- 23 Şubat 2011
- 1.897
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #290.401
Amin insallah canimAllah korusun yavrularımızı
Gundemdekı olaylar benı paranoyak yaptı. Her gördüğüm kısıye sapık gözüyle bakar oldum. Kalabalık ortamlardan mümkün olduğunca uzak duruyorum. Dün çok kalabalıktı gıttığım yer hangısıne bakacağımı şaşırdım. Korkuyorum çocukları sokağa çıkarmaya beraberken bile.Zaten direk aklima bu olaylar geldi. Normal dusunemez olduk. Bizimki de ben kardesiyle ilgilenirken yan taraftaki spor aletlerine gitmis.
Bende aynı psikolojideyim. Öyle kötü şeyler gördüm ki instagramda falan kalbim kaldırmadı. Hala aklım almıyor, alamıyor. Yazmak istediğim çok şey var ama burası hiç yeri değil. Allah çocuklarımızı korusun, kollasın.Ben 2 cocukla basbasa bi pazar gecirdim. Disari felan cikardim. Yorulmusum. Bir ara oglumu parkta goremeyince kayboldu sandim. Aklim cikti.
Offff, benim de öyle birkaç kez yüreğim ağzıma geldi.Ah çıkmaz mı heleki gündemde olan bu sapık ve şerefsizlere gördükçe...bazen kaydırağın arkasına falan girmiş oluyorlar ya o bir sn göremeyince bile kafayı yiyorum
Amin canım.Allah korusun yavrularımızı
Dogru diyosun canim icimizdeki bu korkular hic bitmeyecek sanirim. Allah butun cocuklari kotuluklerden korusun insallah.Gundemdekı olaylar benı paranoyak yaptı. Her gördüğüm kısıye sapık gözüyle bakar oldum. Kalabalık ortamlardan mümkün olduğunca uzak duruyorum. Dün çok kalabalıktı gıttığım yer hangısıne bakacağımı şaşırdım. Korkuyorum çocukları sokağa çıkarmaya beraberken bile.
Allah ne sana ne bana nede bızlere o korkuyu o acıyı kımselere yasatmasın ıns.
Bız çocukken geceleri sokakta saklambaç oynardık. Hele bı de elektrıkler kesılırdı tamamen karanlıkta kalırdık sokakta. Sıvrısınek ılacı atarlardı her yer bembeyaz toz bulutu gibi olurdu yınede kımse çocuğunu o an goremıyor dıye korkmazdı. Bakkala rahatça gıder komşumuzun evıne rahatça gıdebılırdık.
Sımdıkı çocuklar mecburen kafeste yasamak zorunda ya ev ya okul kafeslerı. Ikı göz sureklı üstlerinde olmak zorunda. Özgürlükleri elllerinden çalındı. Çocuk çocukluğunu yasayamaz oldu. Bızler yasadık çok şükür ama bızım çocuklarımız nıye yaşayamıyor dıyorsun ama nafıle cevap yok bu sapıklar temızlenmedıkten sonra hayatımızdan.
Büyüyünce rahatlamak da yok bu sefer de kötü arkadaşlar edınıp kötü alışkanlıklar edınmesın dıye dua eder olacağız. Anne baba olarak ıyı hayırlı bı evlat yetıstırmek çoğu ınsanın arzusu. Tabı çevresel faktörlerden her zaman korumaya çabalayacağız.
Allah evlatlarımızı dogru yoldan ayırmasın. Hayırlı ıyı ınsanlarla karşılaşırsın ıns. Evlenmiş olsa bıle evlat bu aklın her daım onda olur herhalde.
Neyse uzatmayayım daha fazla
Dualarımız aynı Allah korusun tüm çocukları kötülüklerden sapıklardan vs vs vs.
kesinlikle ole canim kac gundur zormal zumbaya basliyorum sonra kendimi durduramiyorum hatta bgun com agriyodu bacaklarim uykumda vardi ha gayret bi basla devami gelir dedm ve kendime geldmYarım saat önce nekadar yorgundum şimdi spor yaparken canlandım resmen :) cidden sporu hiç bırakmamak lazım
canim kahvaltida yulaf karisimi yapiyodun sanki kabizligima iyi geliyo demistin bgun sanirim yememissin belki vcudun alismistir yemedigin icinde normal olrak cıkamamis olablirsinMenü
Sabah
Peynirli omlet
5zeytin
1tk findik ezmesi şekersiz
1yudum ekmegi tahin pekmez bandım
Peynir
2dilim tbe
Ara
2 sade maden suyu
1 avuç fındık
Akşam
1.5 bardak ayran
1 lahmacun salata
Ara
1 kücük salkım üzüm
1 kücük armut
Sade Türk kahvesi
Pazar market yaptık yürüdüm ama spordan sayılan birşey yok
Su saymadım ama baya içtim en az 2lt olmuştur
Karnim davul gibi bugün tuvalete çıkamadım kabızlık geri gelecek diye çok korkuyorum
Olabilir cnm bugün yulaf im bitmişti bi de kocamla bi kahvaltı yapalım dedim ama direk bozdum dengeyikesinlikle ole canim kac gundur zormal zumbaya basliyorum sonra kendimi durduramiyorum hatta bgun com agriyodu bacaklarim uykumda vardi ha gayret bi basla devami gelir dedm ve kendime geldm
canim kahvaltida yulaf karisimi yapiyodun sanki kabizligima iyi geliyo demistin bgun sanirim yememissin belki vcudun alismistir yemedigin icinde normal olrak cıkamamis olablirsin
insan hergunde ayni seyi yiyemezki skılır bi muddet sonra iyi yaomissin bosver yarn yersin belki duzene girer tekrar arada bole sasirt bagirsaklariniOlabilir cnm bugün yulaf im bitmişti bi de kocamla bi kahvaltı yapalım dedim ama direk bozdum dengeyi
Ben 5 yk yulaf 1 TK kakao üstüne kaşar süt hatta birazcık daha fazla sonra üstünü istediğim gibi yapıyorum cnmYulaf lapasını nasıl yapıyorsunuz kızlar süt ve yulafın ölçüsü nedir?
Bugün kontrol tartısı günüydü ama unutmuşum tartılmayı yaa kahvaltı yapmış bulundum, yarın sabah aç karna tartılırım inşallah
morordek nasılsın canım bu aralar seni pek göremiyorum tatile falan mı gittin
Hanımlar sizleri 2 gruba ayırdım
Menü ve sporlarınızı puanlıyorum bildiğiniz gibi. Cuma günü bireysel birinciyi açıkladığım gibi toplamda en çok puanı toplayan takımı da açıklayacağım. O yüzden artık sadece kendinize değil takımınıza karşı da sorumlusunuz. Dağılımı rastgele yaptım. İzinde ve tatilde olanları dahil etmedim.rint seni ekledim cunku tatilde olmana rağmen her gün menü bildirip spor yapmıştın diye. Eğer fırsatın olmayacaksa çıkaralım
@0zlem vecandy_candy sizlerin de menüleri bir var bir yok o yüzden takıma karşı sorumluluk almayı kabul edecekseniz ekleyeyim? Şu an eklemedim.
Gruplarınız şöyle
Pıtırcıklar
Cikilatacanavari
@hayalalemiveben
violin35
gonulll
azaydidem
@Mirafatos
Pötürcükler
fancynancy
parkbyull
inciitanesi
Cherry Mom
@magickk
rint
İtirazı olan ya şimdi konuşsun ya da cumaya dek sussun
Haftaya cuma performanslarınıza göre grupları değiştirme hakkı kaptanınızda saklıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?