- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #290.421
Yulaf lapasını nasıl yapıyorsunuz kızlar süt ve yulafın ölçüsü nedir?
Bugün kontrol tartısı günüydü ama unutmuşum tartılmayı yaa kahvaltı yapmış bulundum, yarın sabah aç karna tartılırım inşallah
morordek nasılsın canım bu aralar seni pek göremiyorum tatile falan mı gittin
Kaptanımız bugün gelecek belki grupları cumadan sonra düzenler belki şimdi ekler bilemiyorumkaptanım pazar günü eve döneceğimi tatilde olduğumu yazmıştım takıma gözünüzden kaçmış heralde..
ben düzenli olarak menü spor ve su bilgisi paylaşacağım beni ekleyebilirsin
Super geri dönüş yapmışsın cnmgünaydın kızlar.. dün akşam döndüm eve saat gece 11 falandı eve girdiğimde hemen ikizleri uyutup bi duş alıp yattım. sabah tartılmadım çünkü yolculuk ödemi mevcut canımı sıkmak istemedim bi de benim tartım fazla tartıyor genelde o yüzden cumadan önce tartılmam.
sabah 1 bardak süt ve bir muz ile kahvaltı ettim. evde kuruyemiş yoktu normalde 1 çay bardağı da kuruyemiş yemeyi planlıyorum. işe geldim ödem çayı içtim kiraz sapı mısır püskülü var içinde.. birazdan kahvemi içicem sade tabi öğlen de yemekhaneye gidicem güzel yemek varsa yerim yoksa salata yoğurt kesin var onları yerim. akşama çok güzel bir salata yapıcam yanına yemek olarak ne yaparım bilmiyorum daha karar vermedim.
Kaptanımız bugün gelecek belki grupları cumadan sonra düzenler belki şimdi ekler bilemiyorum
Super geri dönüş yapmışsın cnm
Bende +400 geldım. Ellerım şiş zaten. Yeşil çay vs tüketmem lazım benımdeBugün +1.4 geldim ödemdir deyip moralimi bozmuyorum suya abaniyorum
2 numaradakı gibi yapıp belının altına top koyarsan daha ıyı oluyor.Göbek eritme hareketleri 30 günde yapıldığında etki ediyormuş ben bugün 15 erli tekrarla başlıyorum :))beklerim efeniiim özellikle pötürcükleriiiiii
Eki Görüntüle 2166769
Eğer yoksa artık bu hafta idare edin, haftaya değiştiririm. Zaten bir önceki mesajda da uyardım @Mirafatos 'u hiç menü yazmamış kiKimi bulucaz bilmiyorum ki var mı grup değişikliği yapmak isteyen kızlar
Yok canım tatilde değilim de yoğun bir hafta sonuydu o yüzden giremedim :)Yulaf lapasını nasıl yapıyorsunuz kızlar süt ve yulafın ölçüsü nedir?
Bugün kontrol tartısı günüydü ama unutmuşum tartılmayı yaa kahvaltı yapmış bulundum, yarın sabah aç karna tartılırım inşallah
morordek nasılsın canım bu aralar seni pek göremiyorum tatile falan mı gittin
O senin gönderdiğin hareketleri yapamadım pek ya:)) zormuş Cidden2 numaradakı gibi yapıp belının altına top koyarsan daha ıyı oluyor.
Hem bacakları çalıştırıyorum hem göbek çalışıyor.
ben bir pıtırcık olarak bu hareketleri bgunden itibaren seninle beraber yapablirim canimGöbek eritme hareketleri 30 günde yapıldığında etki ediyormuş ben bugün 15 erli tekrarla başlıyorum :))beklerim efeniiim özellikle pötürcükleriiiiii
Eki Görüntüle 2166769
Dettt zaten beni geçmişinnnnben bir pıtırcık olarak bu hareketleri bgunden itibaren seninle beraber yapablirim canim
hadi ya dur bakim hemnDettt zaten beni geçmişinnnn
millet birbirine giriyomus bideBence herkes ilk mesajdan grubunun durumuna baksın, eğer ki gruba az faydası olan arkadaşlarınız oldugunu düsünüyorsanız sadece ben değil siz de kızın, motive edin, yoksa yarışı kaybedebilirsiniz
Ne fena kaptanım yahu, milleti birbirine düsürüyorum
valla bu hafta birinciligi kimseye brakmayi dusunmuyorum cınımmŞimdi benim hırsdan gözlerim karardı hem menüde hem kiloda birinci olabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?