Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

köy ekmeği dilimi değil canım yarım köy ekmeği dilimi yani 3 dilim ekmek dediğim 1,5 dilim köy ekmeği oluyor

bi çataldan bişey olmaz dediydim ben ama o_O
O kadar ekmek de çok fazla 1 çatal dahi olsa haftada maksimum 2 kaçağın olmalı hatta hiç olmamalı da gözünü korkutmayayim bide ekmekte tahilli ekmek kullanırsan daha sağlıklı
Nasıl detoks bu kabak detoksu mu canım
Yok youtube da naz diye bi kızın ayran çorbası detoksu gibi bişey cnm

Deme canım deme biz o çatallardan çok yedik zamanında

O kadar ekmek de çok fazla 1 çatal dahi olsa haftada maksimum 2 kaçağın olmalı hatta hiç olmamalı da gözünü korkutmayayim bide ekmekte tahilli ekmek kullanırsan daha sağlıklı

valla canlar benim de niyetim aslında tahılsız yaşam.. ekmeksiz, makarnasız, bulgursuz, unsuz.. niyetim bunu gerçekleştirmek ama yapamadım bi türlü :110:

daha önce yediğime göre azalttım aslında ama daha iyi olacak inşallah:dua:

morordek morordek bugünki menümü revize ediyorum..sıvı detoks yapmak için yeşilliklerimi hazırladım kuruma yanıma getirdim ama midem çok bulandı içemedim..

sabah:kefirli smoothie
öğlen : salatalık domates zeytin peynir avuç içi ev yapımı poğaça şekersiz çay (kahvaltı yani)
akşam da green juice mi içebilirsem içerim yoksa yeşil fasulyem var yoğurtla yerim iki türlü de sağlıklı beslenmeye devam ;)
bugün bol miktarda ütüm var bu sıcakta sağlam ter dökerim üstüne 100 tane mekik çekerim inşaallah..oğlan hasta çok müsaade etmiyor Allah ne verdiyse artık ..

morordek morordek kaptanım cumartesi sadece 90 puan yazılmış ama yanlış olmuş ben detaylı yazayım menümü
Cumartesi
Sabah klasik kahvaltı 1haş yumurta domates salatalık bir dilim ekmek

Öğlen yarım muz
Akşam ekmeksiz porsiyon döner ve ayran
Spor
Yarım saat bisiklet

Pazar günü
Omlet
Şekersiz çay

Akşam üzeri karpuz

Akşam yoğurtlu fasulye
Spor yok

Sağol canım bu hafta birinci olacağız inşallah :))
insallah canim:dua:

3'ünüze de masallah :nazar::KK9::KK9:
Bu hafta sayenizde güzel bir derece alacağız gibi geliyor bana da

Haklısın canım cocukla cok zor
tesekkur ederim kaptanim insallah bole devam ederiz bakalim:KK39:

Maşallah içimden bi ses bu hafta bireysellerde en az iki kişi bizden olacak gibime geliyor
ayy icindeki ses ne gzel solemis ole insallah canim yaa :KK36:

Bugün itibariyle 3 gunde 3 kilo detoksuma başlamış bulunmaktayım :dua:
hadi bakalim ne kadr gidicek merk ettim

Back
X