- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #291.021
Aynen canım koşturalım.Geçen hafta ikimizin yüzünden nota alan takımı bu hafta 1.lige kosturtalim cnm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım koşturalım.Geçen hafta ikimizin yüzünden nota alan takımı bu hafta 1.lige kosturtalim cnm![]()
Çok geçmiş olsun canım eşimde de var o illet nasıl olduğunu bilirim. Bir an evvel geçer inşallahSağolun kızlar hafifledi ama hala devam ediyor nefret ediyorum şu migrenden ömrümü yedi(
hayy masallahhhhhKilo bildirimi
79.0 yani -1.4
sanada masallahh canimmSelam canlar..
Ben bu sabah 81,8 çıktım - 1,2.
Ödemleri attım galiba![]()
Süpersin canımKilo bildirimi
79.0 yani -1.4
Uçakla oğlumla yalnız geldim kıyafetleri bile yük etmesin diye almadım düşün :) menüleri yazarım ilettiğim gibi hastalık durumundn yazamadımYa tartı farkı olursa napiciiiz
Keşke tartını alsaydın yanına
Neyse bakalım cuma günü duruma bakalım bugunluk muaf tutuyorum
Menülerini bekliyorum ama ona göre, sonucta gruplara ekledim seni, grubuna karşı da sorumlusun
Süpersin canımKilo bildirimi
79.0 yani -1.4
hayy masallahhhhh
sanada masallahh canimm
Bende diyorum bgun en cok kilo ben verdim geralde dyip sevinerek bildirim yapicaktim ki sizi goruncee sinir oldum sizee![]()
SüpersinnnnnnnCuma gunku kilom 71.6
Bu sabahki 70.6
Fark -1
Bana kocaman alkis cunku dun aksam regl oldum sismem lazimdi dun ekstra sabah aksam spor yaptim bol su ictim odem attirici cay derken bgunde dune gore -300 gordum cok mutluyumm cumayaa kosa kosa geliyorummm 69 gormem lazm artik![]()
Cuma gunku kilom 71.6
Bu sabahki 70.6
Fark -1
Bana kocaman alkis cunku dun aksam regl oldum sismem lazimdi dun ekstra sabah aksam spor yaptim bol su ictim odem attirici cay derken bgunde dune gore -300 gordum cok mutluyumm cumayaa kosa kosa geliyorummm 69 gormem lazm artik![]()
Sağol canım çok yoruldum çocukla ucakta debelenmekten gerildim :)) hava değişimi birde bütün gün nerdeyse aç kaldım annem övünerek sana el açması börek yaptım dedide:)) sağolsun aç kalmama sebep oldu :))))Gecmis olsun canim yarina aksama kadr biseyin kalmaz insallah migren braz uzun suyo bliyorum yakin arkadasimda bole senin gibi igne yemeden kendine gelemiyo![]()
Süpersinnnnnnn![]()
Tesekkur ederim kizlarrr
aynen cocukla yolculuk zor yaa Allah kolaylik versin ama eminim sen o böregi agzina bile surmemissindirSağol canım çok yoruldum çocukla ucakta debelenmekten gerildim :)) hava değişimi birde bütün gün nerdeyse aç kaldım annem övünerek sana el açması börek yaptım dedide:)) sağolsun aç kalmama sebep oldu :))))
Kız sürermiyim :)) oturdum karpuz yedim :))aynen cocukla yolculuk zor yaa Allah kolaylik versin ama eminim sen o böregi agzina bile surmemissindir
nereye gittin peki canim
ohh miss iyi yapmissin canim bundan sonra seni örnek alicimmm masallah tatilde bile kendini tutuyosunKız sürermiyim :)) oturdum karpuz yedim :))
Ağva yazlığa geldik canım
Sağol canım bu hafta birinci olacağız inşallah :))ohh miss iyi yapmissin canim bundan sonra seni örnek alicimmm masallah tatilde bile kendini tutuyosun![]()
Kilo bildirimi
79.0 yani -1.4
Selam canlar..
Ben bu sabah 81,8 çıktım - 1,2.
Ödemleri attım galiba![]()
3'ünüze de masallahCuma gunku kilom 71.6
Bu sabahki 70.6
Fark -1
Haklısın canım cocukla cok zorUçakla oğlumla yalnız geldim kıyafetleri bile yük etmesin diye almadım düşün :) menüleri yazarım ilettiğim gibi hastalık durumundn yazamadım
Maşallah içimden bi ses bu hafta bireysellerde en az iki kişi bizden olacak gibime geliyorCuma gunku kilom 71.6
Bu sabahki 70.6
Fark -1
Cumartesi pazar menülerin korkunç cnm kızartma lar börekler pastalar 1 gün yedin hadi ikinci gün niye tadına bakiyorsun doğum gününde pasta yedin hadi borek yemeyiver şu orucu yapacaktım diyorsun ki o da yanlış ama bozarKen de 3 dilim köy ekmegi ile bozuyorsun tek umudum o 3 dilimin küçük olması koy ekmegi dilimi ise vasat cnm bak kılon oldukça yüksek şu dönemde en az 2 kilo veriyo olman lazım biraz dikkat et pohpohlama kendini az yiyorum diye daha çok kız bu zamana kadar neden yedim diye