- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #290.981
Günaydınnnn fıstıklar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aynen öyle. Çocuklara üşenmiyoruz aman hasta olmasın diye, kendimize gelince salıyoruz. Küçüğünün kısmeti o kadarmış canım üzme kendini. Hiç anne sütü alamayanlar da var bak 1 yıl emmiş en azından öyle düşün. Nasıl geçiyor bari? Zorluyor mu? Sen neden antibiyotik alıyorsun? Üst üste oldu böyle soruların hepsiZaten öyle olur canım. Çocuklarla tüm gün uğraşırız ama iş kendimize gelince üşeniriz. Ben de öyleyim. Kesin ıslak mayoyla kaldığından ağrıların. Ben de antibiyotik kullanmak zorunda kaldığımdan 1 yaşındaki kızım emiyodu bıraktırmak durumunda kaldım. Neyse ki çok zora sokmadı işi. Bu akşam 2. Gün bırakalı. Ben üzgünüm tabi bu durumdan dolayı. Büyük kızımı 2 yaşına kadar emzirmiştim. Hayırlısı artık ne yapalım
Dün iyiydi ama bizim evde et et et diye ritim tutan canavarlar varGeçmiş olsun bebekim. Rüzgar varsa kesin üşütmüşsündür.
Diyet işi nasıl gidiyor?
81,7Yarın sabah listedekiler başta olmak üzere herkesten kilo bildirimi istiyorum ona göre
Geçmiş olsun canım.İyi akşamlar kızlar migrenim tuttu yazamıyorum
morordek kaptanım dün sadece 30 dk bisiklet var bugün spor yok İstanbul'a geldik başım çok kötü yazamıyorım menü kusura bakma
![]()
Süpersin canım30 dk zumba da an itibariyle bitmiştir..
Şimdi sırada ip atlama var.
Sonra da biras yer hareketleri yaparım.![]()
Sabah sabah çok iyi.30 dk eliptik ve 30 dk zumbanın uzerine 1000 ip+ 20 burpee+ 40 mutfak tezgahına tutunarak şınav +10 yerde şınav + 20 yine mutfak tezgah köşesinden tutup bacakları yukarı çekme ve son olarak 1 dk plank yaparak şimdilik nokta koyuyorum.
Ve bu mesajı yerde uzanarak yazıyorum.
![]()
Daha ben suan cay ıcme keyfı yapıyorum. Daha kendıme gelemedım. Sen çok ıyı spor yapmışsın.30 dk eliptik ve 30 dk zumbanın uzerine 1000 ip+ 20 burpee+ 40 mutfak tezgahına tutunarak şınav +10 yerde şınav + 20 yine mutfak tezgah köşesinden tutup bacakları yukarı çekme ve son olarak 1 dk plank yaparak şimdilik nokta koyuyorum.
Ve bu mesajı yerde uzanarak yazıyorum.
![]()
Migrenın nasıl oldu.Kaptanım ben yazlığa geldim burda yine tartı yok sadece cumaları eczaneye gidip tartılsam olur mu pazartesilerden muaf olsam :)morordek
Geçmiş olsun canım..
Geçmiş olsun canım.
Devamlı tartılma canım :)) cumaya kadar yok tartı:))) artı falan çıkarsın motivasyonun bozulmasın ne güzel spor yapıyorsun bravoSabah 81 kilo olarak bildirim yaptım. Kahvaltı etmedim ama bitki çayı,kahve ve bol su içtim bi saate kadar şimdi yine tartıldım kilom yine 81..![]()