- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #290.641
Fazla spordan vücut ödem tutuyor normal. Bugün spor yapma dınlendır.Ben yarın artı geliyorum günlerdir deli gibi spor yapıyorum öyle abartılacak bişey de yemiyorum ama artı yani kaçarı yok hem de 1 kilo falan bana da yazık değil mi ya moralim bozuldu
Moralini bozma lütfen o kadar sporla mutlaka inceliyorsundur kas yapıyorsun bellikiBen yarın artı geliyorum günlerdir deli gibi spor yapıyorum öyle abartılacak bişey de yemiyorum ama artı yani kaçarı yok hem de 1 kilo falan bana da yazık değil mi ya moralim bozuldu
Ben yarın artı geliyorum günlerdir deli gibi spor yapıyorum öyle abartılacak bişey de yemiyorum ama artı yani kaçarı yok hem de 1 kilo falan bana da yazık değil mi ya moralim bozuldu
ah midem sağlam olsa yaparım onu ,instagramdaki zayıflamacılar öyle yapıyor ama onların midesi çöp gibidir benimki reflülü gastritli mikroplu hatta sanırım yaralıHahah o zaman çok yiyerek şaşırt vücudu, noluyor ya bu kadar fazla şeyi ben kaldıramıyordum diyip versin patır patır
Spora geldim bile bugün az yapayım bariFazla spordan vücut ödem tutuyor normal. Bugün spor yapma dınlendır.
İnşallah cnm ya inceliyorum ama kilo da sabit olunca insanın sinirleri bozuluyor dün kardeşimin 38 beden pantolonunu kapattım ama çok dar oldu bu bile sevindirmisti beniMoralini bozma lütfen o kadar sporla mutlaka inceliyorsundur kas yapıyorsun belliki
Eki Görüntüle 2167961
Zaten çok karbonhidrat tüketen biri değilim ki bugün az spor yapayim da yarın nobetciyim zatenbence bugün dinlenme günü yap spor olarak diyet olarak da saf protein veya sebze yoğurt yap
benim de öyle oldu işte 9 km sırtımda yükle güneşin altında yürüyüp sucuk olunca eksi yerine artı geldi +1 di anca gramlara indirdim bakalım ne zaman düşecek..Ben yarın artı geliyorum günlerdir deli gibi spor yapıyorum öyle abartılacak bişey de yemiyorum ama artı yani kaçarı yok hem de 1 kilo falan bana da yazık değil mi ya moralim bozuldu
Ne güzell tebrik ederim sonra bir anda gidecek onlar sabret :) nereye kadar direneceklerİnşallah cnm ya inceliyorum ama kilo da sabit olunca insanın sinirleri bozuluyor dün kardeşimin 38 beden pantolonunu kapattım ama çok dar oldu bu bile sevindirmisti beni
Aa ben kumpiri kaçamak olarak düşünmemiştim hiçYahuuu ne yapıyorsun sen dost musun düsman mısın
Bravo ciklatcıgım muhtesemsin
Bu sene bence daha dikkatli gibisin, kaçamaklar oluyor ama mesela sadece dondurma kaçamağı olan günler vardı. Artı gelsen bile hemen verilebilecek bir artı olur :)
Hoşgeldinnn, yeni gördüm mesajını :)
İyi gidiyor cumaya hazırlanıyoruz harıl harıl, sizde durumlar nedir? :)
Bir Allah'ın kulu da cevap yazmamış sana çok utandım
Misafire böyle mi davranıyorsunuz hanımlar
Kumpir için puanından kestim canım
80 puan falan düstüm Didemcim puanlarından haberin olsun
Çok kötü bir menü
Hoşgeldin canım
Bugün çok hafif beslen lütfen yarına bi nebze umut olsun. Çok iyi gidiyordun tekrar geriye sarmaya hiç gerek yok :)
Vucudu sasırtmak icin detoksumsu bir şeyler mi yapsan acaba? Böyle direncli zamanlar icin iyi gelebilir
Kız ikidir yarın da yokum yazıyorsun ama bildirim yapacaksın değil miBeni korkutuyorsun
Ah canım yarın tartıda görcez bakalım neler yapmışız:))Aa ben kumpiri kaçamak olarak düşünmemiştim hiç
Bu hafta neredeyse her gün kaçamak yapmışım, puanım da çok düşük o yüzdenCherry Mom idolüm sensin seni örnek alıcam bu hafta
Canım bozma moralini. Spor sıkılaştırıyo tartıda kilo vermesen de görünüşün vermiş duruyor. Sporun kazandırdığı avantajlar bunlar. Bardağın boş tarafını değil dolu tarafını gör.Ben yarın artı geliyorum günlerdir deli gibi spor yapıyorum öyle abartılacak bişey de yemiyorum ama artı yani kaçarı yok hem de 1 kilo falan bana da yazık değil mi ya moralim bozuldu
İşte kastettiğim tam da bu. Tartıyı gözümüzde çok fazla büyütüyoruz bazen. Spora devam haydiiiiiMoralini bozma lütfen o kadar sporla mutlaka inceliyorsundur kas yapıyorsun belliki
Eki Görüntüle 2167961
Aynen öyle olduYahuuu ne yapıyorsun sen dost musun düsman mısın
Bravo ciklatcıgım muhtesemsin
Bu sene bence daha dikkatli gibisin, kaçamaklar oluyor ama mesela sadece dondurma kaçamağı olan günler vardı. Artı gelsen bile hemen verilebilecek bir artı olur :)
Hoşgeldinnn, yeni gördüm mesajını :)
İyi gidiyor cumaya hazırlanıyoruz harıl harıl, sizde durumlar nedir? :)
Bir Allah'ın kulu da cevap yazmamış sana çok utandım
Misafire böyle mi davranıyorsunuz hanımlar
Kumpir için puanından kestim canım
80 puan falan düstüm Didemcim puanlarından haberin olsun
Çok kötü bir menü
Hoşgeldin canım
Bugün çok hafif beslen lütfen yarına bi nebze umut olsun. Çok iyi gidiyordun tekrar geriye sarmaya hiç gerek yok :)
Vucudu sasırtmak icin detoksumsu bir şeyler mi yapsan acaba? Böyle direncli zamanlar icin iyi gelebilir
Kız ikidir yarın da yokum yazıyorsun ama bildirim yapacaksın değil miBeni korkutuyorsun
Aynen öyle oldu
:))
ful nişasta ve şeker anam babamAa ben kumpiri kaçamak olarak düşünmemiştim hiç
Bu hafta neredeyse her gün kaçamak yapmışım, puanım da çok düşük o yüzdenCherry Mom idolüm sensin seni örnek alıcam bu hafta
cuma günü şu tartı muhabbeti geriyor adamı yoksa incelme mutlu ediyor insanıCanım bozma moralini. Spor sıkılaştırıyo tartıda kilo vermesen de görünüşün vermiş duruyor. Sporun kazandırdığı avantajlar bunlar. Bardağın boş tarafını değil dolu tarafını gör.
portakal gabığı diyeydi iyidi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?