Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya tartı farkı olursa napiciiiz
Keşke tartını alsaydın yanına
Neyse bakalım cuma günü duruma bakalım bugunluk muaf tutuyorum
Menülerini bekliyorum ama ona göre, sonucta gruplara ekledim seni, grubuna karşı da sorumlusun
Uçakla oğlumla yalnız geldim kıyafetleri bile yük etmesin diye almadım düşün :) menüleri yazarım ilettiğim gibi hastalık durumundn yazamadım

Cuma gunku kilom 71.6
Bu sabahki 70.6
Fark -1
:KK73::KK73::KK71::KK71:

Bana kocaman alkis cunku dun aksam regl oldum sismem lazimdi dun ekstra sabah aksam spor yaptim bol su ictim odem attirici cay derken bgunde dune gore -300 gordum cok mutluyumm cumayaa kosa kosa geliyorummm 69 gormem lazm artik:KK36:
Süpersinnnnnnn :super::KK9::KK9:

Gecmis olsun canim yarina aksama kadr biseyin kalmaz insallah migren braz uzun suyo bliyorum yakin arkadasimda bole senin gibi igne yemeden kendine gelemiyo:KK43:
Sağol canım çok yoruldum çocukla ucakta debelenmekten gerildim :)) hava değişimi birde bütün gün nerdeyse aç kaldım annem övünerek sana el açması börek yaptım dedide:)) sağolsun aç kalmama sebep oldu :))))

Sağol canım çok yoruldum çocukla ucakta debelenmekten gerildim :)) hava değişimi birde bütün gün nerdeyse aç kaldım annem övünerek sana el açması börek yaptım dedide:)) sağolsun aç kalmama sebep oldu :))))
aynen cocukla yolculuk zor yaa Allah kolaylik versin ama eminim sen o böregi agzina bile surmemissindir:KK48:
nereye gittin peki canim

Kilo bildirimi
79.0 yani -1.4

Selam canlar..
Ben bu sabah 81,8 çıktım - 1,2.
Ödemleri attım galiba:KK73::KK73::KK73:

Cuma gunku kilom 71.6
Bu sabahki 70.6
Fark -1

Bana kocaman alkis cunku dun aksam regl oldum sismem lazimdi dun ekstra sabah aksam spor yaptim bol su ictim odem attirici cay derken bgunde dune gore -300 gordum cok mutluyumm cumayaa kosa kosa geliyorummm 69 gormem lazm artik:KK36:
3'ünüze de masallah :nazar::KK9::KK9:
Bu hafta sayenizde güzel bir derece alacağız gibi geliyor bana da

Uçakla oğlumla yalnız geldim kıyafetleri bile yük etmesin diye almadım düşün :) menüleri yazarım ilettiğim gibi hastalık durumundn yazamadım
Haklısın canım cocukla cok zor

Cuma gunku kilom 71.6
Bu sabahki 70.6
Fark -1

Maşallah içimden bi ses bu hafta bireysellerde en az iki kişi bizden olacak gibime geliyor

Cumartesi pazar menülerin korkunç cnm kızartma lar börekler pastalar 1 gün yedin hadi ikinci gün niye tadına bakiyorsun doğum gününde pasta yedin hadi borek yemeyiver şu orucu yapacaktım diyorsun ki o da yanlış ama bozarKen de 3 dilim köy ekmegi ile bozuyorsun tek umudum o 3 dilimin küçük olması koy ekmegi dilimi ise vasat cnm bak kılon oldukça yüksek şu dönemde en az 2 kilo veriyo olman lazım biraz dikkat et pohpohlama kendini az yiyorum diye daha çok kız bu zamana kadar neden yedim diye

köy ekmeği dilimi değil canım yarım köy ekmeği dilimi yani 3 dilim ekmek dediğim 1,5 dilim köy ekmeği oluyor

bi çataldan bişey olmaz dediydim ben ama o_O

Back
X