Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Uçakla oğlumla yalnız geldim kıyafetleri bile yük etmesin diye almadım düşün :) menüleri yazarım ilettiğim gibi hastalık durumundn yazamadım

Süpersinnnnnnn

Gecmis olsun canim yarina aksama kadr biseyin kalmaz insallah migren braz uzun suyo bliyorum yakin arkadasimda bole senin gibi igne yemeden kendine gelemiyo
Sağol canım çok yoruldum çocukla ucakta debelenmekten gerildim :)) hava değişimi birde bütün gün nerdeyse aç kaldım annem övünerek sana el açması börek yaptım dedide:)) sağolsun aç kalmama sebep oldu :))))

aynen cocukla yolculuk zor yaa Allah kolaylik versin ama eminim sen o böregi agzina bile surmemissindir
nereye gittin peki canim

Kilo bildirimi
79.0 yani -1.4

Selam canlar..
Ben bu sabah 81,8 çıktım - 1,2.
Ödemleri attım galiba

3'ünüze de masallah
Bu hafta sayenizde güzel bir derece alacağız gibi geliyor bana da

Uçakla oğlumla yalnız geldim kıyafetleri bile yük etmesin diye almadım düşün :) menüleri yazarım ilettiğim gibi hastalık durumundn yazamadım
Haklısın canım cocukla cok zor

Maşallah içimden bi ses bu hafta bireysellerde en az iki kişi bizden olacak gibime geliyor

köy ekmeği dilimi değil canım yarım köy ekmeği dilimi yani 3 dilim ekmek dediğim 1,5 dilim köy ekmeği oluyor

bi çataldan bişey olmaz dediydim ben ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…