Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar iyi akşamlar alışveriş yalan oldu eşimin işi çıktı
burdayım yani

sağlık olsun canım bende yarın yapıcam alışveriş bugün biraz gözgerdirdim bu ne yaa paranın hiç bi değeri kalmamış herşey ateş pahası önce 100 tl ile evin bütün ihtiyaçlarını karşılardık şimdi yarısına bile yetmiyor

ben daha 1,5 yıldır evliyim hayatın mutfak masraflarının ne kadar korkunç boyutta
olduğunu öğreneli 1,5 yıl oluyo öncesini bilmem ama gerçekten zor geçim
2 kişi çalışıyoruz bi koşturmaca ortada bişey yok

evet hayatım malesef çok zor kızım olmasa bende çalışacam ama çalıştığım zaman kızım mağdur oluyor işten çıktım istemeden tek maaşa kaldık 2 yıl önce böyle değildi malesef 2 yılda resmen herşey uçtu yaa çok iyi bilirim 3 yıl öncesine kadar 5 tl ile pazar alışverişi yapardım elim kolum dolu dolu gelirdirm 10 tl ile 15 günlük erzak alırdım eve

kızlar bugügünki menüm şöyle
sabah kahvaltıda
1 dilim kepek ekmek
peynir
1 dilim omlet
1 bardak şekersiz çay
öğlen
1 kase çorba
yarım kase sebze yemeği
akşam
1 kase çorba
yarım porsiyon ıspanak yemeği
3 kaşık barbunya
yemekten sonra
1 fincan şekersiz çay

afiyet olsun geyet ölçülü bi menün var ben de yazam dur

bugünkü menüm
sabah 1 bardak light sütle k fleks
arada 1 mandalina ve 5 i 1 yerde çayı şekersiz
öğlen uzun bi yürüyüşün ardından
1 yumurtalı ıspanak küçük bi tabak
yanında 1 dilim cavdar ekmeği ve sade soda
arada 1 armut ve yeşilçay
akşam 1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt 1 dilim cavdar ekmeği

amonracım ölçülü gibi görünüyor ama ben sanki dağları yemişim gibi bir şişkinlik hissediyorum neden acaba ?
bu akşam sofrada yemek yerken elim ekmeğe uzandı eşim direk çekti önümden bak yersen seni şikayet ederim dedi (sizinle yazıştığımı biliyor) :)))bir lokma yiyecektim sadece vazgeçtim :)

amonracım bana ölçülü diyorsun maşallah sen daha dikkatli yemişsin ayrıca yürüyüş fazladan artı baktım baktım eleştirecek bişi bulamadım :)))

ben de öyle hissediyorum psikolojik heralde iyi havasına girdik rejim olayının
ben ekmeksiz lokma çiğneyemiyorum ya
huyum kurusun onun için sabah ekmek yemiyorum da
öğlen akşam 1 dilimde olsa yiyim diye
kimi kandırıyosam böyle

ilahi amonra olsun normal bence biraz daha kilo verince istemdışı onuda bırakırsın

teşekkür ederim kaptan işi sıkı tutuyorum bu kez
kendime bile inanamıyorum

ilk başlarda isteksiz gibi durdun ama maşallah şimdi aldın başını gidiyorsun eminim bu haftada kilo vermiş olacaksın

Merhaba kızlar..

Hala işyerindeyim yürüyüş yalan oldu Gözlerim çok ağrıdı mola verdim, hemen menümü yazayım.

Sabah: 2 dilim ekmek, 2 kk peynir, ıhlamur
Ara: Yeşilçay
Öğle: 1 paket altınbaşak, 300 ml ayran
Ara: 1 paket altınbaşak
Akşam: 150 gram yoğurt

35 dakikalık da yürüyüş yaptım işe giderken.

Eve gidince direkt yatacağım sanırım Mesai 17:30'da bitiyor normalde ama yediden önce çıktığımız çok nadirdir. Bugün de 9 oldu ama hala iş var

slmlarrr
aman Allahım geçmişi okumak tam 1 saatimi aldım yemek yedim geldim ancak bitirebildim.paylaşım ne kadar fazla maşallah.nazar değmesin:)
herkes sabah,öğle akşam yediklerini toplu halde bir msjda yazarsa takyonun dediği gibi takip etmek daha kolay olur.
ferihancım hoşgeldin canım kulağını çınlattık takyon senden daha şanslı maşallah paylaşımlar çok güzel.arkadaşlar azimli dedik:)Allah tez zamanda kavuştursun nişanlınla tatlım
amonra günü çok güzel kapatmışsın tebrikler arkadaşım
ebrehe bu saate kadar çalışmak büyük sabır ister dikkat et kendine bu tempoya yenik düşmesin bünyen canım:)nerdeyse hiç bişey yememişsin bu hafta bol kilo verirsin inşallah
esw sen inandıktan ve çabalıktan sonra 36 bedenlik pantolonlarını tekrar gönül rahatlığıyla giyersin:)
diğer arkadaşlarım sizin yazdıklarınızı da okudum aklıma geldikçe yorumda bulunmaya devam edicem=)

ilahi amonra olsun normal bence biraz daha kilo verince istemdışı onuda bırakırsın

ilk başlarda isteksiz gibi durdun ama maşallah şimdi aldın başını gidiyorsun eminim bu haftada kilo vermiş olacaksın

ilk başlarda takımdaki belirsizlik biraz tereddütte bırakmıştı beni
sonradan o sorun da ortadan kalkınca bi de hafta 1. olunca iyice motive oldum
ne yalan söyliyim
bu arada netim kopuyo arada ondan cvp araları uzuyo böyle
kusura bakma

Son düzenleme:
takyoncum güçlü rakibim bugünkü diyetin çok başarılı diyecek bişey bulamadım vallahi:)
bn uyanır uyanmaz yeşil çay ve 1 çay bardağı beşi bi yerde içtim.haşlanmış yumurta,3 çatal kaşar ve malesef sucuk yedim=( ve dahası 3 çatal patates kızartması.yanında maydonoz,salatalık, yeşil biber,yoğurt yedim(hepsinden az az yiyince sanki diyet yapmışım gibi gelmişti meğer buraya yazınca çok olduklarını farkettim)
ara:1 küçük kase tarçınlı yoğurt
ikindi:1 kase erişte çorbası,beyaz peynir
ara:1 börek
akşam:kıymalı menemen,pirinç pilavı
yoğurt ve 1 kase hoşaf

gün sonunda 2 maden suyu,2 bardak yeşil çay,2 ç.b toz beşibi yerde,2,5 lt su tüketmiş oldum.
yarım saat spor var.off çok abartmışım yine:=(

Halen çıkamadım yahu. İşlerimi toparladım tüm raporlar hazır ama geçmişi okuyayım dedim, evde bilgisayar açmayacağım çünkü bu saatten sonra. Eve gitmem zaten 1 saat sürüyor ofiste sabahlasam daha iyi yani :))

Paylaşımlar çok güzel gerçekten de okumak bayağı vakit alıyor doğrusu =)

Bu arada kızlar benim eşim yok? Benben arkadaşımızı hiç buralarda göremedim

Bir de ben takıma alınırsam bu cuma değil sonraki cuma bildirim yapacağım değil mi? Giriş kilomu 66.6 olarak bildirmiştim, şu an 1.4 kg altındayım ama bunda dün geceki rahatsızlığımın katkısı pek büyük :)))

Son düzenleme:
canım Allah kolaylık versin dikkat et kendine vitamin al muhakkak hem diyet hem yoğun iş temposu sağlığını bozma

bugün doktorum'u izledim ve bi kaç saat netteki videolarını izledim kızlar ve öğrendiğim bilgileri sizinle paylaşmak istiyorum.bir bayan kilosuyla 225 i çarpmalı ve gün içinde o kadar kalori tüketmeliymiş.eğer diyet yapıyorsa bu sınırın üzerine geçmek yok.günlük 1 saate yakın spor yada egzersiz,yürüyüş yapılırsa +250 cal olabilirmiş.yani benim için;
60 *225=1350 cal.
hesaplayıp bu sınırı geçmemem lazım.bi de duyunca inanamadım.

1kutu kola=13 kesme şeker
1 dilim beyaz ekmek=1 kaşık şeker
1 elma=1 sade kahve (sabahları zindelik açısından)

zayıflatan mucize besinler (taylan kümeli anlattı)
siyah pirinç veya bulgur
barbunya fasülye
nar
maydonoz
yumurta
badem
yoğurt
elma
kuru kayısı
tarçın

evet canım sizin azminizi görünce diyete yeni başlamış gibi oldum doğrusu bendede bi azim boy gösterdi ne yalan söylim teşekkeür ederim hepinize
ares bu ne kızzz destan yazmışsın resmen azalt güzelim azalt eski üyesin birbirimizi tanıyoruz o yüzden rahat konuşuyorum sana karşı müsadenle güzelim ohh kızartmalar börekler hamurlu çorba pilav dikkat et arescim çok abartmışsın bence kızma ama :26:

ebrehecim benben i bende göremiyorum bu günlerde neden giremediğinide yazmadı cuma bildirimdede bulunmamıştı hiç haberim yok esw arkadaşımızın kilosu sana yakın 63 kilo onada soralım senin eşin o olsun kabul edersseniz o şekilde yaparız geçen cuma bildirim yapmamıştınız ama eğer bu şekilde giderseniz begüm senanaz ve sen bu hafta listeye girebilirsiniz canım kalliste ablayla görüşüp bi karar veririz perşembe günü bildirim yaparım sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…