- 23 Mart 2016
- 30.619
- 91.562
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #290.621
Yahuuu ne yapıyorsun sen dost musun düsman mısıntaktik almaya gittim taktik veriyom iyi mi
Eki Görüntüle 2167666 kızlar sporumun ortasından size foto çektim bittiğinde ayağıma kadar ter içindeydim
Bu sene bence daha dikkatli gibisin, kaçamaklar oluyor ama mesela sadece dondurma kaçamağı olan günler vardı. Artı gelsen bile hemen verilebilecek bir artı olur :)Valla kaptanım her sene tatilden +2 +4 arası ile dönerdim ama hiç acımaz homini gırtlak yerdim. Yediğim tatlının pasta böreğin haddi hesabı olmazdı. Şimdi birkaç gündür bulunduğumuz yer itibariyle yemekte sıkıntı çektik. Ama mümkün olduğunca sulu yemek ve salata tüketmeye çalıştım. Dinlenmek için yatarken bile 5 10 bacak çalışıyorum. Onları hesaba katmıyorum. :) cıss'lar oluyor ama bu sıcak da dondurmasız çekilmiyor. Ama genelde şekersiz tatlandırıcısız meyve dondurması tercih ediyorum. Bakalım Ankaraya döneyim kabusu göreceğim. Sonra sıkı çalışma başlar
Hoşgeldinnn, yeni gördüm mesajını :)Selam kızlar
Ben 6.takımdan giu
Nasıl gidiyo
Kumpir için puanından kestim canımmorordek
Kahvaltı: minik bazlamaya tost domates salatalık
Öğle: kumpir
Akşam: havuç kabak taratır 3kaşık etli kuru fasulye
Su 1,5lt 7bin adım 30sn plank 300ip
80 puan falan düstüm Didemcim puanlarından haberin olsunKizlarrr kusura bakmayin ancak gelebildim bgun denize gittik solemistim
Bgun sacma sapan beslendim ama denizde kendime gore bsey bulmam imkansiz am cok yuzdum ve surekli aciktim oyuzden baya bsey yedim
Sabah
1 dilim peynirli borek
Haslanmis yumurta
3 siyah 2 yesil zeytin
Salatalik domates
1 dlim salam
Cay
Arada
Kuskus salatasi 4 kasik
1 dilim kek
1 dilim kavun
Cay
Aksam
1 lahmacun
Su 2 lt
4 bardak odem attirici cay
Spor
20 dakika yuruyus
Toplamda 2 saat yüzme ( yuzme benim icin vazgecilmez cok seviyorum yuzmeyi denize girdigimde debelnmiyorum inanin cok efor sarfediyorum 4 kez fln girip ciktik her sefrinde en az 1 saat kaldik kardesim yuzmeyi bilmedigi icin kzimla kenarlarda o ilgilendi bende istedigim kadr yuzdum oyuzden toplamda 2 saaten fazla yuzmusumdur ama yinede 2 saat dyelim)
Hatta smdi 400 ip daha atliyorum hemen bu iplerimi yediklerime say olurmu
morordek
Hoşgeldin canımGünaydın güzel hatunlar..
Döndüm ben. Tatilim düğünümüz çok güzel geçti ama diyet ve spor adına hiç bişey yapamadım artılarla döndüm maalesef.
Burayı sizleri çok özledim. Zaman zaman girdim okudum ama katılamadım.
Bu hafta cuma hezimet büyük ihtimalle. Ama haftaya bomba gibi devam inşallah
Vucudu sasırtmak icin detoksumsu bir şeyler mi yapsan acaba? Böyle direncli zamanlar icin iyi gelebilirgünaydın ballaaaar
morordek Cikilatacanavari fancynancy
şu an kahvaltı:
salatalık domates zeytin peynir kırmızı kapya biber ve bir salatalık dilimi ile aynı boyda minik iki dereotlu poğaça
yani iki lokmalık
öğlen zerdeçallı ayran yaptım..
yanına muhtemel ızgara söylerim en gıdaklısından..
akşam :
smoothie içerim
ama kilo yarın sabit gelecek eminim duraklamaya girdim ibre gramlar arasında gel git yapıyor artmaması için savaşıyorum ,duraklamayı kıracak tariflerinize açığım..
Kız ikidir yarın da yokum yazıyorsun ama bildirim yapacaksın değil miBugün sokağa çıkmam dıyordum ama yıne bı yerlere gidecek gıbıyım. Yarında evde yokum. Muhtemelen hafta sonuda evde durmayacağım.
Yoruldum artık.
Ben her cuma dışarıdayım zaten yarına özel degıl. Sabah 10 gıbı çıkıyorum evden ama bıldırım aksamıyor zaten yıne aksatmam ınsallah. Aceleyle unutursam dıye korkuyorum aslında. Ins unutmam hıc bır Cuma.Yahuuu ne yapıyorsun sen dost musun düsman mısın
Bravo ciklatcıgım muhtesemsin
Bu sene bence daha dikkatli gibisin, kaçamaklar oluyor ama mesela sadece dondurma kaçamağı olan günler vardı. Artı gelsen bile hemen verilebilecek bir artı olur :)
Hoşgeldinnn, yeni gördüm mesajını :)
İyi gidiyor cumaya hazırlanıyoruz harıl harıl, sizde durumlar nedir? :)
Bir Allah'ın kulu da cevap yazmamış sana çok utandım
Misafire böyle mi davranıyorsunuz hanımlar
Kumpir için puanından kestim canım
80 puan falan düstüm Didemcim puanlarından haberin olsun
Çok kötü bir menü
Hoşgeldin canım
Bugün çok hafif beslen lütfen yarına bi nebze umut olsun. Çok iyi gidiyordun tekrar geriye sarmaya hiç gerek yok :)
Vucudu sasırtmak icin detoksumsu bir şeyler mi yapsan acaba? Böyle direncli zamanlar icin iyi gelebilir
Kız ikidir yarın da yokum yazıyorsun ama bildirim yapacaksın değil miBeni korkutuyorsun
Ajan zannettimHoşgeldinnn, yeni gördüm mesajını :)
Ayy unutma lütfennBen her cuma dışarıdayım zaten yarına özel degıl. Sabah 10 gıbı çıkıyorum evden ama bıldırım aksamıyor zaten yıne aksatmam ınsallah. Aceleyle unutursam dıye korkuyorum aslında. Ins unutmam hıc bır Cuma.
Benım cuma günleri en yoğun olduğum gün sabah çıkıyorum aksama doğru anca gırıyorum eve sabahları apar topar tartılıyorum hemen.
Benden yıne eksı bırseyler pek YÖK zaten.(((
Ahaha ajan olsa da selam vermiş yahu bi merhaba diyeydinizAjan zannettim:)))))
Yabaniyiz hahaha gördğmde unuttum yazmayı ben ya :))Ahaha ajan olsa da selam vermiş yahu bi merhaba diyeydiniz
ya ben daha çok detoksvari beslendiğim için detoksla şaşırtamam sanırım bu hafta vücudumu şaşırtmak istiyorum böyle kallavi bir yiyecekle ama midem de kötü şu an tam 6 adet ilaç kullanıyorum 1 haftadır malum...7. takıma da aslında bu sebeple gittim farklı bir fikir vardır belki diye ama yok anam yok orda da bir tane benden varmışYahuuu ne yapıyorsun sen dost musun düsman mısın
Bravo ciklatcıgım muhtesemsin
Bu sene bence daha dikkatli gibisin, kaçamaklar oluyor ama mesela sadece dondurma kaçamağı olan günler vardı. Artı gelsen bile hemen verilebilecek bir artı olur :)
Hoşgeldinnn, yeni gördüm mesajını :)
Kumpir için puanından kestim canım
80 puan falan düstüm Didemcim puanlarından haberin olsun
Çok kötü bir menü
Hoşgeldin canım
Bugün çok hafif beslen lütfen yarına bi nebze umut olsun. Çok iyi gidiyordun tekrar geriye sarmaya hiç gerek yok :)
Vucudu sasırtmak icin detoksumsu bir şeyler mi yapsan acaba? Böyle direncli zamanlar icin iyi gelebilir
Kız ikidir yarın da yokum yazıyorsun ama bildirim yapacaksın değil miBeni korkutuyorsun
Hahah o zaman çok yiyerek şaşırt vücudu, noluyor ya bu kadar fazla şeyi ben kaldıramıyordum diyip versin patır patırya ben daha çok detoksvari beslendiğim için detoksla şaşırtamam sanırım bu hafta vücudumu şaşırtmak istiyorum böyle kallavi bir yiyecekle ama midem de kötü şu an tam 6 adet ilaç kullanıyorum 1 haftadır malum...7. takıma da aslında bu sebeple gittim farklı bir fikir vardır belki diye ama yok anam yok orda da bir tane benden varmış
İlk dıyete başladığımda 4 kılo verdım 1 ayda. Sımdı neredeyse 2 aydır 1 kılo bıle veremedım.Ayy unutma lütfenn
Aslında menülerin de gayet iyi ama kilon da az tabi artık takılma normal sende de.. Birkaç haftadır ya sabit ya da az gidiyor. Senin de direnci kırmak lazım, bu gibi durumlarda detoks iyi geliyor aslında. Sen de yapsan mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?