Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Zaten öyle olur canım. Çocuklarla tüm gün uğraşırız ama iş kendimize gelince üşeniriz. Ben de öyleyim. Kesin ıslak mayoyla kaldığından ağrıların. Ben de antibiyotik kullanmak zorunda kaldığımdan 1 yaşındaki kızım emiyodu bıraktırmak durumunda kaldım. Neyse ki çok zora sokmadı işi. Bu akşam 2. Gün bırakalı. Ben üzgünüm tabi bu durumdan dolayı. Büyük kızımı 2 yaşına kadar emzirmiştim. Hayırlısı artık ne yapalım
Evet aynen öyle. Çocuklara üşenmiyoruz aman hasta olmasın diye, kendimize gelince salıyoruz. Küçüğünün kısmeti o kadarmış canım üzme kendini. Hiç anne sütü alamayanlar da var bak 1 yıl emmiş en azından öyle düşün. Nasıl geçiyor bari? Zorluyor mu? Sen neden antibiyotik alıyorsun? Üst üste oldu böyle soruların hepsi :KK48: emzirirken de alabileceğin ant ler var ama sanırım ağır bir ilaç kullanıyorsun.

Geçmiş olsun bebekim. Rüzgar varsa kesin üşütmüşsündür.
Diyet işi nasıl gidiyor?
Dün iyiydi ama bizim evde et et et diye ritim tutan canavarlar var :KK53: akşam döner yedik, birazdan yazıcim menümü. Çocuklar 10 gibi uyuyunca la casa de papel izleyelim dedik o yüzden girip yazamadım. Hala karnım ağrıyoooo :KK43:

Yarın sabah listedekiler başta olmak üzere herkesten kilo bildirimi istiyorum ona göre
81,7 :olamaz:

İyi akşamlar kızlar migrenim tuttu yazamıyorum :KK43:
morordek morordek kaptanım dün sadece 30 dk bisiklet var bugün spor yok İstanbul'a geldik başım çok kötü yazamıyorım menü kusura bakma :KK43:
Geçmiş olsun canım.

Dünkü menüm morordek morordek

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
3 ceviz
5 zeytin
1 kk Beyaz peynir
Çay

Ara
Filtre kahve sütlü

Öğle
Karpuz-peynir

Ara
Filtre kahve

Akşam
Et döner
Tam buğday lavaş

Gece
Kahveli zero. Merakımdan içtim çok beğendim.:sinirli:

Su: 1,5 lt zor bitmiştir
Spor: 5 dk karın egzersiz. Başka bişi yapamadım kızlar kusura bakmayın.

morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari fancynancy fancynancy ve gıymatli dostlarım:KK66:

cumartesi sabah:tereyağında kırılmış yumurta
bir dilim ekmeği ikiye bölerek yaptım tost
şekersiz çay
kahvaltılık

Öğlen:eek:ğlumla kefirli smoothie içtik

akşam :kabak yemeği,hindi göğüs tavada...

Pazar:
iki haşlanmış yumurta (sarısı rafadan beyazı katı)
maydanoz
avokado

akşam düzeni olmadı kabak atıştırdım biraz...

bugün sıvı detoks yapmak planım..
şu an kefirli yaban mersinli smoothie içiyorum..
öğlen ve arası için green juice yaptım..(salatalık yeşil elma maydanoz roka kuzu kulağı limon kara lahana....)
akşam eve gidince de pancarlı kırmızı içecek hazırlayacağım..(pancar,havuç,elma,zencefil)

spor:15 er dakika eliptik
15 er dakika kardiyo

kilom 74 küsürlerde bugünki sıvı detokstan ümidim var)

30 dk eliptik ve 30 dk zumbanın uzerine 1000 ip :spor:+ 20 burpee+ 40 mutfak tezgahına tutunarak şınav +10 yerde şınav + 20 yine mutfak tezgah köşesinden tutup bacakları yukarı çekme ve son olarak 1 dk plank yaparak şimdilik nokta koyuyorum.:KK31: Ve bu mesajı yerde uzanarak yazıyorum. :KK54:

Günaydın
Dünkü menüm
Kahvaltı
1 incir
Domates salatalık biber peynır zeytın

Ara
1 incir
Bu sene incirler erken oldu. Kısın havaların sıcak gıtmesınden ötürü galıba.

Akşam
Zeytınyaglı borulce
5 Çatal kıymalı makarna
4 dilim karpuz

Spor
1 saat yürüyüş
3 saat bölgesel hareket

morordek morordek

30 dk eliptik ve 30 dk zumbanın uzerine 1000 ip :spor:+ 20 burpee+ 40 mutfak tezgahına tutunarak şınav +10 yerde şınav + 20 yine mutfak tezgah köşesinden tutup bacakları yukarı çekme ve son olarak 1 dk plank yaparak şimdilik nokta koyuyorum.:KK31: Ve bu mesajı yerde uzanarak yazıyorum. :KK54:
Sabah sabah çok iyi.

Daha ben suan cay ıcme keyfı yapıyorum. Daha kendıme gelemedım. Sen çok ıyı spor yapmışsın.

Sabah 81 kilo olarak bildirim yaptım. Kahvaltı etmedim ama bitki çayı,kahve ve bol su içtim bi saate kadar şimdi yine tartıldım kilom yine 81..:rolleyes:
Devamlı tartılma canım :)) cumaya kadar yok tartı:))) artı falan çıkarsın motivasyonun bozulmasın ne güzel spor yapıyorsun bravo

Back
X