Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Devamlı tartılma canım :)) cumaya kadar yok tartı:))) artı falan çıkarsın motivasyonun bozulmasın ne güzel spor yapıyorsun bravo
Bu huyumdan vazgecemiyorum malesef onsuz yapamiyorum günde en az 5-10 defa kendisi ile buluşuyorum.
Oda bensiz yapamıyor eskisi ile 5 yıllık ilişkim vardı bir kaç gün ara verince kendini yerden yere vurdu ve tuzla buz oldu malesef. :rolleyes:

İyi akşamlar kızlar migrenim tuttu yazamıyorum :KK43:
morordek morordek kaptanım dün sadece 30 dk bisiklet var bugün spor yok İstanbul'a geldik başım çok kötü yazamıyorım menü kusura bakma :KK43:
Gecmis olsun canim yarina aksama kadr biseyin kalmaz insallah migren braz uzun suyo bliyorum yakin arkadasimda bole senin gibi igne yemeden kendine gelemiyo:KK43:
30 dk eliptik ve 30 dk zumbanın uzerine 1000 ip :spor:+ 20 burpee+ 40 mutfak tezgahına tutunarak şınav +10 yerde şınav + 20 yine mutfak tezgah köşesinden tutup bacakları yukarı çekme ve son olarak 1 dk plank yaparak şimdilik nokta koyuyorum.:KK31: Ve bu mesajı yerde uzanarak yazıyorum. :KK54:
hayyyy masallahhhhh :KK9::nazar:
Enerjine hayran kaldim bize böle takım arkadasları lazım bakk nasıl hevese getrdin beni bende ip atliyayim barii:spor:

Bu huyumdan vazgecemiyorum malesef onsuz yapamiyorum günde en az 5-10 defa kendisi ile buluşuyorum.
Oda bensiz yapamıyor eskisi ile 5 yıllık ilişkim vardı bir kaç gün ara verince kendini yerden yere vurdu ve tuzla buz oldu malesef. :rolleyes:
hahahahahhh:KK70:
Bende oleyim yaa gidip gelip tartiliyorum ama benim moralimi bizmuyo okdr cok tartildim ki sahaba ne kadr gidecegini tahmin ediyorum hepde hakli ckiyorum brazdan bende tartilicam cok merk ediyorum:KK37:

Günaydınlar
Eli sopalı kaptanınız geldi
Artı çıkanlara güzel sürprizler hazırladım, bu cumayı riske atmak istemiyorum hanımlar ona göre :)

morordek morordek cuma menüm
Kahvaltı: haşlanmış yumurtA, peynir zeytin salatalık domates
Ara: yoğurt kiraz kuruyemiş
Akşam : fırında köz patlıcanla karnıyarık( kızartma değil) pilav kabak havıç tarator karpuz
Su 2lt spor yok

Cumartesi
Kahvaltı: peynir zeytin yarım katmer domates salatalık şekersiz çay
Akşam: tarhana çorbası et pilav haşlanmış nohut karpuz
Ara: zencefil çayı
Su 2lt, 400ip, 15dk yüzme
Katmere ceza yazacaktım ama vazgeçtim. Sonra artı geldiğini gördüm onun cezası aşağıda :)
Bgunku menum

Kahvalti
2 kucuk haslanmis yumurta
5 yesil zeytin
Salatalik domates
Kk peynir
Nescafe

Arada
3 kasik yogurdun icine 1.5 kasik yulaf kepegi koydum 4 tane günkurusu dograyip afiyetle yedik tatli istegimi aldi goturdu:KK48:

Aksam
1 tabak taze fasulye
1 firinda pismis tavuk pirzola
2 kasik yogurt

Arada
Sekersiz turk kahvesi
2 tane gün kurusu

Su 2.5 lt

Spor
1500 ipsiz atlama:spor:
30 dakika zumba:KK73:
15×2 squat side kick :KK6:

morordek morordek
Spor süper
Tam Yes spora layık :)
Menüm Abidik gubidik ama yazayım bakalım neler yemisim
Sabah
1 avuç fındık
Bir sürü karpuz
2saat sonra eşim meyve hazırlamış
yarım şeftali yarım kırmızı erik çeyrek armut 10-12 tane üzüm
Ara
1 minik lahmacun
Yarım muz
Aksam
1 bardak ayran
5-6 ev köftesi içine tbe koydum tost makinesinde pişmiş
Firinda zeytinyağlı patates 10-15 tane kızartma lik gibilerdi
Karpuz kavun
Ara
Sade Türk kahvesi
Sade maden suyu
Su 1 litre falan olmuş gidip biraz daha icicem
Spor yok bol pazar market avm gezisi var
Resmen meyve günü yapmışım yaz meyvelerine hiç dayanamıyorum
Çok kh olmuş ciklatım bi 30 puan ceza yaz kendine
Günaydın herkese 57.6çıktım ben de :KK43:
200 gr artı gelmişsin yüzdesi 0,56 ediyor o halde 56 puan ceza Cikilatacanavari Cikilatacanavari :)
Dünkü menüm morordek morordek

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
3 ceviz
5 zeytin
1 kk Beyaz peynir
Çay

Ara
Filtre kahve sütlü

Öğle
Karpuz-peynir

Ara
Filtre kahve

Akşam
Et döner
Tam buğday lavaş

Gece
Kahveli zero. Merakımdan içtim çok beğendim.:sinirli:

Su: 1,5 lt zor bitmiştir
Spor: 5 dk karın egzersiz. Başka bişi yapamadım kızlar kusura bakmayın.
40 puan ceza Cikilatacanavari Cikilatacanavari
spor:15 er dakika eliptik
15 er dakika kardiyo
Bunlar hem cumartesi hem pazar günü değil mi parkbyullcum?
Gunaydinlar +400 ciktim malesef
400 gr artı yüzde olarak 0,65 yapıyor 65 puan ceza da sana Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Günaydın
Dünkü menüm
Kahvaltı
1 incir
Domates salatalık biber peynır zeytın

Ara
1 incir
Bu sene incirler erken oldu. Kısın havaların sıcak gıtmesınden ötürü galıba.

Akşam
Zeytınyaglı borulce
5 Çatal kıymalı makarna
4 dilim karpuz

Spor
1 saat yürüyüş
3 saat bölgesel hareket

morordek morordek
İncirler oldu muuu? :rolleyes:
Bu hafta içi memlekete gideceğim, gidince yiyeyim o halde :KK72:
Ayrıca 3 saat bölgesel hareket :KK57:
Menü 710 puan etti sanırım şu ana kadarki en yüksek menü puanı rekoruna sahip oldun
morordek morordek bugun kılom 65.1.
Çok fazla şişlik var ondan herhalde.
Bı üroloji Dr ye gıtmem gerek galıba. Tabı ne zaman giderım bellı olmaz.
Sana da 46 puan ceza geliyor Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Kaptanım ben yazlığa geldim burda yine tartı yok sadece cumaları eczaneye gidip tartılsam olur mu pazartesilerden muaf olsam :) morordek morordek
Ya tartı farkı olursa napiciiiz
Keşke tartını alsaydın yanına
Neyse bakalım cuma günü duruma bakalım bugunluk muaf tutuyorum
Menülerini bekliyorum ama ona göre, sonucta gruplara ekledim seni, grubuna karşı da sorumlusun
Sabah 81 kilo olarak bildirim yaptım. Kahvaltı etmedim ama bu saate kadar 2 kupa bitki çayı,kahve ve bol su içtim şimdi yine tartıldım kilom yine 81..:rolleyes:
8'lerden kurtulamadın Özlemcim ya

günaydınlar :KK68:

bu sabah çok mutluyum çünkü cumaya göre gramı gramına sabit çıktım :21: spor gerçekten işe yarıyor yaa:dua:

kilom bu sabah 134,6 menüleri yazayım

13.07.2018 cuma menüm

kahvaltı 8.00
kaşarlı tost
şekersiz çay

ara 10.00
sade türk kahvesi

öğlen 12.00
et haşlama
5-6 yk pilav
salata

akşam 6.30
1 dilim ekşi mayalı köy ekmeği
peynir
zeytin
domates salatalık

ara 21.00
sade türk kahvesi
şekersiz çay

spor
15 dk eliptik (çok yapamadım odaları ilaçladık mecbur az yaptım)
7100 adım

14.07.2018 cumartesi menüm

kahvaltı 10.30
2 dilim (el kadar yani) pide ekmeği
peynir
zeytin
domates-salatalık
patates kızartması (en fazla 10 adet diyim)
biber kızartması 4-5 adet

ara 13.00
sade türk kahvesi

akşam (doğumgününde) (18.30 gibi)

2 yk patates salatası
3 yk kısır
1 dilim börek
1 dilim pasta
1 bardak zero

spor
yarım saat eliptik
7200 adım
su heralde 4-5 lt içtim :KK57: sadece 2,5 lt doğumgününde içtim zaten kahvaltıda da çok içmiştim ama ne sıcaktı mersin o gün var ya ooff:KK57:

15.07.2018 pazar menüm

bugün aslında su orucu yapacaktım 24 saat ama annem böyle şeylere kızdığı için saat 4'e kadar direndim ama 4'te açlığın ve çevresel faktörlerin etkisi ile bozum

3 dilim ekşi mayalı köy ekmeği ile klasik kahvaltı

ara 18.00
sade türk kahvesi
bitter çikolata
1 çatal dünkü pastadan

akşam 20.00
1 parça haşlanmış tavuk göğsü

spor
yarım saat eliptik
yürüyüş yok

bu sabah çok mutluyum çünkü cumaya göre gramı gramına sabit çıktım :21: spor gerçekten işe yarıyor yaa:dua:

13.07.2018 cuma menüm

kahvaltı 8.00
kaşarlı tost
şekersiz çay

ara 10.00
sade türk kahvesi

öğlen 12.00
et haşlama
5-6 yk pilav
salata

akşam 6.30
peynir
zeytin
domates salatalık

ara 21.00
sade türk kahvesi
şekersiz çay

spor
7100 adım

kahvaltı 10.30
peynir
zeytin
domates-salatalık

ara 13.00
sade türk kahvesi

2 yk patates salatası
3 yk kısır
1 dilim börek
1 dilim pasta
1 bardak zero

spor
yarım saat eliptik
7200 adım
su heralde 4-5 lt içtim :KK57: sadece 2,5 lt doğumgününde içtim zaten kahvaltıda da çok içmiştim ama ne sıcaktı mersin o gün var ya ooff:KK57:

15.07.2018 pazar menüm

bugün aslında su orucu yapacaktım 24 saat ama annem böyle şeylere kızdığı için saat 4'e kadar direndim ama 4'te açlığın ve çevresel faktörlerin etkisi ile bozum

ara 18.00
sade türk kahvesi
bitter çikolata
1 çatal dünkü pastadan

akşam 20.00

spor
yarım saat eliptik
yürüyüş yok
Cumartesi menüsü felaket tek kelimeyle
Pazar da su orucu diye başlayıp madem bozdum tam bozayım diye yine cikolata ve pasta yemissin
Toplamda 200 puan ceza yazıyorum sana Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Dedigim gibi böyle menülerin oldugu sürece listeye almam seni candycim

bu arada ben google fitin saydığı adımları yazıyorum buraya ekstra yürüyüş olarak yaptığım bişey değil işe gidip gelirken yürüyorum işte mesela kuaföre gittim geldim cumartesi zaten cumartesi sürekli hareket halindeydim. günde attığım bütün adımlar onlar özel olarak yürüyüş yapmıyorum spor olarak sayılmıyorsa saymayın onları ama öyle mağaza gezme şeklinde değil bi hedefe varma var yani hep :KK53:

Cumartesi menüsü felaket tek kelimeyle
Pazar da su orucu diye başlayıp madem bozdum tam bozayım diye yine cikolata ve pasta yemissin
Toplamda 200 puan ceza yazıyorum sana Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Dedigim gibi böyle menülerin oldugu sürece listeye almam seni candycim

cezayı göze aldım kaptanım cumartesi kızımın doğumgünüydü cezamı sıfırlayacak bi spor yapacağım takım arkadaşlarım merak etmesinler :KK15:

bu arada ben google fitin saydığı adımları yazıyorum buraya ekstra yürüyüş olarak yaptığım bişey değil işe gidip gelirken yürüyorum işte mesela kuaföre gittim geldim cumartesi zaten cumartesi sürekli hareket halindeydim. günde attığım bütün adımlar onlar özel olarak yürüyüş yapmıyorum spor olarak sayılmıyorsa saymayın onları ama öyle mağaza gezme şeklinde değil bi hedefe varma var yani hep :KK53:
Bu konuyu sen takımda yokken arkadaşlarla konuşmuştuk. Yürüyüs olarak yani spor niyetiyle yapılmıyorsa adımları saymıyoruz spordan. Yoksa zaten herkesin 2000-3000 adımı falan oluyor garanti

Günaydınlar
Eli sopalı kaptanınız geldi
Artı çıkanlara güzel sürprizler hazırladım, bu cumayı riske atmak istemiyorum hanımlar ona göre :)

Katmere ceza yazacaktım ama vazgeçtim. Sonra artı geldiğini gördüm onun cezası aşağıda :)

Spor süper
Tam Yes spora layık :)

Çok kh olmuş ciklatım bi 30 puan ceza yaz kendine

200 gr artı gelmişsin yüzdesi 0,56 ediyor o halde 56 puan ceza Cikilatacanavari Cikilatacanavari :)

40 puan ceza Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Bunlar hem cumartesi hem pazar günü değil mi parkbyullcum?

400 gr artı yüzde olarak 0,65 yapıyor 65 puan ceza da sana Cikilatacanavari Cikilatacanavari

İncirler oldu muuu? :rolleyes:
Bu hafta içi memlekete gideceğim, gidince yiyeyim o halde :KK72:
Ayrıca 3 saat bölgesel hareket :KK57:
Menü 710 puan etti sanırım şu ana kadarki en yüksek menü puanı rekoruna sahip oldun

Sana da 46 puan ceza geliyor Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Ya tartı farkı olursa napiciiiz
Keşke tartını alsaydın yanına
Neyse bakalım cuma günü duruma bakalım bugunluk muaf tutuyorum
Menülerini bekliyorum ama ona göre, sonucta gruplara ekledim seni, grubuna karşı da sorumlusun

8'lerden kurtulamadın Özlemcim ya
evet ördekciğim ;)

13.07.2018 cuma menüm

kahvaltı 8.00
kaşarlı tost
şekersiz çay

ara 10.00
sade türk kahvesi

öğlen 12.00
et haşlama
5-6 yk pilav
salata

akşam 6.30
peynir
zeytin
domates salatalık

ara 21.00
sade türk kahvesi
şekersiz çay

spor
7100 adım

kahvaltı 10.30
peynir
zeytin
domates-salatalık

ara 13.00
sade türk kahvesi

2 yk patates salatası
3 yk kısır
1 dilim börek
1 dilim pasta
1 bardak zero

spor
yarım saat eliptik
7200 adım

15.07.2018 pazar menüm

ara 18.00
sade türk kahvesi
bitter çikolata
1 çatal dünkü pastadan

akşam 20.00

spor
yarım saat eliptik
yürüyüş yok
Cumartesi pazar menülerin korkunç cnm kızartma lar börekler pastalar 1 gün yedin hadi ikinci gün niye tadına bakiyorsun doğum gününde pasta yedin hadi borek yemeyiver şu orucu yapacaktım diyorsun ki o da yanlış ama bozarKen de 3 dilim köy ekmegi ile bozuyorsun tek umudum o 3 dilimin küçük olması koy ekmegi dilimi ise vasat cnm bak kılon oldukça yüksek şu dönemde en az 2 kilo veriyo olman lazım biraz dikkat et pohpohlama kendini az yiyorum diye daha çok kız bu zamana kadar neden yedim diye

Cumartesi pazar menülerin korkunç cnm kızartma lar börekler pastalar 1 gün yedin hadi ikinci gün niye tadına bakiyorsun doğum gününde pasta yedin hadi borek yemeyiver şu orucu yapacaktım diyorsun ki o da yanlış ama bozarKen de 3 dilim köy ekmegi ile bozuyorsun tek umudum o 3 dilimin küçük olması koy ekmegi dilimi ise vasat cnm bak kılon oldukça yüksek şu dönemde en az 2 kilo veriyo olman lazım biraz dikkat et pohpohlama kendini az yiyorum diye daha çok kız bu zamana kadar neden yedim diye
:KK9::KK9::KK9:

Ben de buna benzer sebeplerden dolayı hep başa sardım..:sinirli:

Evet aynen öyle. Çocuklara üşenmiyoruz aman hasta olmasın diye, kendimize gelince salıyoruz. Küçüğünün kısmeti o kadarmış canım üzme kendini. Hiç anne sütü alamayanlar da var bak 1 yıl emmiş en azından öyle düşün. Nasıl geçiyor bari? Zorluyor mu? Sen neden antibiyotik alıyorsun? Üst üste oldu böyle soruların hepsi :KK48: emzirirken de alabileceğin ant ler var ama sanırım ağır bir ilaç kullanıyorsun.

Dün iyiydi ama bizim evde et et et diye ritim tutan canavarlar var :KK53: akşam döner yedik, birazdan yazıcim menümü. Çocuklar 10 gibi uyuyunca la casa de papel izleyelim dedik o yüzden girip yazamadım. Hala karnım ağrıyoooo :KK43:

81,7 :olamaz:

Geçmiş olsun canım.
Canım parmağımda kesik vardı ordan mikrop kapmış davul gibi şişti. 3 gün kendim pansuman yaptım geçsin diye uğraştım. Daha da şişince doktora gittim 2 ayrı antibiyotik verdi. Bir de idrar yolu enfeksiyonu üzerine geldi. Doktor bi süre ara ver emzirmeye dedi ama biliyorum ki ara verirsem hepten bitecek. Bakalım kuzu da istemedi henüz. Büyük kızım kadar düşkün değildi zaten bahanesi oldu. Dediğin gibi kısmeti o kadarmış.

30 dk eliptik ve 30 dk zumbanın uzerine 1000 ip :spor:+ 20 burpee+ 40 mutfak tezgahına tutunarak şınav +10 yerde şınav + 20 yine mutfak tezgah köşesinden tutup bacakları yukarı çekme ve son olarak 1 dk plank yaparak şimdilik nokta koyuyorum.:KK31: Ve bu mesajı yerde uzanarak yazıyorum. :KK54:
Süpersin canım maaşallah

Back
X