- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #290.581
Pitirciklar spora başlandı mi bakayım
Ben burdan çok ordayım bacım gelşu bireysellerde 7. takım amma götürmüş azıcık sızayım şuraya da napıyolar bakayım
Parolalarını öğrendiiiiiimmmmm
Parolalarını öğrendiiiiiimmmmm
0 karbonhidrat
Yani birde 1000 üzeri puanda spor yapıyorlaryürüyün gidelim kızlar
Aynen şahsen ben sadece kızartma ve tatlı yemiyorum onun haricinde pilav patates falan varbak bizim grupta karbonhidrat tüketimi fazla gibi ama bence de
Hainlerrrr
spora abanan var benim bebe bana bir müsaade etse
kızım başka takımın reklamını yapmışım gibi olacak amaaannnn kaptanım beni keser
Evet ya bence de fazla, ben de fazla karbonhidrat tüketiyorum maalesef, bel simitlerinin gitmesi in de karbonhidratı kesin diyorlar, uzun vade düşününce insan kesemiyor ama kısa hedefler koysak belki daha kolay olur bir hafta gibibak bizim grupta karbonhidrat tüketimi fazla gibi ama bence de
Yürüyüşten geldim ben de akşama da ip atlarım inşllah biraz da bölgesel yapsam ohh mis
Tamam denizde debelenme durumun iyi de yediklerin de hep cıssslıAslında içinde squat falan da var :)) oğlan kucağımdan inmiyor ben de denizde zıplıyorum yürüyorum durmuyorum ama yerimde. Oğlanı babasına verince de boğulma taklidi yapıyorum yüzemediğim için
Yaaa sadece yürüme de olsa denizde yürüme çok zor kaptanım acı bana
Ya da yok yok acıma gelirken tam olan pantul şu an tam oluyor. Genişl2dim sanki. Ama bu kadar yürüme denizde oynaya ve eskiye göre daha az yemeye nasıl kilo alıyorum anlamadım. Ankaraya dönünce canavar gibi başlayavağım inşallah
Aaa şuna da bakın heleBen burdan çok ordayım bacım gel
Nereye gidiyorsunuzParolalarını öğrendiiiiiimmmmm
0 karbonhidrat
Yani birde 1000 üzeri puanda spor yapıyorlaryürüyün gidelim kızlar
Valla keserim acımamkızım başka takımın reklamını yapmışım gibi olacak amaaannnn kaptanım beni keser
coneeeeeeem coneeeeeeemTamam denizde debelenme durumun iyi de yediklerin de hep cıssslı
O yüzden arada kesiyorum bile puanlarından.
Bak sen de durumun farkındasın, ona göre önlem al madem
Aaa şuna da bakın hele
Kız madem taktik bulup gelsene benim oraları takip etme imkanım pek olmuyor :)
Nereye gidiyorsunuz
Valla keserim acımam
Ben de kendi halinde takılan kendi kendine mücadele edip yerinde sayan biri olarak birazdan spora başlayacağım. Bitirince yazarım neler yaptığımı..Pitirciklar spora başlandı mi bakayım
Ben bitirdim bugünkü sporumu darısı başınaBen de kendi halinde takılan kendi kendine mücadele edip yerinde sayan biri olarak birazdan spora başlayacağım. Bitirince yazarım neler yaptığımı..
Ama ilk işim zumba yapmak..
taktik almaya gittim taktik veriyom iyi miTamam denizde debelenme durumun iyi de yediklerin de hep cıssslı
O yüzden arada kesiyorum bile puanlarından.
Bak sen de durumun farkındasın, ona göre önlem al madem
Aaa şuna da bakın hele
Kız madem taktik bulup gelsene benim oraları takip etme imkanım pek olmuyor :)
Nereye gidiyorsunuz
Valla keserim acımam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?