- Konu Sahibi Cherry Mom
- #291.041
Nasıl detoks bu kabak detoksu mu canımBugün itibariyle 3 gunde 3 kilo detoksuma başlamış bulunmaktayım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl detoks bu kabak detoksu mu canımBugün itibariyle 3 gunde 3 kilo detoksuma başlamış bulunmaktayım![]()
Deme canım deme biz o çatallardan çok yedik zamanındaköy ekmeği dilimi değil canım yarım köy ekmeği dilimi yani 3 dilim ekmek dediğim 1,5 dilim köy ekmeği oluyor
bi çataldan bişey olmaz dediydim ben ama![]()
O kadar ekmek de çok fazla 1 çatal dahi olsa haftada maksimum 2 kaçağın olmalı hatta hiç olmamalı da gözünü korkutmayayim bide ekmekte tahilli ekmek kullanırsan daha sağlıklıköy ekmeği dilimi değil canım yarım köy ekmeği dilimi yani 3 dilim ekmek dediğim 1,5 dilim köy ekmeği oluyor
bi çataldan bişey olmaz dediydim ben ama![]()
Yok youtube da naz diye bi kızın ayran çorbası detoksu gibi bişey cnmNasıl detoks bu kabak detoksu mu canım
Hadi inşallah..Maşallah içimden bi ses bu hafta bireysellerde en az iki kişi bizden olacak gibime geliyor
562.etapta ayrılmışsınız cnm
Deme canım deme biz o çatallardan çok yedik zamanında
O kadar ekmek de çok fazla 1 çatal dahi olsa haftada maksimum 2 kaçağın olmalı hatta hiç olmamalı da gözünü korkutmayayim bide ekmekte tahilli ekmek kullanırsan daha sağlıklı
İçindeki sesi yiyimMaşallah içimden bi ses bu hafta bireysellerde en az iki kişi bizden olacak gibime geliyor
Yok canım Mart ayında ayrılmışsın
O zaman bir an önce 75 olmam lazım listeye girmek için..İçindeki sesi yiyim
Yi ordekim iç yaglarimi da yi nolurİçindeki sesi yiyim
Evet Özlemcim bence sadece liste için değil kendin için de 7'lere inmelisinO zaman bir an önce 75 olmam lazım listeye girmek için..
Ahahah tamamYi ordekim iç yaglarimi da yi nolur![]()
insallah canimSağol canım bu hafta birinci olacağız inşallah :))
tesekkur ederim kaptanim insallah bole devam ederiz bakalim3'ünüze de masallah
Bu hafta sayenizde güzel bir derece alacağız gibi geliyor bana da
Haklısın canım cocukla cok zor
ayy icindeki ses ne gzel solemis ole insallah canim yaaMaşallah içimden bi ses bu hafta bireysellerde en az iki kişi bizden olacak gibime geliyor
hadi bakalim ne kadr gidicek merk ettimBugün itibariyle 3 gunde 3 kilo detoksuma başlamış bulunmaktayım![]()
İnşallah kaptanım3'ünüze de masallah
Bu hafta sayenizde güzel bir derece alacağız gibi geliyor bana da
Haklısın canım cocukla cok zor
Azcık tuz ekle canım.Ayy ben yarın yemem bu şeyi evet tuzu çok tuketmemeliyiz ama sıfır tuz da olmuyor midemi bulandırdı![]()
Hay ağzın bal yesin dicem ama kalorili. Onun yerine muz yesin kiraz yesin karpuz yesin...Maşallah içimden bi ses bu hafta bireysellerde en az iki kişi bizden olacak gibime geliyor
Haydi hayırlısı canım.Bugün itibariyle 3 gunde 3 kilo detoksuma başlamış bulunmaktayım![]()