- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #290.601
Masallah..Eki Görüntüle 2167666 kızlar sporumun ortasından size foto çektim bittiğinde ayağıma kadar ter içindeydim
Valla kaptanım her sene tatilden +2 +4 arası ile dönerdim ama hiç acımaz homini gırtlak yerdim. Yediğim tatlının pasta böreğin haddi hesabı olmazdı. Şimdi birkaç gündür bulunduğumuz yer itibariyle yemekte sıkıntı çektik. Ama mümkün olduğunca sulu yemek ve salata tüketmeye çalıştım. Dinlenmek için yatarken bile 5 10 bacak çalışıyorum. Onları hesaba katmıyorum. :) cıss'lar oluyor ama bu sıcak da dondurmasız çekilmiyor. Ama genelde şekersiz tatlandırıcısız meyve dondurması tercih ediyorum. Bakalım Ankaraya döneyim kabusu göreceğim. Sonra sıkı çalışma başlarTamam denizde debelenme durumun iyi de yediklerin de hep cıssslı
O yüzden arada kesiyorum bile puanlarından.
Bak sen de durumun farkındasın, ona göre önlem al madem
Aaa şuna da bakın hele
Kız madem taktik bulup gelsene benim oraları takip etme imkanım pek olmuyor :)
Nereye gidiyorsunuz
Valla keserim acımam
Ooo harikasın canımEki Görüntüle 2167666 kızlar sporumun ortasından size foto çektim bittiğinde ayağıma kadar ter içindeydim
Kilo vermesem de daraldığını hissediyorum cnm bi tane 38 beden pantolon edinmem gerek ne zaman gireceğimi merak ediyorumOoo harikasın canımbu arada kilon baya iyi duruyor. Biraz daha verdin mi var ya bomba olacaksın bomba
Bence çok kısa sürede içine girersinKilo vermesem de daraldığını hissediyorum cnm bi tane 38 beden pantolon edinmem gerek ne zaman gireceğimi merak ediyorum
İnşallah cnm yaBence çok kısa sürede içine girersin
Keşke o kadar yormasaydin kendini bebegimCikilatacanavari ne güzel ter atmışın bravo bencede yakında olur 38 sıkı gözüküyor vücudun :)) bacaklar incecik zaten
Bugün bende çok yoruldum ya pert haldeyim iki kere havuza gittik geldik yürüyüş park bölgesel egzersiz bisiklet oğlumun deyimiyle HEPİSİ vardı :)))
Ah canım nasılda beni düşünürKeşke o kadar yormasaydin kendini bebegim
Kek börek lahmacun mu yanına kepek ekmeğinden sandviç falan götürseydin keşke ya kötü olmuş okadar yüzmeye. Yada yanına bir paket grisini açlığını bastırdı yoksa evet insan çok acıkıyor denizdeKizlarrr kusura bakmayin ancak gelebildim bgun denize gittik solemistim
Bgun sacma sapan beslendim ama denizde kendime gore bsey bulmam imkansiz am cok yuzdum ve surekli aciktim oyuzden baya bsey yedim
Sabah
1 dilim peynirli borek
Haslanmis yumurta
3 siyah 2 yesil zeytin
Salatalik domates
1 dlim salam
Cay
Arada
Kuskus salatasi 4 kasik
1 dilim kek
1 dilim kavun
Cay
Aksam
1 lahmacun
Su 2 lt
4 bardak odem attirici cay
Spor
20 dakika yuruyus
Toplamda 2 saat yüzme ( yuzme benim icin vazgecilmez cok seviyorum yuzmeyi denize girdigimde debelnmiyorum inanin cok efor sarfediyorum 4 kez fln girip ciktik her sefrinde en az 1 saat kaldik kardesim yuzmeyi bilmedigi icin kzimla kenarlarda o ilgilendi bende istedigim kadr yuzdum oyuzden toplamda 2 saaten fazla yuzmusumdur ama yinede 2 saat dyelim)
Hatta smdi 400 ip daha atliyorum hemen bu iplerimi yediklerime say olurmu
morordek
Ewet haklisin canim ama hic aklima gelmedi az yerim yüzer yakarik dedim ama yuzdükcde cok acıktimKek börek lahmacun mu yanına kepek ekmeğinden sandviç falan götürseydin keşke ya kötü olmuş okadar yüzmeye. Yada yanına bir paket grisini açlığını bastırdı yoksa evet insan çok acıkıyor denizde
Peynir çubuğu şu kızartma olanlar demiiiiii :) ay o kadar spor yapıp nasıl acımıyorda yiyorsunuz zalımsınız :)Menü
Sabah
3hurma 1 bardak süt 1 Züber
Öğle
5yk yulaf kakao ve sütle pişirilmiş Üzerine 4gun kurusu 1dilim şeftali yarım küçük muz 2 kuru incir biraz findik bu hazırladığımın yarısını yedim
Akşam
Biraz tavuk sote
3-4yk ali nazik
Bol bol salata
1 bardak ayran
1 peynir cubugu
Ara
Sade Türk kahvesi
Sade maden suyu
spor
5dk yürüyüş
5dk koşu
10dk bisiklet
60dk ağırlıklı bölgesel çalışma
Su 2.5lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?