- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #291.961
valla adetken ne detoksu sibelcim insanın balya balya çikolataları üst üste dizip üstüne çikolata sosu döküp yiyesi gelirkenGünaydın
Suzi iyi olmana çok sevindim canım mide bulantısı falan varmı. sence kız mı erkek mi..
parkbyull adetken detoks yapılır mı benimki yalan olcak gibi cesaret edemedim
Cikilatacanavari doğum günün kutlu olsun sağlıklı günler. Ayrıca yeni yaşın ne istediğin varsa nasip etsin.
Kilo 62. Artı 100 gr cumaya 61.5 diyorum.
mutlu yıllara çiklatımBugün menü yazmıyorum kızlar çünkü bugün benim doğum günümdü ve ben bugün diyet yapmadim herseyden bir sürü yedim karnım şişene kadar cuma hedefim de sabit gelmek
kuzum ben yeni kabak detoksu yaptığımdan işe yaramadı sanırım 200 gr gitmiş%50 kalıcı yarısı geliyo ertesi gün
işte artı gelmesem diye 100 grm falanda olsa gitse. zaten kaç gündür doymuyorum. hurma tatlı krizine iyi gelir dediydim carsamba perşembe belki sade perşembe yaparım.valla adetken ne detoksu sibelcim insanın balya balya çikolataları üst üste dizip üstüne çikolata sosu döküp yiyesi gelirkensağlıklı beslenmene dikkat et yeter
len yeşilçaylı soda deyin şuna tövbe tövbe sanki dukan buldumutlu yıllara çiklatım
kuzum ben yeni kabak detoksu yaptığımdan işe yaramadı sanırım 200 gr gitmiş
bu sabahki kg 74,3 tü cuma hedefim 74,5 tu geçtim hedefimi aslında biraz daha düşürebilirim ama bu hafta regli olacağım ödem olur diye düşürmüyorum bu arada ödem tutmasın diye dukan bira yaptım onu içiyorum
Doğum günün kutlu olsun ciklatım, nice senelereBugün menü yazmıyorum kızlar çünkü bugün benim doğum günümdü ve ben bugün diyet yapmadim herseyden bir sürü yedim karnım şişene kadar cuma hedefim de sabit gelmek
Evet motivasyon bozuyor.Özlem iyi görünüyor pizza tabanı bile olabilir diyette üstüne hindi füme domates kırmızı biber falan.
ördekcim sevgine ne yazikki layık olamiycam. bugün yine berbatal merdaneni
bu arada Suzi nasıl acaba ilk zamanlar beni iyi hasladiydi kaçamakların motivasyon bozuyor diye .
Çarşamba perşembe hurma detoksu yapmayı düşünüyorum bugün hurma aldım .birde akşam limon pulbiber yogurt yapmak istiyorum
40 puan cezaBugünkü menümmorordek
Sabah
Ara
- Kaşarlı sucuklu tost
- Çay
Akşam
- İrmik helvası
2 lt su
- Sebzeli bulgur pilavı küçük tabak
- Salata
- 1 bardak ayran
70 puan cezaPazar menümorordek
Sabah 10 bucuk
kabak mucver peynir zeytin Domates salatalık 1 dilim pizza ekmek niyetine
5 6 murdum erik
4 te 1 lahmacun ayran
Yarım künefe
akşam 9 çay kuruyemiş 2 hurma
3 ısırık probis yani cısSS
şu 2 lt
Spor 1 saat yürüyüş
yatmadan bişeyler yapmak istiyorum en azından jumper jack
yogurt kürü yapcam. erik kavonozladim onların bulasigi yeni yikadim çaya misafir geldi bu zamana kadar ayak usuneydm.
herkese iyi geceler .daha ufaklikta uyumadi bende sizmazsam iyi .
bak benim kahvaltı ve akşam yemeğinde yediğim yoğurtta tatlı isteğimi yok etti..işte artı gelmesem diye 100 grm falanda olsa gitse. zaten kaç gündür doymuyorum. hurma tatlı krizine iyi gelir dediydim carsamba perşembe belki sade perşembe yaparım.
Parkycim menülerini cok begeniyorum. Fotolarını görmek daha da cezbetti beni, burada sadece yazınca o kadar olmuyordu ne yalan söyleyeyim. Aynen devambak benim kahvaltı ve akşam yemeğinde yediğim yoğurtta tatlı isteğimi yok etti..
bimden süzme yoğurt al
iki kaşık süzme yoğurt iki kaşık normal yoğurt karıştır içine az tarçın koy yoğurdun..
bir avuç yulaf ya da chia tohumu serp..
8-10 tane çileği doğra..
çok lezzetli oluyor yoğurtlar soğuk olunca hem de benim canım tatlı istemiyor uzun zamandır
teşekkür ederim vakvakım çevrem de herkes alay etsede ben bu beslenmemden memnunum hem leziz de 30 sene hergün salatalık domates zeytin peynir yedim de nolduParkycim menülerini cok begeniyorum. Fotolarını görmek daha da cezbetti beni, burada sadece yazınca o kadar olmuyordu ne yalan söyleyeyim. Aynen devam
Ya maalesef her şeyin içine o kadar etmişiz ki... İnan ben de oğluma bir şey yedirirken kırk kere düsünüyorum. Onun icinde şu var, bunun içinde bu var, sürekli organik bi şey de alınmıyor yani gerçekçi olalım. Çok dertliyim bu konuda maalesef.teşekkür ederim vakvakım çevrem de herkes alay etsede ben bu beslenmemden memnunum hem leziz de 30 sene hergün salatalık domates zeytin peynir yedim de noldu
bak bir diyetisyenin sayfasında gördüm kadın bulgar göçmeni
memleketine giderken salatalık götürüyor yanında ,kalan salatalıkları ineklere veriyor nekler her şeyi yerken türkiyeden gitmiş salatalıkları yemiyormuş..juicing yaptım şifa bulacağıma hastalandım artık bizim sebzelerde ne varsa
günde 2-3 tane soda içerdim onda da flor ve nitrit çıkmış deliriyorumYa maalesef her şeyin içine o kadar etmişiz ki... İnan ben de oğluma bir şey yedirirken kırk kere düsünüyorum. Onun icinde şu var, bunun içinde bu var, sürekli organik bi şey de alınmıyor yani gerçekçi olalım. Çok dertliyim bu konuda maalesef.
Offgünde 2-3 tane soda içerdim onda da flor ve nitrit çıkmış deliriyorum
kız öyle diye geçiyo ne yapayımlen yeşilçaylı soda deyin şuna tövbe tövbe sanki dukan buldu
beypazarı sodasında yokmuş varsa onu kullanın kimya mühendisi bir arkadaşım söyledigünde 2-3 tane soda içerdim onda da flor ve nitrit çıkmış deliriyorum
İyi bari biz ondan alıyoruz genelde, bi nebze içim rahatladıbeypazarı sodasında yokmuş varsa onu kullanın
Oh sevindim valla. Bizde Beypazarı alıyoruz hep.kız öyle diye geçiyo ne yapayım
beypazarı sodasında yokmuş varsa onu kullanın kimya mühendisi bir arkadaşım söyledi
bu aradabende merak ettim şu yemek resimlerini bana da adresini atsana parky cim
Suzicim sana da yazacaktım atlamışımOh sevindim valla. Bizde Beypazarı alıyoruz hep.
dün bahçede komşum söyledi aski de kimya mühendisi ve beypazarlı bende ondan öğrendimİyi bari biz ondan alıyoruz genelde, bi nebze içim rahatladı
yok kız yazmadım ki dur bakayım hemen düzenleme zamanı dolmadıtoplight kaptaniçem bize niye nota yazdın performans uygulamasında? 0.378 bizim geçen haftaki ortalamamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?