- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.161
kızlar iyi akşamlar alışveriş yalan oldu eşimin işi çıktı
burdayım yani
sağlık olsun canım bende yarın yapıcam alışveriş bugün biraz gözgerdirdim bu ne yaa paranın hiç bi değeri kalmamış herşey ateş pahası önce 100 tl ile evin bütün ihtiyaçlarını karşılardık şimdi yarısına bile yetmiyor
ben daha 1,5 yıldır evliyim hayatın mutfak masraflarının ne kadar korkunç boyutta
olduğunu öğreneli 1,5 yıl oluyo öncesini bilmem ama gerçekten zor geçim
2 kişi çalışıyoruz bi koşturmaca ortada bişey yok
kızlar bugügünki menüm şöyle
sabah kahvaltıda
1 dilim kepek ekmek
peynir
1 dilim omlet
1 bardak şekersiz çay
öğlen
1 kase çorba
yarım kase sebze yemeği
akşam
1 kase çorba
yarım porsiyon ıspanak yemeği
3 kaşık barbunya
yemekten sonra
1 fincan şekersiz çay
bugünkü menüm
sabah 1 bardak light sütle k fleks
arada 1 mandalina ve 5 i 1 yerde çayı şekersiz
öğlen uzun bi yürüyüşün ardından
1 yumurtalı ıspanak küçük bi tabak
yanında 1 dilim cavdar ekmeği ve sade soda
arada 1 armut ve yeşilçay
akşam 1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt 1 dilim cavdar ekmeği
amonracım ölçülü gibi görünüyor ama ben sanki dağları yemişim gibi bir şişkinlik hissediyorum neden acaba ?
bu akşam sofrada yemek yerken elim ekmeğe uzandı eşim direk çekti önümden bak yersen seni şikayet ederim dedi (sizinle yazıştığımı biliyor) :)))bir lokma yiyecektim sadece vazgeçtim :)
amonracım bana ölçülü diyorsun maşallah sen daha dikkatli yemişsin ayrıca yürüyüş fazladan artı baktım baktım eleştirecek bişi bulamadım :)))
ilahi amonra olsun normal bence biraz daha kilo verince istemdışı onuda bırakırsın
ben de öyle hissediyorum psikolojik heralde iyi havasına girdik rejim olayının
ben ekmeksiz lokma çiğneyemiyorum ya
huyum kurusun onun için sabah ekmek yemiyorum da
öğlen akşam 1 dilimde olsa yiyim diye
kimi kandırıyosam böyle
teşekkür ederim kaptan işi sıkı tutuyorum bu kez
kendime bile inanamıyorum
ilahi amonra olsun normal bence biraz daha kilo verince istemdışı onuda bırakırsın
ilk başlarda isteksiz gibi durdun ama maşallah şimdi aldın başını gidiyorsun eminim bu haftada kilo vermiş olacaksın
canım Allah kolaylık versin dikkat et kendine vitamin al muhakkak hem diyet hem yoğun iş temposu sağlığını bozmaMerhaba kızlar..
Hala işyerindeyim yürüyüş yalan olduGözlerim çok ağrıdı mola verdim, hemen menümü yazayım.
Sabah: 2 dilim ekmek, 2 kk peynir, ıhlamur
Ara: Yeşilçay
Öğle: 1 paket altınbaşak, 300 ml ayran
Ara: 1 paket altınbaşak
Akşam: 150 gram yoğurt
35 dakikalık da yürüyüş yaptım işe giderken.
Eve gidince direkt yatacağım sanırımMesai 17:30'da bitiyor normalde ama yediden önce çıktığımız çok nadirdir. Bugün de 9 oldu ama hala iş var
evet canım sizin azminizi görünce diyete yeni başlamış gibi oldum doğrusu bendede bi azim boy gösterdi ne yalan söylim teşekkeür ederim hepinize
ilk başlarda takımdaki belirsizlik biraz tereddütte bırakmıştı beni
sonradan o sorun da ortadan kalkınca bi de hafta 1. olunca iyice motive oldum
ne yalan söyliyim
bu arada netim kopuyo arada ondan cvp araları uzuyo böyle
kusura bakma
ares bu ne kızzz destan yazmışsın resmentakyoncum güçlü rakibim bugünkü diyetin çok başarılı diyecek bişey bulamadım vallahi:)
bn uyanır uyanmaz yeşil çay ve 1 çay bardağı beşi bi yerde içtim.haşlanmış yumurta,3 çatal kaşar ve malesef sucuk yedim=( ve dahası 3 çatal patates kızartması.yanında maydonoz,salatalık, yeşil biber,yoğurt yedim(hepsinden az az yiyince sanki diyet yapmışım gibi gelmişti meğer buraya yazınca çok olduklarını farkettim)
ara:1 küçük kase tarçınlı yoğurt
ikindi:1 kase erişte çorbası,beyaz peynir
ara:1 börek
akşam:kıymalı menemen,pirinç pilavı
yoğurt ve 1 kase hoşaf
gün sonunda 2 maden suyu,2 bardak yeşil çay,2 ç.b toz beşibi yerde,2,5 lt su tüketmiş oldum.
yarım saat spor var.off çok abartmışım yine:=(
Bu arada kızlar benim eşim yok? Benben arkadaşımızı hiç buralarda göremedim
Bir de ben takıma alınırsam bu cuma değil sonraki cuma bildirim yapacağım değil mi? Giriş kilomu 66.6 olarak bildirmiştim, şu an 1.4 kg altındayım ama bunda dün geceki rahatsızlığımın katkısı pek büyük :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?