Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim de içimden pıtırcık geciyordu

Grubuma ve takımıma karşı sorumlulugumu yerine getireceğim hiç şüpheniz olmasin

Tamam kaptanım

Günaydın
morordek benşm cuma puanlamamda bir sıkıntı mı var acaba 15bin adım yürüyüşüm vardı 150puan o ediyor zaten bir de menüm vardı kaçamaklı ama 100puan da o
Canım kağıdını getir baksın hoca. aynen öyle oldu. lisede bir kağıda baksak hocam ona bu soruda çok bana az verdin gibi oldu

Selam kızlar. Annemin yanına yazlığa geldim. Akşama cumaki hedef listesini paylaşacağım. Yenisini de. Çok sık uğrayamayabilirim. Spor ve menü bildirimi yapacağım sanırım sadece. Fazla gelemeyebilirim kızlar. Dünde çok fena kaçamak yaptım. Sonunda midyeci Ahmet’e gittik. Başka da bişi demiyorum. Öpüldünüz fıstıklar.

Arkadaşlar ikinizi de can-ı gönülden tebrik ediyorum çok güzel bir uygulama. Gelişimimizi görebiliyoruz. Bir öncekin de 33. Bunda da 16. Olmuşum

Arkadaşlar ikinizi de can-ı gönülden tebrik ediyorum çok güzel bir uygulama. Gelişimimizi görebiliyoruz. Bir öncekin de 33. Bunda da 16. Olmuşum
Evet senin de ilerlemen çok iyi Suzicim
İnsallah doğumdan sonra hedefine ulaşıp mezun olacaksın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…