- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #290.721
Ayrıca menülerinin düzeldigini görmeden de listeye almak istemiyorum12.07.2018 Perşembe Menüm
kahvaltı yok
ara 10.00:
sade türk kahvesi
3 kare bitter
4-5 adet badem (çiğ mi kavrulmuşmu anlamadım ama tuzsuzdu)
öğlen 12.00:
tavuk şnitzel (bu beni mahvetti midemi altüst etti günümü batırdı)
yağsız salata
yarım kase mercimek çorbası
bu arada yemekte kızarmış patatesi ve en sevdiğim olan tel kadayıf tatlısını reddettim tabiki de bana
Ara ve kaçamak 14.00
zencefilli yeşilçay
3 kare bitter
akşam 16.00
yarım tabak mantı
8 adet lahana sarması
ara 22.00
1 kase çiğ çekirdek
şekersiz çay
spor: dün dinlenme günümdü ama adımlarımı yazayım da kaçamağı kurtarayım gezdim çünkü dün biraz
5200 adım
su: hiç içmetim 1 lt yi tamamladıysam iyi
Bana güvendiğin için tsk ederim ordekimYaa yaaa gidip kendiniz görmeniz daha iyi aslında
Sonra ben burda asıp kesen kaptan durumuna düsüyorum
Ceza veriyorum diye bile yemedigim laf kalmıyor sonraHadi diyorum birazcık müsamaha göstereyim, bu sefer de herkes salıyor
Peki canım bu hafta dahil etmiyorum seni o halde
Tamamdır seni ekliyorum kardelencim :)
Suzicim güzel haberlerini bekliyoruz. Kalp atışını duyunca yaz mutlaka
Akşam çok olmuş cidden, miden bile isyan etmiş baksana
Sağlık olsun ciklatım haftaya güzel bir eksiyle gelecegine eminim
Aa güzelmiş, bu hafta öyle yapayım
Candycim şu an takımda yer var ama açıkçası bence biraz daha liste dışı takılmalısın çünkü buraya başladığın ilk hafta artı gelmiştin, hem de nasıl bir artı
Geçmişten de biliyorum, bu kez azimli oldugunu göstermen gerek :)
Ay sorma kuzum yaaa. Anneme geldim çoluk çocuk yalan oldu herşey. Kuzenleri de burada. 4 çocuk çıldırma modundayız. Tam hunilik oldum.şekersizi devam ettiren az kişiden biriydin ama şekersiz ekibi yalan oldu
Eheee ööleydi di miGünaydın hanımlar
Çok akıllısın yahu
3 puan veriyorum?
Canım sadece listede olan yarışmacıları kapsıyor o yüzden, sen izindesin ya
Canımm insallah 2. mezuniyetini de alacaksın bizimle, güzel haberlerini bekliyoruz
Cuma izne ayırayım seni o zaman hayalcim?
Bildirim yaparsın herhalde değil mi?
Eğer ki sadece menü yazacak durumda değilsen, izne ayırmayıp gruplara dahil etmeyebilirim, yine cumadan cumaya bildirim yaparsın. Kararını yaz bana
Ya ben onu 1 puandan değerlendiriyordum açıkçasıdenizde yürüyüş diye başladı çünkü her şey
Yapalım Özlemcim yaaa. Akdeniz’i denesek? Protein yüklenemeden o da güzel verdiriyor. Baktık olmuyor ekspresste yaparız.fancynancy Ben de kendimi bulamadım canım 1 hafta Dükan Ekpress mi yapsak?
Vuuuuu harikasın bebeğim.Eki Görüntüle 2167666 kızlar sporumun ortasından size foto çektim bittiğinde ayağıma kadar ter içindeydim
masallah canim bende 60 inebilcekmiyim acabaGünaydın kızlar tartıldım ve 60 kiloyum tam@morordek kaptanım artık mezun olabilirim
OhaaaaMoralini bozma lütfen o kadar sporla mutlaka inceliyorsundur kas yapıyorsun belliki
Eki Görüntüle 2167961
Benden de çok geç bir selaaammm. Ama daha yeni girdimAynen öyle oldu
:))
Tamamdır magickkcim ekliyorum seni şimdi listeye tebrik ederimGünaydın kızlar tartıldım ve 60 kiloyum tam@morordek kaptanım artık mezun olabilirim
O zaman sadece spor puanı var sanaDünkü ve önceki günkü menüleri yazamicim birkaç cıs barındırıyor. Ama sporlarım
Çarşamba: 15 dk hafif tempolu koşu, 15 dk yüzme
Perşembe: 550 ip, 35 dk yüzme
Sen bize bakma ördeğim biz seni cezalarınla seviyoruz onlar motive ediyor biziYaa yaaa gidip kendiniz görmeniz daha iyi aslında
Sonra ben burda asıp kesen kaptan durumuna düsüyorum
Ceza veriyorum diye bile yemedigim laf kalmıyor sonraHadi diyorum birazcık müsamaha göstereyim, bu sefer de herkes salıyor
Peki canım bu hafta dahil etmiyorum seni o halde
Tamamdır seni ekliyorum kardelencim :)
Suzicim güzel haberlerini bekliyoruz. Kalp atışını duyunca yaz mutlaka
Akşam çok olmuş cidden, miden bile isyan etmiş baksana
Sağlık olsun ciklatım haftaya güzel bir eksiyle gelecegine eminim
Aa güzelmiş, bu hafta öyle yapayım
Candycim şu an takımda yer var ama açıkçası bence biraz daha liste dışı takılmalısın çünkü buraya başladığın ilk hafta artı gelmiştin, hem de nasıl bir artı
Geçmişten de biliyorum, bu kez azimli oldugunu göstermen gerek :)
Ahahahahaaaa yerine bakacak biri mi.Regl dönemi mi ciklatım? Spordan da olabilir?
İşte arada vücudu şaşırtmak gerek sanırım takıldı mı takılıyor. Fırsat bulursan çok zorlamayacak bir detoks düsünebilirsin :)
Kumpiri kaçamak olarak düsünmemek
Sen çok yanlış gelmişsin
Neyse kusurumuza bakma artık seni güzel ağırlayamadık. Bi kahve ikram edelim :)
Te Allahım ya sizi bana sayıyla mı veriyorlar
Ne olsun o zaman haftaya değiştirelim grupların adını
Gene arkamdan konuşmalar
Evet karabiberim yoğunluğunun geçmesini ve dönmeni bekliyoruz :)
Yemeklere saldırmaman güzel, hemen geri alalım seni listeye :)
Yerine bakacak elemanı bulursan anca öyle izne çıkabilirsinMemur kafası
Şimdiden söylersen unuturum şekerim sen bana yaklaşınca tekrar bi söyle en iyisi, ona göre o hafta not düşeriz
Bana her gün öyle Ferah'ım. Her gün 6:30 dedin mi ayaktayızAhahahahaaaa yerine bakacak biri mi.Koptum sabah sabah. Bu arada akşamüstü falan bana herhalde. 05:30 da kaldırdı da oğlum sağolsun.
masallah canim bende 60 inebilcekmiyim acaba
Ama seni cok tebrik ederim azmin sonu masallahhh canim
Çok teşekkürler kızlarTamamdır magickkcim ekliyorum seni şimdi listeye tebrik ederim
O zaman sadece spor puanı var sana
Suzicim güzel haberlerini bekliyor olacağız canım.merhabalar Canlar. Dün maalesef kanamam oldu acile gittik. Kese yerinde duruyordu birşey yapmaya gerek yok, zaten ilaç kullanıyorsun dedi acildeki doktor. Bu sabah normal kontrolüm vardı. Kese duruyordu ama kanamayı sorun etti doktor. Bir tane düşük önleyici iğne vuruldum. Şimdi yine transferin başındaki gibi yatış durumuna geçtim. İnternet ortamından da biraz uzaklaşmak istiyorum. Arada girer sizinle hasret gideririm veya yazdıklarını okurumumarım güzel haberlerle gelebilirim. Hepinize kilo vermede başarılar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?