ya menüye bir daha ceza yok sanmıştım ben insanmış demek kiCuma günü menün de kaçamaklıydı? Tatlılar yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam? O yüzden 100+150-50(ceza olarak kestim)=200
Dünkü menün de kaçamaklı oldugu icin 100 puan. Spor yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?