- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #290.741
Ay çok zormuş yaw bu nedir böyle. Bir gözüm açık bir gözüm kapalı geziyorum.Bana her gün öyle Ferah'ım. Her gün 6:30 dedin mi ayaktayız
Kahveye aban artık bugünAy çok zormuş yaw bu nedir böyle. Bir gözüm açık bir gözüm kapalı geziyorum.
60 km yol gideceğim şimdi bide nasıl gözümde büyüyor ooofffff. Hazırlanim bari.
Süpersinnnn
Kahveye aban artık bugün
Akşam çocuklar yatınca hemen yatarsın, dinlenirsin sen de :)
Süpersinnnn
Bak 62'den kurtuldun
Sağol canım bende seni tebrik ederim. :)) Hedefin 55 mi ?Tebrikler canim
Ya bende öyle yapıcam artık yani öyle bir şiş kalktımki 7de uyandım 10.30da anca kahvaltı yaptım kötğ oldu karpuz falan geçiştirmeliydimaynen cok sevincliyim de bi 3 haftada 61de surunmem insallah. Persembe aksami meyve vs. Gecistirmek etkiliymis bunu da gormus olduk
Evet aynenaynen cok sevincliyim de bi 3 haftada 61de surunmem insallah. Persembe aksami meyve vs. Gecistirmek etkiliymis bunu da gormus olduk
Tam sana yazacaktım tartılmadan çıktın mı yoksa diyeKılom 64.8morordek dünkü menumude sporumuda bırazdan yazacağım.
Tamam canm evt ben yanlış anlamışım2 gruba ayrilmistik ordan diskalifiye edildin. Takimdan degil anladigim kadariyla
Olsun menü sporda birinci oldun ama tebrikler canım :))Gunaydinlarrr hanimlarrr
Deniz faciyasindan sonra Malesef kilom
71.6
Nese bunada sukur oysa 70.8 gormustum sali gunu
morordek
Aynen birde o denizdeki tusunami olmayaydı iyiydi :))))Gunaydinlarrr hanimlarrr
Deniz faciyasindan sonra Malesef kilom
71.6
Nese bunada sukur oysa 70.8 gormustum sali gunu
morordek
Evt canm haklisn çok ani gelisti firsat bulamadm kusura bakmaynBiz gruplara ayrıldık kaptanımız ayarladı grupları spor ve menü yarışması yapılıyor geçen hafta açıklanmıştı izinde olmanıza rağmen burada olacağınızı söylediğiniz için gruplara eklendiniz bundan da bilginiz vardı eğer bir gruptaki kişiler yarismadiginda menü bildirmediginde otomatikman geride kalmış oluyor motivasyon açısından düşüklüğe sebep oluyor. Keşke burada olmayacağını haber verseydin hiç gruba eklenmezdin herkesin telefonunda internet var haber vermeliydin bence kısacası takımdan değil o yarışmadan diskalifiye edildin
cok tesekkur ederik canim bende smdi gordum oda beni motive etti bayaOlsun menü sporda birinci oldun ama tebrikler canım :))
ayy evet yaa ozman garanti 1 kilo vermis olurdum heraldeAynen birde o denizdeki tusunami olmayaydı iyiydi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?