Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu liptonun yaseminli tarçınlı falan yeşilçayları güzel onlar bi nebze olsun daha iyi
ben de kendimi bildim bileli çayı kahveyi şekersiz içerim
tatlıyla mesafeli olmaya çalışıyorum diyabetimden dolayı
biraz hazırım psikolocik olarak yani

selam kızlar

bende öğlen
1 tabak kapıska
2 dilim ekmek yedim

ekmeği biraz kaçırdım bugün
şimdi de yeşil çay içiçem

bende eskiden çok şekerli içerdim amonra ama bir anda küt diye şeker bırakılmıyor sürekli azıcık azaltarak devam ettim şimdi bir bardak çaya 1 çay kaşığı şeker atıyorum (tam dolu değil)

ferihan yanlış anlama yani bırakmadan önce öyle içiyordum

aslında bi alışsan bi daha şekerli içemiyosun bazen eşimin fincanıyla evde benimki
karıştığında yutamıyorum çayı
bal resmen ağda mı yapcan bu ne kadar şeker ne la diye
püskürtesim geliyo suratına

Son düzenleme:
kızlar bişi sorucam yeşil çayı günde kaç bardak içiyosunuz?
forumda 3 bardaktan fazlasının zararlı olduğunu okumuştum da
bide acaba aç karna mı tok karna mı ya da sabah mı akşam mı içmek, hangisi daha faydalı acep

ben aç karna içemem bitki çayı yemekten sonra aralarda içiyorum
bazen de kahvatı sırasında sabah akşam 5 i 1 yerde 1 er fincan
aralarda da içimden gelirse şu tarçınlı yaseminli yeşilçaydan
çoğu zaman bardakda kalsa da içmeye gayret ediyorum canım

yeşil çayı da mı şekerli içiyosunuz?
benim allahtan o sorunum yok, lise1 den beri çayıma şeker atmıyorum ve bence öyle daha güzel, çünkü sadece çay tadı alıyorum :))

evet bende her türlü çay kahve gibi sıcak içecekleri şekersiz tüketirim özellikle çay çok içerim ve çok severim . çay tiryakilerinin çayı şekersiz içtiğini duymuştum bir yerde sanırım çayın kendi tadından dolayı . kendine has kokusu ve tadı çok daha güzel çünkü .

anladım canım, ben içebiliyorum aç karna, ban sabahları şu 5i 1yerdeden alayım da ondan içeyim bari ama hiçbiri suyun yerini tutmuyo ya

bende epey zamandır,daha okuyodum o zamandan beri şekersiz içiyorum çayı vs.
kahvaltı ederken alıştım ben şekersiz içmeye
bişeyler yerken anlamıyosun çünkü tadını yada az anlıyosun
öle daha kolay alışılıuo bence kızlar
benden tavsiye
şekerli içenler göz ardı etmesin

anladım canım, ben içebiliyorum aç karna, ban sabahları şu 5i 1yerdeden alayım da ondan içeyim bari ama hiçbiri suyun yerini tutmuyo ya

zaten en güzeli bol su içmek ama yeşil çay kilo verme etkisi yok bildiğim kadarıyla sadece metabolizmayı hızlandırıcı bir etkisi var gerçi bende hiç işe yaramadı ama birçokkişide işe yarayan bir çaymış ben alışmak maksatlıı içiyorum ve günde 3 fincana kadar istediğin saatte içebilirsin . 3 fincandan fazlası zararlımı bilmiyorum ama fazlasınıda içmeye gerekk yok mideyede yazık .değilmi .

bence de canım

kızlar bişi dicem çarşambadan beri deniyorum yemeklerleb eraber soda içtiğimde acayip tokum ve bu tokluğum çok uzun süre devam ediyo
siz de deneyin isterseniz

ben 14 yaşlarımda br rahatsızlıktan dolayı bıraktım şekerli çay içmeyi ve iyikide bırakmışım diyorum şimdi asla içemem ve özellikle şekerin zehir olduğu yazılarınıda okuyorum şekerli içen herkezede tavsiyede bulunuyorum dışarıdan alınan şeker kesinlikle zehirdir kullanılmaması greekir diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…