Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım dualarımda seni eksik etmiycem Allah'ın izniyle yavrunuzu sağ salim kucağınıza alın inş öpüyoruz seni

Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin de hayurlısyla bebişini kucağına alırsın:)

Karbonhidrat evet de kızartma değil ya görün patates gibi düşündüm ben , patatesin sağlıklı hali
Ah canım benim nasıl da masum masum anlatmış, okuyan cidden kumpirin sağlık deposu oldugunu sanacak
Neyse ya çok üzerine gittim sanırım bu kumpir meselesinde ama yanlış anlama sevdiğimden
Mense 1.5 hafta var ordekim valla akşam bide kayınvalidemin doğum günü var
Ben bugün öğleden sonra kapattım sporu artık cumartesi biraz spor yapicam
Geçenlerde de kv'nin doğum günü yok muydu senin ya? Yoksa o annen miydi? Bu kadar kısa sürede doğum günü olamayacağına göre ben karıştırdım sanırım
Arkadaşlar açıklamış zaten, takımdan değil ama oluşturduğum gruplardan diskalifiye ettim demiştim.
Sibelcim izinde kilo almadan kaldıgın yerden devam edersin umarım
Takımdaki dengeleri ayarlama diye bir şey söz konusu da değil canım. Katılmak isteyenler konusuna üye ihtiyacı olan takımlar yazıyor, katılmak isteyen yarışmacılar da kendilerine yakın hissettikleri takımda yarışmaya başlıyorlar. O yüzden o denge pek ayarlanamıyor aslında.
Selam şekerler.
Umarım herkes iyidir ve yarın güzel sonuçlar alırız.
Kilom sabit gibi benim. Bugün bir atak için büyük sporlar planlıyorum ama bakalım ne olacak.
Hedefcim sen böyle diyip eksiyle gelirsin bence
Suzicim insallah sağlıkla gelir miniğin, aklıma geldikce hep güzellikler diliyorum sana inan ki
İlk haftalarda kanamalar olabiliyor, benim de lekelenme gibi olmuştu. Yerleşme kanamasıdır belki de, içini rahat tutmaya çalış. Tabi insan panikliyor anlayabiliyorum, Allah'ın izniyle sağlıkla gelecek insallah bebiş

Yihu sana kocaman 240 puan o zaman

Canım moral bozmak yok Allah büyük. Dualarımız seninle inşallah aradığın o mutluluğa ereceksin. Dikkat et kendine

Cok gecmis olsun canim. Saglikli bir sekilde kavusursun insallah.Icini ferah tut.
Yahu bu 7.takım perşembe akşamları bişey yemiyormuş erken yiyorlarmış bende öyle bir yemişimki 6dan beri yediklerim fazla geldi rahatsız ediyor
Ben de aksam bisey yemedim. Meyve vs. Gecistirdim. Yarin goruces bakalim fark oluyo mu gercekten.

Ben katilmasam iyi olacak canim. Oglum hasta bu hafta cok zorladim kendimi grupta oldugum icin.

Ben devam etmek istiyorum ördeğim motivasyon açısından güzel oluyor

Ben de istiyoruuummm

evet kaptanim ama bgun telafi ettim

canim hakkinda hayirlisi insallah bebisini saglikla kucagina almak nasip olur dualrimdasin

ben tabikide her turlu varimmm

Yahu bu 7.takım perşembe akşamları bişey yemiyormuş erken yiyorlarmış bende öyle bir yemişimki 6dan beri yediklerim fazla geldi rahatsız ediyor
Ay bizdemi öle yapsak ben bgun baya gec yedim ama malesef annem bizde disarida da hep islerimiz vardi aksam 8 buldu malesef

Kusura bakmayin kizlarrr bgun hic ugrayamadim evde ve disarda islerim vardi bi ara grdim ama okuyamadn ciktim ancak firsat bulabildim hatta menumu bile cocuklar uyuyunca yazicam

Canım dualarımda seni eksik etmiycem Allah'ın izniyle yavrunuzu sağ salim kucağınıza alın inş öpüyoruz seni

Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin de hayurlısyla bebişini kucağına alırsın:)

Canım moral bozmak yok Allah büyük. Dualarımız seninle inşallah aradığın o mutluluğa ereceksin. Dikkat et kendine

Cok gecmis olsun canim. Saglikli bir sekilde kavusursun insallah.Icini ferah tut.

Ben de aksam bisey yemedim. Meyve vs. Gecistirdim. Yarin goruces bakalim fark oluyo mu gercekten.

Canlar her zamanki gibi desteğiniz için teşekkür ederim. Bende sakin olmaya çalışıyorum ama dün akşam hiç sakin olamadım maalesef. Kesin düştü dedim. Haftaya kalp atışı için gideceğiz. Güzel dilekleriniz için ayrıca çok teşekkür ediyorum.

Dikkat et cnm kendini gönlünü ferah tut hayırlısıyla alacaksin bebişini kucağına ben de sana gebelikte ilgili bebis büyütmekle ilgili hep soru sorucam birinin öncülük etmesi gerek

Aynen cnm annemindi bugün de kv demindi ilk defa doğum günü kutlanmis hediye almış dünyalar onun oldu ağladı bide çok duygulandım ama pastadan da gömdüm

Normalde ben de persembe leri daha dikkatli oluyorum ama bu perşembe cumartesi gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…