- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.141
kızlar bişi dicem çarşambadan beri deniyorum yemeklerleb eraber soda içtiğimde acayip tokum ve bu tokluğum çok uzun süre devam ediyo
siz de deneyin isterseniz
meyveli mi sade mi?
ben sade soda içemiyorum da
amonracım tansiyonunu yükseltmiyorsa soda çok faydalı herkezin içmesinde yarar var . tok tutucu özelliğide var evet . ben içemiyorum ama tansiyonumu yükseltiyor malesef .
kolay gelsin takyon :)
kolay gelsin canım
kolay gelsin canım
tama kızlar, bundan sonra meyveli sodayı da içmiyim, zaten bende tuhaftır şişkinliği alması gerekirken daha çok şişkinlik yapıyo, belki de içindeki şekerdendir
teşekkürler kızlar ıspanakları yıkadım size bakmaya geldim şimdide gidip doğruyacam napim merak ediyorum nooluyo diye
hımm benim yerimede ye ıspanakları bak benimde canım istedi uzun zamandır yememiştim bende alayım bu hafta ıspanakta pişireyim . en sağlıklı ve vitamin deposu olan bir sebze .
ferihancım tamam senin dediğini deneyeyim bide soda + ayran :)
takyon ben de az önce netten ıspanak tarifine bakıyodum, bilmiyorum da pek yemek pişirmeyi ama netten bakıp bakıp yapıyorum evde:)
yoğurtlu mu yapıyosun sen, bi anlatsana bana sana zahmet akşama yaparım belki ya da yarına :)
takyon ıspanakların başında galiba :)
neyse, yarına yaparım artık, ben de çıkıyorum, akşam spordan sonra gelirim, herkese iyi akşamlar ve afiyet olsun şimdiden :)
merhabalar kardeş takımcım,
takyon'a iade-i ziyarete geldim, o bize dün akşam uğramış. diyetler iyi gidiyordur inşallah.
sodayı ben de içemiyorum bir türlü. meyveliyi çok severdim, diyetten dolayı kendisine veda ettim:)
kızlar benim mesai bitti çıkıyorum evde viraz işlerim var akşama da kocikle alışverişe gitcez
geç gelirim biraz
kendinize iyi bakın
Herkese selam. Arkadaşlar benim işyerindeki işim biraz uzadı bugün. Eve geç gideceğim. 2 tane kuru pasta ve 1 elma yedim. eve kadar idare etsin diye
arkadaşlar bende çıkıyorum.öpüyorum hepinizi.İyi yememelerr herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?