Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

morordek kaptanm tekrar belirteyim tatildeym bir kaç hafta daha aktif olamycam magickk canm değişik durumlarda var ani bazı kararlar aldk belli olsn da bir ara müsait olunca girer yazrm size neler oldgnu hepinizi öpüyorum kızlar kilo almamaya dikkat ediyorm ayrica grup konusunu yanlş anlamşım kaptanm tekrar ozűrdilerim opuldunuz

Pazar günü annemlere yazlığa gidiyorum 3 hafta muhtemelen ordayım kadın şimdiden brifing veriyor 'diyeti bırak gel canımı sıkma' :))))) benim yüzümden bişey yiyemiyorlarmış
nedense sıfır kacamakla sporunla o tatilin ustesinden kilo vererek geliceginden eminim

Gunaydinlarrr hanimlarrr
Deniz faciyasindan sonra Malesef kilom
71.6
Nese bunada sukur oysa 70.8 gormustum sali gunu

morordek
Valla senden bu hafta atak bekliyordum Didemcim ama biraz hayal kırıklığı oldu
Bak bir günün bilançosu nasıl da çıkıyor
Maalesef ben de 83 çıktım morordek çim. Ama yolculuktan çok fazla ödem var. Ayaklarım bacaklarım balon gibi şiş daha onları atamadım. İnşallah haftaya normale dönerim

Valla canım kilo alma diye izne ayırmamıştım ama çok da bi şey fark etmedi sanki

Tamda onu yazacaktım kaptanım yani sporda yapıldı ama çok kaçamaklar oldu bence (
Spor yapıyoruz diye herkes kendinde yemeyi hak gördü sanırım

Kilo vermenin mantığı bu değil maalesef. Bu hafta çok fena cezalar gelecek size, başka yolu yok.
0 karbonhidrat olması gerekiyor bazı takımlarda gördüğünüz gibi... Özellikle de perşembeleri

Aynen aynen vur kır parçala kaptanım

Ben de 3 haftadir hedefledigim 62ye inemeyecegim sanirim. Saka gibi resmen. Cocuklardan firsat bulursam ben de spor yapacagim insallah

Sanırım inmişsin violincim, tebrik ediyorum.

Valla çok istedim ördeğim ama alışmışım hep kendi düzenime. Birileri olunca düzen şaşıyor. Çok yemek yemedim ama yemek ve uyku saatleri ile beraber spor olayı sıkıntı oldu.

Ben bayadır cezaları sizin sporlarınızdan düsüyordum sanırım öyle yapmamam gerek.

Kaçamak yapana ekstra spor cezası moduna geri dönüyorum bu haftadan itibaren

Takımı 2'ye ayırdık spor yapın motive olun diye, spor yapınca herkes gömdü kaçamakları

Cikilatacanavari ceza listesi ne alemdeydi bilmiyorum da kendine 88 puan, kardelelen321 'e de 147 puan ceza ile başlayalım bu haftaya

hemen yapıyorum vakvakcığım + değilim şükür ödemler gitti ama eksi de değilim nur topu gibi 74,0 la notayı ben aldırmam heralde
Aldık valla geçmiş olsun
Ortalamamız 0,107

Gidip bi organınızı bağışlayın 2-3 kg verin gelin anca öyle kurtuluruz bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…