Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Beni regl ele geçirdi bu hafta. Ama bugün daha iyiyim. Ne zamandır bu kadar ağrım olmamıştı valla hatta regl olacağımı bile anlamıyordum o derece. Nazar değdirdim kendi kendime. Üşüttüm denizde sanırım, ıslak mayoyla durdum hep üşendim değiştirmeye.
Zaten öyle olur canım. Çocuklarla tüm gün uğraşırız ama iş kendimize gelince üşeniriz. Ben de öyleyim. Kesin ıslak mayoyla kaldığından ağrıların. Ben de antibiyotik kullanmak zorunda kaldığımdan 1 yaşındaki kızım emiyodu bıraktırmak durumunda kaldım. Neyse ki çok zora sokmadı işi. Bu akşam 2. Gün bırakalı. Ben üzgünüm tabi bu durumdan dolayı. Büyük kızımı 2 yaşına kadar emzirmiştim. Hayırlısı artık ne yapalım

Kızlar dün bizim 1 numaranın doğumgününü yaptık ondan giremedim bugün de kayinvalidemler geldi biz kahvaltı ediyorduk hatta şimdi gittiler. Şimdi teldeyim PC başına geçince menülerimi yazarım pek harika menüler değiller ama
Nice güzel yaşlara inşallah canım

Sorma canım yaa. Canım da sıkkın, regl oldum üstüne. Ufak kaçamaklarım oldu, ağrılarımdan spor yapamadım.Vitamin falan da alıyorum halsizliğim için ama çocuklarla da çok yoruldum galiba yazlıkta. Neyse bugün toparlıyorum inşallah.
Geçmiş olsun bebekim. Rüzgar varsa kesin üşütmüşsündür.
Diyet işi nasıl gidiyor?

Kızlar dün bizim 1 numaranın doğumgününü yaptık ondan giremedim bugün de kayinvalidemler geldi biz kahvaltı ediyorduk hatta şimdi gittiler. Şimdi teldeyim PC başına geçince menülerimi yazarım pek harika menüler değiller ama
Nice sağlıklı mutlu yıllar canım...

Nice yillari olsun insallah.

Bgunku menum

Kahvalti
2 haslanmis yumurta
2 dilim salam
Salatalik domates
1 dilim sucuk
3 yesil 2 siyah zeytin

Arada
Yogurt 1.5 yulaf kepegi ve 3 günkurusu karisimi

Aksam
2 kasik yogurt ve salatalik karisimi
5 tane kucuk firinda pismis köfte
1 tane tavuk pirzola

Su 2.5 lt
4 su bardagi odem attirici cay

Spor
Simdilik yaptiklarim sabah yapmistim bunlari brazdan yine yapicam spor onlarida ekliyeyimki zorlada olsa yapim

1000 ipsiz ip atlama +500 tane daha atlicam
25 dakika bölgesel hareketler
Birazdan 30 dakika zumba

morordek morordek

Bgunku menum

Kahvalti
2 haslanmis yumurta
2 dilim salam
Salatalik domates
1 dilim sucuk
3 yesil 2 siyah zeytin

Arada
Yogurt 1.5 yulaf kepegi ve 3 günkurusu karisimi

Aksam
2 kasik yogurt ve salatalik karisimi
5 tane kucuk firinda pismis köfte
1 tane tavuk pirzola

Su 2.5 lt
4 su bardagi odem attirici cay

Spor
Simdilik yaptiklarim sabah yapmistim bunlari brazdan yine yapicam spor onlarida ekliyeyimki zorlada olsa yapim

1000 ipsiz ip atlama +500 tane daha atlicam
25 dakika bölgesel hareketler
Birazdan 30 dakika zumba

morordek morordek
morordek morordek
kaptanim sporlarimi tamamladim hatta terli terli yaziyorum suanda :spor:

Menüm Abidik gubidik ama yazayım bakalım neler yemisim
Sabah
1 avuç fındık
Bir sürü karpuz
2saat sonra eşim meyve hazırlamış
yarım şeftali yarım kırmızı erik çeyrek armut 10-12 tane üzüm